Follow us

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου φόρεσε το Zara τζιν παντελόνι που θα κάνει τα πόδια σου να φαίνονται πιο ψηλά

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συνδύασε το τζιν της με το πιο κομψό πουκάμισο από τη Massimo Dutti.

MissBloom TEAM
Νάνσυ Ζαμπέτογλου Instagram @nancyzabetoglou

Θα συμφωνήσουμε πως το στιλ δεν σχετίζεται σε καμία περίπτωση με νούμερα. Είτε αυτά αφορούν το μέγεθος των ρούχων είτε την ηλικία είτε το ύψος μας. Η κάθε γυναίκα είναι όμορφη με τον δικό της μοναδικό τρόπο και ο στόχος της μόδας είναι να την κάνει να εκφραστεί μέσα από το ντύσιμό της, αναδεικνύοντας τη σιλουέτα και την προσωπικότητά της. Υπάρχουν ωστόσο κάποια στιλιστικά tricks αλλά και κάποια κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας που μας βοηθούν να πετύχουμε τον στόχο μας εύκολα και χωρίς ιδιαίτερη προσπάθεια. Ένα από αυτά τα tricks ακολούθησε πρόσφατα και η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Διαβάστε Επίσης

Καθημερινά, η δημοσιογράφος και παρουσιάστρια καλησπερίζει τους τηλεθεατές μέσα από τη συχνότητα της ΕΡΤ και της εκπομπής "Στούντιο 4” που παρουσιάζει. Μεταξύ άλλων, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου έχει ξεχωρίζει και με το στιλ της, αφού συχνά φορά ρούχα που κάθε γυναίκα χρειάζεται να έχει στη συλλογή της και δημιουργεί συνδυασμούς που μπορούμε εύκολα να αντιγράψουμε. Σε αυτή την περίπτωση, φόρεσε ένα ψηλόμεσο flare τζιν παντελόνι από τη νέα συλλογή της Zara, το οποίο είναι άκρως κολακευτικό για όλους τους σωματότυπος. Το ακόμα πιο ιδιαίτερο με αυτή τη γραμμή των τζιν είναι πως κάνουν τα πόδια να φαίνονται πιο ψηλά.

Η Νάνσυ Ζαμπέτογλου συμπλήρωσε την εμφάνισή της με ένα άλλο must have της φθινοπωρινής και χειμερινής γκαρνταρόμπας, δηλαδή το σατινέ πουκάμισο. Πιο συγκεκριμένα, η παρουσιάστρια επέλεξε ένα Massimo Dutti σατινέ πουκάμισο σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του πράσινου που έκανε το look της ακόμα πιο κομψό και ιδιαίτερο. Εκτός από τη στιλιστική αξία του ψηλόμεσου flare παντελονιού, το tip που αξίζει να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση είναι πως τα σατινέ πουκάμισα τόσο σε ουδέτερες όσο και πιο έντονες αποχρώσεις είναι ένας εύκολος τρόπος για να αναβαθμίσεις μία εμφάνιση. Μπορείς να τα συνδυάσεις με τζιν παντελόνι ή να δημιουργήσεις layering με γιλέκα, πουλόβερ ή φορέματα για ένα πολύ κομψό αποτέλεσμα.

Το look της Νάνσυς Ζαμπέτογλου

Νάνσυ Ζαμπέτογλου

Get the Look

Σατινέ πουκάμισο με ανοίγματα Massimo Dutti
Σατινέ πουκάμισο με ανοίγματα Massimo Dutti

Θα το βρεις εδώ.

Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι Zara
Ψηλόμεσο τζιν παντελόνι Zara

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ