Follow us

Τα ιδιαίτερα αξεσουάρ που δεν θα αποχωρίζεσαι αυτόν τον χειμώνα

Οι λεπτομέρειες είναι που θα κάνουν τα σύνολά σου να ξεχωρίσουν.

MissBloom TEAM
Τα αξεσουάρ που δεν θα αποχωρίζεσαι αυτόν τον χειμώνα Splash News / Ideal Images

Μπορεί το καλοκαίρι να είναι η πιο δημοφιλής εποχή χάρη στον ζεστό καιρό και τη μεγαλύτερη διάρκεια της μέρας, όμως κάθε εποχή προσφέρει διαφορετικές δυνατότητες και ευκαιρίες για διασκέδαση, δραστηριότητες και ...styling. Οφείλουμε να παραδεχθούμε, μάλιστα, πως τον τίτλο για την πιο ενδιαφέρουσα στιλιστικά εποχή κερδίζει επάξια ο χειμώνας. Ο κρύος καιρός αποτελεί την ιδανική αφορμή για να αξιοποιήσεις όσο το δυνατόν περισσότερα κομμάτια στα καθημερινά σου looks. Τα πιο ανάλαφρα ρούχα δίνουν τη θέση τους στα μάλλινα πουλόβερ, τις μακριές ζακέτες, τα κοτλέ παντελόνια,τα παλτά και σε μία εκτενή λίστα από κομμάτια και αξεσουάρ που πολλαπλασιάζουν τις επιλογές μας στα καθημερινά σύνολα μας.

Και όσο σημαντικά είναι τα βασικά κομμάτια στη χειμερινή μας γκαρνταρόμπα, άλλο τόσο είναι τα αξεσουάρ, ιδιαίτερα αυτή την εποχή, που γίνονται ακόμα πιο χρήσιμα και πρακτικά, πέρα από απόλυτα στιλάτα. Ευτυχώς για εμάς, υπάρχει τεράστια ποικιλία χειμερινών αξεσουάρ που μπορούμε να αξιοποιήσουμε στα outfits μας και η προσμονή ότι θα τα φορέσουμε "απαλύνει" λίγο το κρύο και τη μουντάδα της εποχής.

1. Καπιτονέ κασκόλ

Το καπιτονέ είναι ένα ύφασμα άρρηκτα συνδεδεμένο με τους ψυχρούς, βροχερούς μήνες. Φέτος, έχει την τιμητική του, αφού δεν επικρατεί μόνο στα μπουφάν και στα γιλέκα, όπως έχουμε συνηθίσει, αλλά και σε ένα κομμάτι πιο ιδιαίτερο, τις φούστες. Επόμενο, λοιπόν, ήταν να κάνει την εμφάνισή του και στα αξεσουάρ, και συγκεκριμένα στα κασκόλ, που όταν είναι καπιτονέ, εκτός από ό,τι θα σε ζεσταίνει, θα είναι και ο πιο stylish σου σύμμαχος στη βροχή, αφού δε θα επηρεάζεται, όπως τα μάλλινα κασκόλ που συνήθως προτιμούμε.

2. Μπερές

Το παριζιάνικο αυτό αξεσουάρ θα γίνει φέτος η πιο stylish προσθήκη στα σύνολά σου, και αξίζει να τον προτιμήσεις αντί του κλασικού σκούφου. Μπορείς να επιλέξεις μάλλινο μπερέ αν θέλεις να είσαι πιο cozy, αλλά φέτος συναντάμε και ντένιμ ή βινύλ μπερέδες, κάτι που μας αρέσει πολύ, καθώς προσφέρει μία cool εκδοχή σε ένα, κατά κανόνα, ρομαντικό κομμάτι. Η ιδιαιτερότητα αυτού του αξεσουάρ είναι η ευελιξία του, που το καθιστά ιδανικό για πρωινές εμφανίσεις με denim on denim look ή και βράδυ με biker jacket και τις ψηλές μπότες σου.

3. Γκέτες και wrist warmers

Αν είσαι φαν των '80s, τότε σίγουρα θα έχεις δει χορεύτριες της εποχής με φλούο κολάν κάτω από κορμάκια και ,φυσικά, γκέτες. Η τάση αυτή έχει επιστρέψει δυναμικά και μαζί με αυτή ήρθαν από την ίδια περίοδο, τα fingerless gloves ή αλλιώς τα wrist warmers. Ίσως τα πιο χουχουλιάρικα αξεσουάρ αυτής της σεζόν, που κυριαρχούνστο street style και αξίζει να δοκιμάσεις στα καθημερινά σου looks, για να βάλεις μία νότα των '80s στα outfits σου.

4. Τα γούνινα καπέλα

Για εσένα που σ' αρέσουν τα πιο εκκεντρικά looks, αυτό το αξεσουάρ θα σε ενθουσιάσει. Το γούνινο καπέλο θα απογειώσει κάθε σου εμφάνιση, κρατώντας σε ζεστή. Αν θέλεις, όμως, κάτι πιο διακριτικό, μπορείς πάντα να το επιλέξεις σε ουδέτερη απόχρωση και να το συνδυάσεις με ένα μίνιμαλ ή ένα total black σύνολο. Μην το φοβηθείς, η ιδιαιτερότητά του είναι που το αναδεικνύει ως μία από τις πιο cool επιλογές που μπορείς να κάνεις αυτόν το χειμώνα.

5. Τα αδιάβροχα bucket hats

Τελευταίο αλλά όχι έσχατο, ένα από τα αγαπημένα αξεσουάρ του καλοκαιριού, προσαρμοσμένο στις ανάγκες της εποχής. Για εσένα που αγαπάς τα καπέλα τύπου bucket, η χειμερινή εκδοχή τους θα γίνει αναπόσπαστο κομμάτι των outfits σου. Είναι αναμφισβήτητα το πιο ευκολοφόρετο καπέλο για να επιλέξεις στα καθημερινά looks σου, από το γραφείο μέχρι τις απογευματινές σου βόλτες. Φόρεσε το με το puffer jacket σου και τις γαλότσες σου και δημιούργησε το stylish σύνολο για τις βροχερές, και όχι μόνο, μέρες.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ