Οι πιτζάμες και τα homewear της Yamamay για όλη την οικογένεια είναι ό,τι χρειάζεστε για τα χειμωνιάτικα βράδια σας

Η Yamamay φροντίζει για τις όμορφες στιγμές χαλάρωσης στο σπίτι.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Ο χειμώνας είναι η εποχή που σηματοδοτεί την αρχή για πολλά "χουχουλιάρικα" βράδια στο σπίτι. Το κρύο μας κρατά μέσα και τα μέλη της οικογένειας έχουν την ευκαιρία να περάσουν αρκετό χρόνο μαζί απολαμβάνοντας αγαπημένες δραστηριότητες όπως επιτραπέζια παιχνίδια ή homecinema. H Yamamay έρχεται, λοιπόν, να κάνει ακόμα πιο όμορφες αυτές τις χειμωνιάτικες βραδιές στο σπίτι προσφέροντας μια συλλογή από νεανικά και πολύχρωμα home-wear, άνετες φόρμες, θηλυκά νυχτικά, ponchos και fleece, και φυσικά με τις απαλές και ζεστές της πιτζάμες φροντίζει και για τον θαυμάσιο ύπνο όλης της οικογένειας.

Η ποικιλία σε κομψά, άνετα και ευέλικτα κομμάτια της Yamamay που συνδυάζονται με ζεστές κάλτσες και stylish παντόφλες της συλλογής, κάνουν την επιλογή σου δύσκολη, καθώς θα τα θέλεις όλα, αλλά σίγουρα θα βρεις αυτά που ταιριάζουν στο γούστο σου.

Η συλλογή της Yamamay για τον χειμώνα: η συνεργασία με τη Disney

Η Yamamay συνεχίζει και φέτος τη συνεργασία της με τη Disney®, σχεδιάζοντας μια capsule συλλογή από πιτζάμες και εσώρουχα, αφιερωμένη στους πιο δημοφιλείς Δαλματούς του κόσμου. Τα ξακουστά 101 σκυλιά της Δαλματίας με τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά τους, αποτυπώνονται σε μια σειρά από ασορτί εσώρουχα και ενδύματα, σχεδιασμένα για μητέρες και κόρες.

Τα διάσημα σκυλάκια και αστείες φράσεις που παραπέμπουν στις αγαπημένες τους… "ασχολίες" αποτυπώνονται σε τρία υπέροχα σετ από γυναικείες πιτζάμες, ένα βελουτέ φούτερ με φερμουάρ, καθώς και ένα σετ πιτζάμες, δύο σετ εσωρούχων και ένα νυχτικό για τα κορίτσια. Ιδανικά τόσο για ύπνο όσο και για loungewear, συνδυάζουν μοναδικά στιλ και πρακτικότητα.

Η συνεργασία με τη Marvel

H Yamamay, όμως, φροντίζει και για τους μπαμπάδες που επιθυμούν τη περιπέτεια φορώντας ασορτί πιτζάμες με τους γιους τους. Σε συνεργασία με την Marvel, αποτυπώνει σε δυο σετ πιτζάμες και δυο σχέδια εσωρούχων, την ασπίδα και το λογότυπο του υπερ-ήρωα Captain America.

Η Yamamay είναι εδώ για να προσφέρει σε σένα και την οικογένεια σου ό,τι χρειάζεστε για τις πιο όμορφες στιγμές του χειμώνα, αγάπη, ζεστασιά και τις ωραιότερες πιτζάμες και home-wear!

Η συλλογή είναι διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο Yamamay.com