Follow us

Τα μποτάκια Dr. Martens που θα φοράς συνέχεια κάθε σεζόν

Τα "classics" της Dr. Martens, που αγάπησαν γενιές και γενιές, επιστρέφουν για μία ακόμα σεζόν στις τάσεις της μόδας.

MissBloom TEAM
Τα μποτάκια Dr. Martens που θα φοράς συνέχεια κάθε σεζόν Courtesy of Dr Martens

Υπάρχει ένα brand τα μποτάκια του οποίου έχουν αγαπηθεί και φορεθεί από γενιές και γενιές, και εξακολουθούν να συγκινούν την ατίθαση νεολαία - σε ηλικία και ψυχή. Ο λόγος, βεβαίως, για τις μπότες Dr. Martens με τη χαρακτηριστική κίτρινη βελονιά και την αυλακωτή σόλα, που υιοθέτησαν στο στιλ τους οι πιο επαναστατικές ομάδες και υποκουλτούρες, φορέθηκαν σε διαδηλώσεις, εργοστάσια, μουσικές σκηνές και εκδηλώσεις μόδας, και έγιναν συνώνυμες της free spirit διάθεσης.

Ο χειμώνας, λοιπόν, είναι εδώ και η ανανέωση της γκαρνταρόμπας με cozy κομμάτια και παπούτσια έχει ξεκινήσει. Από τη shopping list σου δεν μπορεί, βεβαίως, να απουσιάζουν οι μπότες, ένα ζευγάρι παπούτσια απαραίτητο για την εποχή, και το βρετανικό brand Dr. Martens έρχεται να σου προσφέρει την επιλογή στα δημοφιλή "classics" μποτάκια του.

Ακολουθώντας τις τάσεις της σεζόν, η Dr. Martens σου προτείνει τους πρωταγωνιστές της γκάμας της, τη θρυλική Original 1460 μπότα και το κλασικό 1461 παπούτσι που την ακολούθησε, όπως επίσης τη μοντέρνα 2976 έκδοση της Chelsea μπότας και τις εντυπωσιακές platform μπότες Jadon.

Ποιο είναι το δικό σου Dr. Martens classic;

Η απάντηση στο παραπάνω ερώτημα δεν είναι τόσο εύκολη. Καθένα από τα κλασικά αυτά Dr. Martens παπούτσια έχει τον δικό του χαρακτήρα που μπορεί να εξυπηρετήσει διαφορετικές ανάγκες στο στιλ σου.

Η 1460 Original μπότα, μία μπότα εργασίας, είναι αυτή από την οποία ξεκίνησαν τα πάντα. Διαθέτει απλή και καθαρή σιλουέτα που συνεχίζει να αντέχει στον χρόνο, ενώ οι στιλιστικοί συνδυασμοί που μπορείς να κάνεις με την 1460 Original μπότα είναι πραγματικά άπειροι. Extra tip: με τον χρόνο γίνονται καλύτερες!

Τα μποτάκια Dr. Martens που θα φοράς συνέχεια κάθε σεζόν

Το παπούτσι 1461 σχεδιάστηκε ακριβώς ένα χρόνο μετά την 1460 μπότα και διαθέτει επίσης τη χαρακτηριστική κίτρινη βελονιά. Το 1461 είναι ένα cult classic μοντέλο της Dr. Martens και προσφέρεται για εκλεπτυσμένο στιλ που αρνείται να συνδεθεί με οποιαδήποτε υποκουλτούρα ή τάση, γιατί σκοπός του είναι να παραμένει διαχρονικό ό,τι και εάν επιτάσσει η μόδα.

Dr. Martens

Σχεδιασμένες τη δεκαετία του '70, οι 2976 μπότες αποτελούν τη μοντέρνα, αναβαθμισμένη εκδοχή της κλασικής μπότας Chelsea, διαθέτοντας όλες τις χαρακτηριστικές λεπτομέρειες της Dr. Martens από την κορυφή έως τη σόλα. Οι 2976 μπότες κουβαλούν τη σημαντική κληρονομιά πέντε δεκαετιών και έχουν αγαπηθεί και φορεθεί σαν σχέδιο από μουσικούς, καλλιτέχνες και πλήθος άλλο κόσμου. Σχεδιασμένες από ανθεκτικό, σκληρό δέρμα επάνω στην air-cushioned σόλα, είναι έτοιμες να αντιμετωπίσουν με όποιον τις φορέσει όλα τα εμπόδια. Συνδυάζονται εύκολα με κάθε outfit και φοριούνται ακόμη ευκολότερα καθώς είναι slip-on.

Dr. Martens

Οι Jadon μπότες αποτελούν την ενισχυμένη εξέλιξη των Original Docs. Σχεδιασμένες με 8 οπές για κορδόνια και όλα τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά της Dr. Martens, τοποθετημένα επάνω στην πανύψηλη Quad σόλα, oι Jadon μπότες έκαναν την πρώτη τους εμφάνιση τη δεκαετία του ’90. Από τότε έως και σήμερα συνεχίζουν να σπάνε τους κανόνες στο στιλ, απευθυνόμενες σε αυτούς που είναι ατρόμητοι, σε αυτούς που πάνε κόντρα στο ρεύμα, σε αυτούς που θέλουν να ακούγεται δυνατά η φωνή τους. Η έντονη πλατφόρμα των Jadon θα σου εξασφαλίσει το πιο αντισυμβατικό στιλ της σεζόν.

Dr.Martens

Όποιο από τα παραπάνω "The Classics" της Dr. Martens αποφασίσεις να βάλεις στη ντουλάπα σου, σίγουρα θα βρεθείς κερδισμένη: θα τα φοράς κάθε σεζόν με τα πιο απίθανα outfits. Ή τελικά, μπορεί να αποφασίσεις ότι θέλεις να τα αποκτήσεις όλα και τότε θα είσαι πολλαπλά κερδισμένη!

*Η νέα συλλογή της Dr. Martens είναι διαθέσιμη σε επιλεγμένα καταστήματα.

Κεντρική Διάθεση FAIS GROUP: 211 10 88 400

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ