Follow us

The Future is Legacy | Τα νέα Legacy CX sneakers της Converse θα κάνουν το χειμερινό στιλ σου πιο μοντέρνο

Τα νέα sneakers της Converse είναι το απαραίτητο item της χειμερινής γκαρνταρόμπας.

Converse Courtesy of Converse

Όταν αναλογιζόμαστε ποια είναι τα brands που έχουν αφήσει το στίγμα τους στον κόσμο της μόδας, αλλάζοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζουν γυναίκες και άνδρες το στιλ και το ντύσιμο, η Converse είναι μία από τις πρώτες μας σκέψεις. Η αμερικανική εταιρεία που ξεκίνησε την πορεία της το 1908, έχει καταφέρει να αφήσει το δικό της legacy στον κόσμο της μόδας, να αναδειχθεί ως σύμβολο coolness και να πρωταγωνιστήσει στο street style.

The Future is Legacy | Τα νέα Legacy CX sneakers της Converse θα κάνουν το χειμερινό στιλ σου πιο μοντέρνο
Iconic Chuck Taylor ankle patch
Converse
Ευκολία στην εφαρμογή μέσω της exaggerated γλώσσας

Φέτος, η Converse καλωσορίζει τη νέα σεζόν, κυκλοφορώντας ένα νέο ζευγάρι sneakers που συνδυάζει όλη τη φιλοσοφία και το DNA του brand. Μετά τα mega hit Run Star Hike, έρχονται τα Legacy CX, το νέο statement παπούτσι που πρόκειται να κάνει το χειμερινό στιλ σου πιο μοντέρνο. Τα νέα Legacy CX ακολουθούν την αισθητική των iconic Chuck sneakers, που πλέον η αξία τους είναι διαχρονική. Βασικός γνώμονας για τη δημιουργία τους είναι φυσικά η άνεση στο περπάτημα, αφού τα Legacy CX είναι ιδανικά για την καθημερινότητα και για day to night εμφανίσεις.

Converse 1
High-top platform στυλ με καμβά από βαμβάκι
Converse 1
High-top platform στυλ με καμβά από βαμβάκι

Παρόλο που υπάρχει κοινή βάση, τα Legacy CX έχουν έναν άκρως σύγχρονο και cool χαρακτήρα που πρόκειται να ενθουσιάσουν εσένα που επιθυμείς να εκφράζεσαι μέσα από το ντύσιμο και το στιλ σου. Τα νέα sneakers αναμιγνύουν το bold platform style με το progressive design. Το εξωτερικό τους δανείζεται στοιχεία από τα Run Star Hike και Motion, ενώ παράλληλα λανσάρουν έναν ολοκαίνουργιο chunky πάτο που τα κάνει ακόμα πιο ξεχωριστά.

Γιατί θα τα λατρέψεις; Είναι εύκολα στην εφαρμογή, ταιριάζουν με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις, ενώ η χαρακτηριστική pinstripe ρίγα σε αποδομημένη μορφή και το sleek fashion pofile που καθιστά τα Legacy CX, ένα ζευγάρι Converse sneakers για το μέλλον.

Converse
Ευκολία στην εφαρμογή μέσω της exaggerated γλώσσας

Instagram: @converse.greece

Κεντρική διάθεση : Sport & Fashion Freedom 212 00037 00

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ