Follow us

Κάν'το όπως η Δανάη Μπάρκα! Πώς θα φορέσεις μία μίνι δερμάτινη φούστα σε βραδινή έξοδο

Η παρουσιάστρια μας θυμίζει γιατί επιβάλλεται να έχουμε μία μίνι δερμάτινη φούστα στη ντουλάπα μας αυτό τον χειμώνα.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα Istagram @danai_barka

Ένας από τους λόγους που ανυπομονούμε για το χειμώνα είναι για να αρχίσουμε να φοράμε τα αγαπημένα μας κομμάτια που ο καιρός ως τώρα δεν μας επέτρεπε. Στις πρώτες θέσεις αυτής της λίστας βρίσκεται η δερμάτινη φούστα, ιδίως αυτή σε μίνι μήκος που είναι πολύ δημοφιλής τάση.

Η φούστα αυτή που συνδυάζει θηλυκότητα, μυστήριο και ροκ διάθεση, αποτελεί staple της φθινοπωρινής και χειμερινής γκαρνταρόμπας, και η πρόσφατη εμφάνιση της Δανάης Μπάρκα έγινε η αφορμή για να στρέψουμε την προσοχή μας για ακόμη μία φορά, στο διαχρονικό κομμάτι. Η παρουσιάστρια διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο "NOX", όπου τραγουδάει ο Αντώνης Ρέμος και η Καίτη Γαρμπή, και μαγνήτισε τα βλέμματα με την stylish εμφάνισή της.

Κάν'το όπως η Δανάη Μπάρκα! Πώς θα φορέσεις μία μίνι δερμάτινη φούστα σε βραδινή έξοδο

Για το look της επέλεξε ένα κλασικό μαύρο σακάκι, μαύρο t-shirt και φυσικά μία μίνι δερμάτινη φούστα με σούρες που την κολάκευε ιδιαίτερα. Τα chandelier σκουλαρίκια της έδωσαν τη λάμψη που ήταν απαραίτητη σε αυτό το διαχρονικό total black σύνολο.

Δανάη Μπάρκα

Φυσικά υπάρχουν αμέτρητοι τρόποι να φορέσεις μίνι δερμάτινη φούστα στα night out outfits σου και να εντυπωσιάσεις, χωρίς να χρειάζεται να περιοριστείς σε χρώματα και γραμμές. Για εσένα, όμως, που θέλεις να αντιγράψεις πιστά το απόλυτα fashionable σύνολο της παρουσιάστριας, συγκεντρώσαμε τις προτάσεις σε μίνι δερμάτινες φούστες που μας άρεσαν και σου προτείνουμε να τις φορέσεις όπως ακριβώς και η Δανάη Μπάρκα: μ' ένα t-shirt, ένα blazer και λαμπερά σκουλαρίκια

Get the style

Φούστα πλισέ με εφέ δέρματος, ZARA

Κρουαζέ φούστα skort με όψη δέρματος, Stradivarius

Μίνι φούστα biker με εφέ δέρματος, Bershka

Φούστα μίνι δερμάτινο εφέ, Mango.

Μίνι φούστα με όψη δέρματος, Pull & Bear. 

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ