Follow us

Τα απόλυτα it bags και παλτό

Η capsule γκαρνταρόμπα του χειμώνα θα έχει την υπογραφή της Ted Baker.

Ted Baker Courtesy of Ted Baker

Αγγλική δεξιοτεχνία, παράδοση, κληρονομιά, άριστη ποιότητα, διαχρονικότητα. Αυτοί είναι οι κεντρικοί γνώμονες, με βάση τους οποίους δημιουργήθηκε η συλλογή της Ted Baker για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Το fashion brand που φημίζεται για την υψηλή αισθητική και την κομψότητα που χαρακτηρίζει κάθε collection, καλωσορίζει τη νέα σεζόν, δημιουργώντας ένα τέλειο πάντρεμα ανάμεσα στην αγγλική εξοχή και το αστικό τοπίο, αλλά και την ανάγκη για εξερεύνηση.

Τα it παλτό σύμφωνα με την A/W 2022 συλλογή της Ted Baker

Η φθινοπωρινή και χειμερινή συλλογή της Ted Baker προσφέρει σε κάθε σύγχρονη γυναίκα ακριβώς ό,τι χρειάζεται για να δημιουργήσει μία καλά ενημερωμένη γκαρνταρόμπα με ρούχα και αξεσουάρ που είναι σύγχρονα και ταυτόχρονα διαχρονικά. Μεγάλοι πρωταγωνιστές της collection είναι τα πανωφόρια, δηλαδή οι leaders της σεζόν που πρόκειται να σε κρατήσουν ζεστή, και πολύ κομψή, όσο χαμηλή κι αν είναι η θερμοκρασία.

Σύμφωνα με τη Ted Baker, μία από τις must have αγορές που χρειάζεται να κάνεις αυτή τη σεζόν είναι το μπεζ παλτό. Διαχρονικό και ultra chic, το μπεζ παλτό έχει χαρακτηριστεί ως η επιτομή της κομψότητας. Μεταξύ άλλων μάλιστα, πρόκειται για ένα πανωφόρι που θα φοράς για χρόνια, το οποίο συνδυάζεται με ό,τι αποφασίσεις να φορέσεις. Φορέματα και φούστες, τζιν και κοστούμια, τόσο σε casual chic όσο και formal περιστάσεις.

Εναλλακτικά, σε περίπτωση που θέλεις να επενδύσεις σε ένα cozy παλτό που να είναι σε μία πιο σκούρα αλλά ιδιαίτερη απόχρωση, που συνδυάζεται επίσης εύκολα με πολλά looks, τότε προτείνουμε να ακολουθήσεις την πρόταση της Ted Baker και να ανανεώσεις το στιλ σου με ένα παλτό σε κυπαρισσί χρώμα.

Τα απόλυτα it bags και παλτό
Μπεζ μακρυ παλτό Ted Baker

Θα το βρεις εδώ.

Κυπαρισσί μακρύ παλτό Ted Baker

Κυπαρισσί μακρύ παλτό Ted Baker

Θα το βρεις εδώ.

Εάν ένας από τους fashion στόχους που έχεις θέσει στον εαυτό σου για τη νέα σεζόν είναι να ανανεώσεις το ντύσιμό σου, κάνοντας το πιο σύγχρονο και cool, τότε ένα παλτό σε έντονο χρώμα είναι ακριβώς η λύση που αναζητάς. Η νέα συλλογή της Ted Baker για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022 προσφέρει μεγάλη ποικιλία από παλτό σε χαρούμενες αποχρώσεις που θα σε κρατήσουν ζεστή και θα έχουν άμεσα θετική επίδραση στη διάθεσή σου.

Ποια είναι τα δικά μας αγαπημένα; Το μακρύ παλτό σε ανοιχτό μπλε χρώμα αλλά και το κοντό σκούρο ροζ παλτό που θα κάνουν ugrade στο φθινοπωρινό και χειμερινό στιλ σου.

Ανοιχτό μπλε μακρυ παλτό Ted Baker
Ανοιχτό μπλε μακρυ παλτό Ted Baker

Θα το βρεις εδώ.

Σκούρο ροζ κοντό παλτό Ted Baker
Σκούρο ροζ κοντό παλτό Ted Baker

Θα το βρεις εδώ.

Οι it bags της Ted Baker

Ένας από τους πολλούς λόγους που οι γυναίκες αγαπούν και εμπιστεύονται την Ted Baker είναι για τις τσάντες που χαρακτηρίζονται από αδιαπραγμάτευτη ποιότητα και κομψότητα. Ωστόσο, η νέα συλλογή για την τρέχουσα σεζόν πρόκειται να ενθουσιάσει ακόμα και την πιο απαιτητική fashionista, αφού περιλαμβάνει τσάντες για κάθε περίσταση και στιλ. Η βασική αισθητική ωστόσο είναι ένα holiday feeling που μας υπενθυμίζει πως κάθε look αξίζει να έχει λίγο sparkle. Τσάντες πουγκιά με μεταλλικά στοιχεία, mini bags με μικρούς κρυστάλλους και δερμάτινες cross body τσάντες που είναι διακοσμημένες με την αναγνωρίσιμη μανόλια που είναι σύμβολο του brand. Οι τσάντες της νέας Ted Baker συλλογής απευθύνονται σε γυναίκες που αγαπούν το στιλ με χαρακτήρα και glam.

Μαύρη δερμάτινη τσάντα με τη μανόλια
Μαύρη δερμάτινη τσάντα με τη μανόλια Ted Baker

Θα τη βρεις εδώ.

Μαύρη τσάντα
Μαύρη τσάντα Ted Baker

Θα τη βρεις εδώ.

Μαύρη glitter τσάντα
Μαύρη glitter τσάντα Ted Baker

Θα τη βρεις εδώ.

Η νέα A/W 2022 καμπάνια της Ted Baker

Βρες τη συλλογή στο giannopoulos.gr. Κεντρική διάθεση: Sport and Fashion Freedom, 212 00 03 710

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ