Follow us

Το μίνι φόρεμα με παγιέτες της Δανάης Μπάρκα είναι το απόλυτο holiday inspo

Η έμπνευση που αναζητούσες για τις πιο λαμπερές εμφανίσεις των εορτών.

MissBloom TEAM
Δανάη Μπάρκα NDP

Πολλοί αποφεύγουν τις λέξεις "Χριστούγεννα", "γιορτές", "ρεβεγιόν”" μέχρι να μπει ο Δεκέμβρης. Εμείς σίγουρα δεν είμαστε από αυτούς. Ανυπομονούμε να στολίσουμε το δέντρο, να ακούσουμε χριστουγεννιάτικα τραγούδια και πάνω από όλα, να φορέσουμε τα εορταστικά outfits, που έχουν μία ιδιαίτερη λάμψη η οποία απουσιάζει από την υπόλοιπη χρονιά. Η παγιέτα, το γκλίτερ και τα metallics έχουν την τιμητική τους τη χριστουγεννιάτικη περίοδο και εμείς δε θέλουμε να χάσουμε καμία ευκαιρία για να φορέσουμε οτιδήποτε λαμπερό.

Καθώς, λοιπόν, βρισκόμαστε σε holiday mood, εμφανίσεις, όπως αυτή της Δανάης Μπάρκα μας ταξιδεύουν στην πιο χαρούμενη και φωτεινή εποχή του χρόνου, λίγο νωρίτερα.

Η παρουσιάστρια μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instragram, μοιράστηκε με τους ακολούθους ένα glam look, που μας έδωσε πλούσια εορταστική έμπνευση. Φόρεσε ένα μίνι φόρεμα με παγιέτα σε μοβ απόχρωση, του οποίου τη λάμψη ισορρόπησε με μποτάκια σε μαύρο χρώμα και μαύρο, κλασικό σακάκι.

Μπορεί εμείς να έχουμε συνδυάσει την παγιέτα με τα Χριστούγεννα, όμως μπορείς να τη φορέσεις οποιαδήποτε εποχή. Κάνε τη διαφορά και μην το φοβηθείς. Φόρεσε παγιέτες όπως η Δανάη Μπάρκα, συνδυασμένη με πιο neutral κομμάτια ή φλατ παπούτσια , για να κατεβάσεις λίγο την ένταση του κομματιού ή αν σ' αρέσουν οι πιο μαξιμαλιστικές εμφανίσεις, πειραματίσου με το colour blocking, επιλέγοντας πανωφόρι και αξεσουάρ σε έντονα χρώματα.

Αν δεν είσαι φαν του φορέματος, μπορείς να αναζητήσεις την παγιέτα σε άλλα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, όπως τοπ, παντελόνι, φούστα ή και τσαντάκι. Ας μην ξεχνάμε άλλωστε, πως η it φούστα της σεζόν είναι μία μίνι φούστα με παγιέτα σε ασημί χρώμα, την οποία μπορείς να φορέσεις με τα πάντα ακόμα, και με λευκό t-shirt.

Επομένως έχεις αμέτρητους τρόπους, και μάλιστα λιγότερο εκκεντρικούς, για να προσθέσεις λίγη λάμψη στα καθημερινά σου looks, στις γιορτές αλλά και τώρα.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ