H Νεφέλη Λιβιεράτου φόρεσε το μαύρο ζιβάγκο με τον πιο cool τρόπο

Το στιλ φαίνεται να είναι οικογενειακή υπόθεση για την Εύη Αδάμ και τις κόρες της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM
NDP

Το μαύρο ζιβάγκο είναι ένα basic και κομψό κομμάτι της χειμερινή γκαρνταρόμπα, το οποίο αναβαθμίζει αυτόματα οποιοδήποτε outfit, αποπνέοντας classy αέρα. Η φινέτσα ενός ζιβάγκο, βεβαίως, δεν αποκλύει τον συνδυασμό του με πιο cool κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας και η Νεφέλη Λιβιεράτου, που το επέλεξε για μία βραδινή έξοδό της, μας δείχνει τον τρόπο.

Η 22χρονη οικονομολόγος βρέθηκε με τη μητέρα της, Εύη Αδάμ, σε event σε ιαπωνικό εστιατόριο των Βορείων Προαστίων. Για την περίσταση, φόρεσε ένα μαύρο ζιβάγκο σε στενή γραμμή, και cropped, μ' ένα χαμηλόμεσο τζιν παντελόνι, που αποτελεί μια τάση που έχει επανέλθει δυναμικά από τα '00s και κυριαρχεί στο streetstyle. Το outfit της ολοκλήρωσε με τα αθλητικά της παπούτσια σε γκρι απόχρωση.

Η Νεφέλη Λιβιεράτου, μάλιστα, έκανε twinning με τη μητέρα της, η οποία επίσης επέλεξε μαύρο ζιβάγκο για αυτή την εμφάνισή της, το οποίο συνδυάσετε μ' ένα χακί cargo παντελόνι, που είναι hot τάση, και μαύρα μποτάκια. Και οι δυο τους, με διαφορετικό τρόπο, ανέδειξαν αυτό το ζιβάγκο στο 100%.

Πώς θα φορέσεις το μαύρο ζιβάγκο με cool τρόπο όπως η Νεφέλη Λιβιεράτου;

Το look της Νεφέλης είναι απλό, όμως δεν είναι βαρετό. Αντίθετα συνδυάζει την κομψότητα με τα πιο cool vibes, που φαίνεται ότι ταιριάζουν απόλυτα με τη φρεσκάδα της ηλικίας της και την προσωπικότητά της.

Συνδυασμένο με loose τζιν και sneakers για casual outfits, με pencil φούστα και μπότες για preppy looks ή ακόμα και με δερμάτινο παντελόνι και statement τσαντάκι με πούλιες για περισσότερη λάμψη, το μαύρο ζιβάγκο μπορεί να συνοδέψει και τις δικές σου εμφανίσεις από το πρωί, μέχρι το βράδυ.