Follow us

Τα sneakers της Ζέτας Μακρυπούλια είναι αυτά που δεν θα βαρεθείς να φοράς σε κάθε περίσταση

Τα αθλητικά παπούτσια που θα φοράς συνέχεια χωρίς να θυσιάσεις το στιλ σου.

MissBloom TEAM
Ζέτα Μακρυπούλια NDP

Έχοντας φτάσει στα τέλη του φθινοπώρου, όλες λίγο ή πολύ έχουμε επενδύσει σε κομμάτια, που μάς βοηθούν να χτίσουμε τη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα. Η εποχή το απαιτεί, άλλωστε. Όσο η θερμοκρασία πέφτει τόσο πιο απαραίτητα γίνονται μάλλινα πουλόβερ, μπουφάν και παλτά, για να μας κρατήσουν ζεστές αλλά και στιλάτες. Η ίδια διαδικασία γίνεται και την άνοιξη, όπου αναζητάμε πιο ανάλαφρα και φωτεινά ρούχα. Λίγα είναι τα κομμάτια που όποια εποχή και αν διανύουμε, παραμένουν σταθερά στη wishlist μας. Τα sneakers είναι ένα από αυτά.

Πάντα θέλουμε ένα καινούργιο ζευγάρι sneakers στη ντουλάπα μας, γιατί ποτέ δεν μας είναι αρκετά. Η αναζήτηση του τέλειου ζευγαριού που θα μπορούμε να φορέσουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ, είναι μια δύσκολή περίπτωση αλλά η μόδα έχει φροντίσει να συμπεριλάβει σχέδια που εξυπηρετούν αυτό τον σκοπό. Εμείς, λοιπόν, εντοπίσαμε αυτό το ζευγάρι που δε θα σε απογοητεύσει ποτέ. Και που το βρήκαμε; Φυσικά, σε μία εμφάνιση από την πάντα κομψή Ζέτα Μακρυπούλια.

Η παρουσιάστρια του "Rouk Zouk" εμφανίστηκε στην εκπομπή με το πιο άνετο outfit, παραμένοντας όμως απόλυτα elegant. Φόρεσε ένα λευκό πουκάμισο με ένα ψηλόμεσο παντελόνι σε μαύρο χρώμα, και ανέδειξε αυτό το μίνιμαλ outfit με τα πιο stylish παπούτσια, τα platform sneakers της σε λευκό, μαύρο και καμηλό, ένα ζευγάρι από τη συλλογή Tsakiris Mallas.

Τα sneakers της Ζέτας Μακρυπούλια είναι αυτά που δεν θα βαρεθείς να φοράς σε κάθε περίσταση
Sneakers

Θα τα βρεις εδώ: Sneakers Renato Garini, TSAKIRIS MALLAS

Πώς θα τα φορέσεις

Αυτά τα αθλητικά παπούτσια θα σε συντροφεύουν όλο τον χρόνο και είναι κατάλληλα για τις περισσότερες περιστάσεις: στο γραφείο με το tailored παντελόνι σου και ένα λευκό oversized t-shirt, για τα πιο κομψά και άνετα office looks, αλλά και στη βόλτα συνδυασμένα με το αγαπημένο σου puffer μπουφάν και το χαμηλόμεσο τζιν σου. Για εσένα που θέλεις να είσαι άνετη ακόμα και στη βραδινή σου έξοδο, μη φοβάσαι, γιατί αυτά τα sneakers αυτά είναι ιδανικά και για πιο glam εμφανίσεις. Ένα metallic παντελόνι, που είναι από τις πιο hot τάσεις αυτή την περίοδο και ένα μακρύ, μαύρο παλτό, αρκούν για να δημιουργήσουν το πιο στιλάτο night-out look.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ