Follow us

And Just Like That... 2 | Σε ποια κομμάτια αξίζει να επενδύσεις από τη γκαρνταρόμπα της Carrie Bradshaw

Ποια κομμάτια έχει προσθέσει στη ντουλάπα της η ηρωίδα της δημοφιλούς σειράς στον δεύτερο κύκλο;

And Just Like That... 2 | Σε ποια κομμάτια αξίζει να επενδύσεις από τη γκαρνταρόμπα της Carrie Bradshaw Splash News / Ideal Images

Εάν ανήκετε στην κατηγορία των γυναικών που η Carrie Bradshaw της σειράς "Sex and the City" και "Αnd just like that" είναι μία από τις αγαπημένες τους ηρωίδες, τότε τα νέα είναι πολύ ευχάριστα. Τα γυρίσματα του δεύτερου κύκλου για την spin off σειρά έχουν ήδη ξεκινήσει, φωτογραφίες από τα σετ που διαδραματίζονται στη Νέα Υόρκη έχουν δημοσιευτεί και εμείς έχουμε την ευκαιρία να δούμε ποια κομμάτια και ποιες τάσεις έχει προσθέσει στη γκαρνταρόμπα της η δημοφιλής ηρωίδα, την οποία ερμηνεύει η Sarah Jessica Parker.

#1 Καρό παλτό

Ένας από τους λόγους που το στιλ της Carrie Bradshaw έχει καταφέρει να λατρευτεί τόσο πολύ από εκατομμύρια γυναίκες είναι πως η ηρωίδα δεν ακολουθεί πιστά τις τάσεις. Αντιθέτως, τις δημιουργεί. Πολύ περισσότερο, συνηθίζει να φορά την πιο σύγχρονη εκδοχή κάποιων κλασικών items. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι το καρό παλτό και πιο συγκεκριμένα το χρωματιστό καρό παλτό που φορά στον δεύτερο κύκλο του And Just Like That. Διαχρονικό και ταυτόχρονα μοντέρνο, το καρό παλτό ταιριάζει με ό,τι αποφασίσετε να φορέσετε και πρόκειται να το έχετε στη γκαρνταρόμπα σας για πάντα.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ