Follow us

Πέντε ολόσωμες φόρμες σαν της Κάτιας Ζυγούλη για να φορέσεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο

Το glam κομμάτι που θα σε δικαιώσει όσο λίγα τη χειμερινή σεζόν.

MissBloom TEAM
5 ολόσωμες φόρμες σαν της Κάτιας Ζυγούλη για να φορέσεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο NDP

Λίγα κομμάτια είναι τόσο διαχρονικά όσο οι ολόσωμες φόρμες. Τις συναντάμε στο ντύσιμο κάθε εποχής σε διαφορετικές εκδοχές και σχέδια, και δεν μας απογοητεύει ποτέ. Ειδικά για εσένα που δεν είσαι λάτρης του φορέματος ή της φούστας, αλλά έχεις βαρεθεί να φοράς τζιν, δερμάτινα ή tailored παντελόνια και σε night-out εμφανίσεις, μία ολόσωμη φόρμα είναι must- have στη ντουλάπα σου.

Η Κάτια Ζυγούλη έκανε μία υποδειγματική εμφάνιση σε νυχτερινή της έξοδο φορώντας ολόσωμη φόρμα και θελήσαμε να πάρουμε ιδέες από το βραδινό outfit της.

Πέντε ολόσωμες φόρμες σαν της Κάτιας Ζυγούλη για να φορέσεις στην επόμενη βραδινή σου έξοδο

Στην πρεμιέρα του συζύγου της, Σάκη Ρουβά, η Ζυγούλη ήταν απαστράπτουσα μέσα στην sparkling μαύρη ολόσωμη φόρμα της με διακριτικό, σέξι άνοιγμα στο ντεκολτέ. Το outfit της ολοκληρώθηκε από μυτερές ψηλοτάκουνες γόβες σε μαύρο χρώμα και τσάντα επίσης σε μαύρο χρώμα, με ασημί αλυσίδα.

Get the style

Το κομμάτι αυτό, δηλαδή μία ολόσωμη φόρμα, θα σου λύσει τα χέρια, καθώς σου προσφέρει τη δυνατότητα να δημιουργήσεις ένα μονόχρωμο αλλά bold σύνολο μιας και διευκολύνει τους πιθανούς συνδυασμούς που μπορείς να κάνεις με τα αξεσουάρ σου, λειτουργώντας τόσο ευέλικτα όσο ένας καμβάς. Ανάλογα την ολόσωμη φόρμα που θα επιλέξεις, αλλά και το styling που θα τη συνοδεύει, μπορείς να τη φορέσεις σε διαφορετικές περιστάσεις και ώρες της ημέρας.

Συγκεκριμένα για τη βραδινή σου έξοδο, εμείς σου προτείνουμε denim ολόσωμη φόρμα, συνδυασμένη με μυτερές γόβες και statement τσαντάκι ή και ολόσωμη φόρμα σε έντονο χρώμα, που μπορείς να τη φορέσεις με τα αγαπημένα σου ψηλοτάκουνα μποτάκια. Τέλος, μία φόρμα παρόμοια με της Κάτιας Ζυγούλη, με παγέτα ή πούλιες, είναι ιδανική για εσένα που δε φοβάσαι να είσαι το επίκεντρο της προσοχής.

Όποια επιλογή και να κάνεις, το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα θα σε ανταμείψει.

Editor's choice

Γυαλιστερή ολόσωμη φόρμα, H&M.

Μακριά σατινέ ολόσωμη φόρμα, Bershka

Ολόσωμη φόρμα denim TRF, Zara. 

Μακριά ολόσωμη φόρμα με στρας, Pull & Bear.

Ολόσωμη φόρμα μακριά ασύμμετρη, Mango. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ