Follow us

Κανόνισες κυριακάτικο brunch με τις φίλες σου; Σου έχουμε το πιο stylish look για την περίσταση

H Tommy Hilfiger σου προτείνει τα πιο fashionable κομμάτια για ένα Sunday brunch στην πόλη.

MissBloom TEAM
Κανόνισες κυριακάτικο brunch με τις φίλες σου; Σου έχουμε ένα πολύ stylish look για την περίσταση Βασίλης Μαντάς

Το brunch έχει εξελιχθεί σε μία από τις αγαπημένες μας κυριακάτικες συνήθειες με φίλους ή με την οικογένεια. Είναι, μάλιστα, τόσο δημοφιλής περίσταση που έχει αποκτήσει και τους δικούς της "στιλιστικούς κανόνες", οι οποίοι επιβάλλουν τόσο casual όσο και chic κομμάτια. Επομένως, δεν θα πρέπει να αρκεστείς αποκλειστικά σε sporty κομμάτια για την έξοδό σου, καθώς το Sunday brunch outfit απαιτεί μια πιο elevated και polished προσέγγιση. Αν αναλογιστείς, μάλιστα, ότι είναι μια συνήθεια που έκαναν τάση αγαπημένες τηλεοπτικές ηρωίδες όπως η "Carrie Bradshaw" στο "Sex and the City" ή "Blair Waldorf" στο "Gossip Girl" οι οποίες προγευμάτιζαν ντυμένες κομψά σε νεοϋρκέζικα εστιατόρια και καφέ, ή τα σκαλιά του MET, καταλαβαίνεις ποιο είναι το ιδανικό στιλ να υιοθετήσεις: το preppy. Η Tommy Hilfiger, λοιπόν, μέσα από τη νέα συλλογή Φθινόπωρο/Χειμώνας 22’ συστήνει τα ιδανικά items για να πετύχεις το απόλυτο Sunday brunch look.

H στιλιστική πρόταση της Tommy Hilfiger για να ξεχωρίσεις στο κυριακάτικο brunch με τις φίλες σου

Ο Tommy Hilfiger υπήρξε πρωτοπόρος στην ανάδειξη και τον εκδημοκρατισμό του preppy style, κάνοντάς το ένα δημοφιλές στιλ που ξεπέρασε τα όρια της upper class Αμερικάνικης East Coast, αγαπήθηκε και φορέθηκε απ' όλους. Η preppy αισθητική και το american college style πρωτοστατούν στη νέα συλλογή του brand Φθινόπωρο / Χειμώνας '22, τα οποία απογειώνονται μέσα από τολμηρές προτάσεις στις σιλουέτες και τους συνδυασμούς, αλλά και τα χρώματα. Κυρίαρχο στη νέα συλλογή είναι το νέο TH Monogram, που σχεδίασε με έμπνευση από τα αρχεία του οίκου ο streetwear σχεδιαστής και illustrator Fergus Purcell, και εμφανίζεται σε διάφορα κομμάτια κάνοντας ακόμα πιο εντυπωσιακό το αποτέλεσμα στα looks και προσφέροντας μια αναβαθμισμένη ματιά στο trend της logomania.

Ώρα για brunch, λοιπόν, και η Tommy Hilfiger σου έχει μια στιλιστική πρόταση που περιλαμβάνει ένα κόκκινο παλτό από κασμίρι με μονή σειρά κουμπιών συνδυασμένο με wrap φούστα με το νέο TH Monogram, slim fit πουκάμισο σε σκούρα μπλε απόχρωση και μπλε δερμάτινες μπότες με ανάγλυφο ΤΗ Monogram. Το look συμπληρώνουν η crossbody bag με TH Monogram και turn lock, αλλά και το μπλε μάλλινο καπέλο Fedora με κορδέλα.

Το κόκκινο παλτό είναι ένα κομμάτι που έχουμε συνδυάσει με τις εορταστικές εμφανίσεις. Με την περίοδο των εορτών να έχει ξεκινήσει ο συνδυασμός του με κομψά και μοντέρνα κομμάτια, όπως αυτά που φιλοξενεί η συλλογή Tommy Hilfiger, γίνεται η καλύτερη πρόταση και για festive εμφανίσεις με relaxed chic χαρακτήρα.

Κανόνισες κυριακάτικο brunch με τις φίλες σου; Σου έχουμε το πιο stylish look για την περίσταση

H νέα συλλογή Tommy Hilfiger F/W’ 22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Tommy Hilfiger, στο tommy.com και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Θα βρείτε τα κομμάτια του look που προτείνει η Tommy Hilfiger παρακάτω

Παλτό με μονή σειρά κουμπιών, Tommy Hilfiger.

Πουκάμισο heritage σε slim γραμμή, Tommy Hilfiger.

Wrap φούστα σε ίσια γραμμή από βισκόζη με μοτίβο, Tommy Hilfiger.

Μικρή τσάντα χιαστί με turn lock, Tommy Hilfiger.

Elevated μάλλινο καπέλο Fedora, Tommy Hilfiger.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ