Follow us

Falling in love | To peacoat που θα ολοκληρώσει τις χειμερινές σου εμφανίσεις

Στη συλλογή της Tommy Hilfiger για τη σεζόν Χειμώνας '22 θα ανακαλύψεις την πιο updated εκδοχή του peacoat για τα χειμερινά σου looks.

MissBloom TEAM
Falling in love with style | To τζάκετ που θα γίνει αναπόσπαστο στις χειμερινές σου εμφανίσεις Βασίλης Μαντάς

Τα staples της χειμερινής γυναικείας γκαρνταρόμπας έχουν τον απόλυτο πρωταγωνιστή: τα πανωφόρια. Όποια κι αν είναι η περίσταση ή η στιγμή της ημέρας, ένα πανωφόρι είναι αυτό που αναλαμβάνει να σε κρατήσει ζεστή και κομψή τις κρύες μέρες του χειμώνα, όπου το styling φαντάζει πιο απαιτητικό. Κλασικές γραμμές αλλά και μοντέρνα σχέδια, χρώματα που έχουν γίνει διαχρονικά, αλλά και διαφορετικές υφές, μήκη, σειρές από κουμπιά και ενδιαφέροντα μοτίβα έχουν διαμορφώσει μέσα στα χρόνια μια αξιοσημείωτη ποικιλία από χειμερινά πανωφόρια (παλτό, τζάκετ, μπουφάν), η οποία διευκολύνει την επιλογή του item που θα εξυπηρετήσει καλύτερα τις ανάγκες και θα ταιριάξει στο προσωπικό σου στιλ. Οι συλλογές της Tommy Hilfiger πάντα πρότειναν κομμάτια που συνδυάζουν το διαχρονικό στιλ και την υψηλή αισθητική. Από τη συλλογή Χειμώνας '22 της Tommy Hilfiger ξεχωρίσαμε το cropped καμηλό peacoat με το νέο TH Monogram που θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των outfits σου φέτος τον χειμώνα.

Η στιλιστική πρόταση της Tommy Hilfiger

Η μετεξέλιξη του american college style που καθιέρωσε το brand και το elevated preppy βρίσκονται στο επίκεντρο της νέα συλλογής για τη σεζόν Χειμώνας 2022. Διαχρονικά αγαπημένα κομμάτια του συγκεκριμένου στιλ, όπως varsity jackets και polo shirts, κολεγιακά πουλόβερ και ζακέτες, άνετα chinos και καρό κοστούμια αποκτούν μία φρέσκια ματιά και συνυπάρχουν με άλλα δημοφιλή κομμάτια του sportswear όπως τα tracksuits, τα hoodies και τα puffer μπουφάν. Από τη συλλογή δεν θα μπορούσαν να λείπουν και οι κλασικές γραμμές σε παλτό, φορέματα και παντελόνια, όλα αναβαθμισμένα μέσα από μία σύγχρονη, τολμηρή ματιά και μια νεανικότητα και φρεσκάδα που χαρακτήριζε πάντα την Tommy Hilfiger.

Πρωταγωνιστικό ρόλο στη συλλογή έχει και το νέο ΤH Monogram, εμπνευσμένο από τα αρχεία του οίκου, που δημιουργήθηκε σε συνεργασία με τον διάσημο streetwear σχεδιαστή και illustrator Fergus Purcell, και το οποίο εμφανίζεται σε πολλά από τα νέα κομμάτια.

Μία από τις στιλιστικές προτάσεις της Tommy Hilfiger για τον φετινό χειμώνα είναι ο συνδυασμός του καμηλό cropped peacoat με ciel πουκάμισο, πουλόβερ με cable πλέξη σε γκρι χρώμα και γκρι μάλλινο παντελόνι με tailored λεπτομέρειες. Το look ολοκληρώνουν ένα ζευγάρι κομψά μοκασίνια με ψηλό τακούνι και αλυσίδα, και μία δερμάτινη τσάντα χειρός με αλυσίδα σε ιβουάρ χρώμα.

To look είναι ιδανικό για day-to-night εμφανίσεις- από το γραφείο έως τη βραδινή έξοδο ή στο dinner.

Falling in love | To peacoat που θα ολοκληρώσει τις χειμερινές σου εμφανίσεις

H νέα συλλογή Tommy Hilfiger F/W’ 22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο tommy.com και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Θα βρεις όλα τα κομμάτια του look Tommy Hilfiger παρακάτω

Παλτό σε άνετη γραμμή με σχέδιο, Tommy Hilfiger.

Πουλόβερ με cable πλέξη σε slim γραμμή, Tommy Hilfiger.

Πουκάμισο με μονόγραμμα σε κανονική γραμμή, Tommy Hilfiger.

Παντελόνι μάλλινο με pull-on εφαρμογή, Tommy Hilfiger.

Δερμάτινη τσάντα χειρός με αλυσίδα, Tommy Hilfiger.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ