Follow us

To βελούδινο φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τη Zara είναι αυτό που θέλουμε να φορέσουμε τις γιορτές

Το φόρεμα από τη Zara που θα αναδείξει με τον πιο κομψό τρόπο τις εορταστικές σου εμφανίσεις, και θα το ξαναφορέσεις και μετά.

MissBloom TEAM
To βελούδινο φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τη Zara είναι αυτό που θέλουμε να φορέσουμε κι εμείς τις γιορτές! NDP

Μπορεί ακόμα να διανύουμε το Νοέμβριο, όμως η σκέψη όλων βρίσκεται στον Δεκέμβρη και τις γιορτές. Λίγο τα χριστουγεννιάτικα τραγούδια στο ραδιόφωνο, λίγο οι βιτρίνες των καταστημάτων που έχουν αρχίσει να γεμίζουν λάμψη , δε θέλαμε πολύ για να δηλώσουμε πως έχουμε μπει σε εορταστικό mood. Και μπορεί να μοιάζει ακόμα νωρίς, αλλά εμείς ήδη έχουμε αρχίσει να σκεφτόμαστε τα outfits- και τα φορέματα- που θα φορέσουμε στην εορταστική περίοδο, οπότε οι βραδινές έξοδοι πολλαπλασιάζονται και επιβάλλουν περισσότερο glam.

Όταν λέμε λάμψη, συνήθως σκεφτόμαστε παγέτα, metallics και γενικά οτιδήποτε γυαλίζει. Η Σταματίνα Τσιμτσιλή, ωστόσο, με ένα πρόσφατο look της καταθέτει μια εναλλακτική πρόταση σε βελούδο που δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από το glam outfits που συνήθως επιλέγουμε για εκείνες τις μέρες.

Η παρουσιάστρια δημοσίευσε την εμφάνισή της στον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram και μοίρασε έμπνευση για τα σύνολά μας την περίοδο των γιορτών, και όχι μόνο. Επέλεξε ένα μίνι βελούδινο φόρεμα με ντεκολτέ V και ιδιαίτερα κεντήματα από τη Zara, το οποίο συνδύασε άψογα με over the knee μπότες σε κεραμιδί απόχρωση.

Εμείς αυτό το φόρεμα το αγαπήσαμε πολύ για δύο λόγους. Πρώτον, γιατί ενώ πληροί όλα τα κριτήρια για να εντυπωσιάσει στα χριστουγεννιάτικα πάρτυ που έρχονται- το βελούδο, εξάλλου, είναι ένα πολυτελές ύφασμα που ταιριάζει σε επίσημες περιστάσεις, μπορεί επίσης να φορεθεί και σε βραδινές εξόδους όλο τον χρόνο, που σημαίνει ότι είναι ένα ευέλικτο κομμάτι στοτ οποίο αξίζει να επενδύσουμε. Δεύτερον, γιατί ανήκει στη συλλογή ZARA, και δεν κοστίζει περισσότερο από 60 ευρώ, που το κάνει μία προσιτή αγορά.

To βελούδινο φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τη Zara είναι αυτό που θέλουμε να φορέσουμε τις γιορτές
ΖΑΡΑ

Θα το βρεις εδώ: Βελούδινο φόρεμα με κεντήματα, ZARA

Get the style

Μπορείς να το φορέσεις είτε όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή με ψηλές μπότες, είτε κεραμιδί είτε μπεζ, και να ολοκληρώσεις το look με ένα oversized σακάκι. Για περισσότερη λάμψη, μπορείς να επιλέξεις χρυσά statement σκουλαρίκια και κάποιο clutch σε έντονο χρώμα, κατά προτίμηση ζεστή απόχρωση.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ