Follow us

Δανείζεσαι και εσύ τα ρούχα του φίλου σου; Η Βάσια Κωσταρά δείχνει τον chic τρόπο για να φορέσεις τα πουκάμισά του

Η Βάσια Κωσταρά προσφέρει για ακόμα μία φορά στιλιστική έμπνευση.

Βάσια Κωσταρά Instagram @vassia_kostara

Ένα από τα κοινά μυστικά που μοιράζονται οι στιλίστες είναι πως ένας εύκολος τρόπος για να ανακαλύψει μία γυναίκα το στιλ της, αλλά και να δημιουργήσει ξεχωριστές εμφανίσεις είναι να σκεφτεί "έξω από το κουτί”. Μεταξύ άλλων, αυτό σημαίνει πως οι ανδρικές συλλογές των brands είναι μία πολύ καλή ευκαιρία να εμπλουτίσεις τη συλλογή σου με πουκάμισα, σακάκια, t-shirts ή πανωφόρια που έχουν ένα coolness που θα ανανεώσει το ντύσιμό σου με τον πιο σύγχρονο τρόπο. Άλλωστε, οι ανδρικές συλλογές περιέχουν συχνά πολλά "διαμαντάκια” που αξίζει να έχεις στη συλλογή σου. Ακριβώς αυτό προτείνει και η Βάσια Κωσταρά.

Η σχεδιάστρια μόδας που διαθέτει ένα πολύ καλά ενημερωμένο προφίλ στο Instagram , μοιράζεται σχεδόν καθημερινά τα looks που δημιουργεί ενώ συχνά παρουσιάζει βίντεο με διάφορα styling tips. Σε μία πρόσφατη ανάρτησή της, η Βάσια Κωσταρά απευθύνεται σε εσένα που δανείζεσαι συχνά ρούχα από τη ντουλάπα του συντρόφου όπως τα πουκάμισά του. Πιο συγκεκριμένα, η σχεδιάστρια συνδύασε ένα γαλάζιο πουκάμισο με ψηλόμεσο παντελόνι σε ίσια γραμμή και έντονη κόκκινη απόχρωση. Ολοκλήρωσε το chic σύνολό της με ένα ζευγάρι μαύρα δερμάτινα platform μποτάκια, ένα λευκό παλτό και μία μαύρη YSL τσάντα ώμου.

Τι χρειάζεται να κρατήσεις από την εν λόγω εμφάνιση; Αρχικά, πως αξίζει να επισκέπτεσαι τα section με ανδρική μόδα που υπάρχουν στα καταστήματα, αφού εκεί μπορείς να βρεις κομμάτια που θα σου φανούν πολύ χρήσιμα όπως τα πουκάμισα. Το σημαντικό ωστόσο είναι να είσαι ιδιαιτέρως προσεκτική με τις γραμμές και τα νούμερα. Σε περίπτωση που κάποιο item είναι σε loose γραμμή μπορείς να το προσαρμόσεις στη σιλουέτα σου είτε με μία ζώνη είτε να το μεταποιήσεις. Όσον αφορά στα πουκάμισα, εάν θέλεις να πετύχεις το look της Βάσιας Κωσταρά, ίσως είναι προτιμότερο να επιλέξεις ένα πουκάμισο σε slim γραμμή και μεγαλύτερο νούμερο, ώστε να είναι άνετο αλλά όχι πολύ μεγάλο.

Το look της Βάσιας Κωσταρά

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ