Follow us

Style Inspo | 5 μη βαρετοί τρόποι για να φορέσεις το λευκό t-shirt

Πάρε ιδέες για να ανανεώσεις το στιλ σου με το πιο ευέλικτο κομμάτι στην ντουλάπα σου.

MissBloom TEAM
Style Inspo |  5 μη βαρετοί τρόποι για να φορέσεις το λευκό t-shirt Splash News / Ideal Images

Η ομορφιά κρύβεται στην απλότητα. Πολλές φορές το πιο απλό κομμάτι μπορεί να αποτελέσει τη βάση για τα πιο ξεχωριστά και ιδιαίτερα outfits. Έτσι και το αγαπημένο μας λευκό t-shirt είναι ίσως το πιο ανεκτίμητο ρούχο που έχουμε στην γκαρνταρόμπα μας, και συχνά δεν το αξιοποιούμε επαρκώς.

Σπάνια, ας πούμε, θα σκεφτούμε το λευκό t-shirt, όταν ψάχνουμε τι θα φορέσουμε στο γραφείο, σε ένα επαγγελματικό ραντεβού ή ακόμα και στη βραδινή έξοδό μας. Το κομμάτι αυτό, ωστόσο, μπορεί να μας βγάλει από τη δύσκολη θέση σε κάθε περίσταση, αρκεί να συνδυαστεί σωστά με άλλα κομμάτια και αξεσουάρ.

Εμείς, ως υποστηρικτές της απλότητας στο στιλ, αλλά και στη ζωή μας γενικότερα, θέλουμε να μοιραστούμε μαζί σου τους στιλιστικούς τρόπους που με ένα απλό t-shirt μπορείς να απογειώσεις το στιλ σου και να είσαι πάντα ultra stylish, χωρίς να προσπαθήσεις πολύ!

1. Με animal-print παντελόνι και statement αξεσουάρ

Αν είσαι φαν των εκκεντρικών patterns αλλά φοβάσαι να τα φορέσεις, ο πιο εύκολος τρόπος να ισορροπήσεις ένα τέτοιο κομμάτι είναι συνδυάζοντάς το με ένα λευκό μπλουζάκι και ένα oversized μονόχρωμο σακάκι, σε neutral απόχρωση. Ένα φουλάρι ή ένας μπερές σε έντονο χρώμα θα δώσουν ένα "extra” ενδιαφέρον στο outfit.

2. Με denim on denim σύνολο

Η double denim τάση είναι από τις πιο hot της σεζόν και το λευκό t-shirt είναι ο ιδανικός "καμβάς” για ένα τέτοιο look. Μπορεί να φορεθεί με sneakers για χαλαρή βόλτα το πρωί, αλλά και βράδυ με ψηλοτάκουνα μποτάκια και μία τσάντα με πούλιες για περισσότερο glam.

3. Λευκό t-shirt κάτω από φόρεμα

Όσοι είναι λάτρεις του '90s στιλ της Jennifer Aniston, σίγουρα έχουν δει το iconic σύνολό της με το t-shirt της σε άσπρο χρώμα κάτω από το μαύρο μίνι φόρεμα της και το jockey καπέλο της γυρισμένο ανάποδα. Είτε το έχεις δει είτε όχι, σίγουρα αυτό το outfit θα σε δικαιώσει. Συνδύασέ το με casual φορέματα για καθημερινές εμφανίσεις ή με μάξι φόρεμα σε έντονο χρώμα και cowboy boots, για το επόμενο dinner πάρτι στο σπίτι σου.

4. Με φούστα με παγέτα και μπότες κάτω από το γόνατο

Η φούστα πού έχει κατακλύσει τα social media και που δίκαια θεωρείται η it φούστα της σεζόν, η φούστα με παγέτα, ταιριάζει τέλεια με το λευκό t-shirt που έχεις στη ντουλάπα σου. Με τις γιορτές προ των πυλών και τις βραδινές εξόδους να αυξάνονται, το πιο ιδανικό night out look θα είναι ένα απλό t-shirt, μία λαμπερή μίνι φούστα και μυτερές μπότες, με τακούνι ή χωρίς.

5. Με midi φούστα και αθλητικά παπούτσια

Για εσένα που αγαπάς το sportswear στιλ και θέλεις να είσαι άνετη, χωρίς να φοράς μόνο φόρμες και κολάν, αυτό το look είναι για εσένα. Μία midi φούστα, κατά προτίμηση cargo, και τα αγαπημένα σου αθλητικά φορεμένα με χοντρές κάλτσες λίγο πάνω από τον αστράγαλο, θα πλαισιώσουν ιδανικά το comfy λευκό t-shirt σου. Έτσι θα είσαι άνετη χωρίς όμως να θυσιάσεις το στιλ σου.

Tip: Επέλεξε chunky χρυσά κοσμήματα για να αναβαθμίσεις ακόμα περισσότερο το outfit.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ