Follow us

Η Lady Amelia Windsor φόρεσε το ιδανικό μπουφάν για τον χειμώνα και ανήκει σε ελληνικό fashion brand

Οι royal fashionistas επιλέγουν τα ελληνικά brands μόδας.

Lady Amelia Windsor Splash News / Ideal Image

Εκτός από τις influencers της μόδας, τις fashion experts και τις celebrities, κάποια από τα μέλη των royal οικογενειών της Ευρώπης έχουν καταφέρει να κερδίσουν τον τίτλο του style icon με κάθε νέα τους εμφάνιση να λειτουργεί ως αντικείμενο συζήτησης αλλά και πηγή έμπνευσης για χιλιάδες γυναίκες από όλο τον κόσμο. Εκτός από τις πιο διάσημες royals όπως η Kate Middleton, η βασίλισσα Letizia της Ισπανίας ή η Meghan Markle, υπάρχουν και κάποιες άλλες "γαλαζοαίματες” που αγαπούν τη μόδα. Χαρακτηριστικό παράδειγμα είναι η Lady Amelia Windsor, η 25χρονη σοσιαλιτέ που ασχολείται τα τελευταία χρόνια με το modeling και αγαπά πολύ τη βιομηχανία της μόδας.

Διαβάστε Επίσης

Η νεαρή royal είναι εγγονή του Εδουάρδου του Κεντ, δηλαδή του πρώτου ξαδέρφου της βασίλισσας Ελισάβετ και είναι 41η στη διαδοχή του βρετανικού θρόνου. Στη διάρκεια της μέχρι τώρα καριέρας της, έχει συνεργαστεί ως μοντέλο με διάσημους οίκους μόδας όπως οι Dolce&Gabbana, Chanel, Azzedine και Alaia, ενώ έχει εργαστεί επίσης ως fashion editor στο περιοδικό Tatler.

Πρόσφατα μάλιστα, η Lady Amelia Windsor έδειξε την αγάπη και την προτίμησή της στην ελληνική μόδα, αφού εμφανίστηκε, φορώντας μία δημιουργία ελληνικού brand. Πιο συγκεκριμένα, η fashionista "γαλαζοαίματη” βρέθηκε σε μία φιλανθρωπική έκθεση ζωγραφικής, αφού ένα από τα έργα που επιμελήθηκε η καλλιτέχνης Claire Luxton απεικονίζει την ίδια. Για την εν λόγω περίσταση, η Lady Amelia Windsor επέλεξε να φορέσει ένα little black dress, το οποίο συνδύασε με μαύρο καλσόν, ένα χρωματιστό statement τσαντάκι και μαύρες δερμάτινες knee length μπότες.

Το item που έκανε το look της πιο girly και κομψό ήταν το cropped puffer jacket που επέλεξε, το οποίο μάλιστα ανήκει στη χειμερινή συλλογή της Ελληνίδας σχεδιάστριας Στεφανίας Βαϊδάνη. Τόσο το έντονο φούξια χρώμα του τζάκετ όσο και ο σχεδιασμός του, το καθιστά ιδανικό για τον χειμώνα, αφού πρόκειται να σε κρατήσει ζεστή στη χαμηλή θερμοκρασία.

Το look της Lady Amelia Windsor

Lady Amelia Windsor

Get the Look

Bamini Puffy Bomber Stefania Vaidani
Bamini Puffy Bomber Stefania Vaidani

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ