Follow us

Tracksuit Chic | Το look που θα γίνει η νέα off-duty "στολή" σου

Η Calvin Klein σχεδιάζει το casual chic look για τις χαλαρές βόλτες σου στην πόλη.

Tracksuit Chic | Το look που θα γίνει η νέα off-duty 'στολή' σου Ειρήνη Καραγιάννη

Όταν προβληματιζόμαστε στιλιστικά αναζητάμε έμπνευση από τις ιέρειες του στιλ, τις μούσες των σχεδιαστών, τα supermodels. Οι γυναίκες που εμπνέουν τους καλλιτεχνικούς διευθυντές των πιο διάσημων και ιστορικών οίκων, αλλά και δημιουργούν τάσεις, είναι εκείνες που μας προτείνουν τους πιο ενημερωμένους και εύκολους στιλιστικούς συνδυασμούς. Για το στιλ τους, άλλωστε, έχει γραφτεί ολόκληρο κεφάλαιο στην ιστορία της μόδας και φέρει τον τίτλο ''Model οff duty style''. Σήμερα, λοιπόν, επιστρέφουμε σε αυτές τις σελίδες και βρίσκουμε το πιο cool και άνετο look για τις χαλαρές βόλτες αλλά και τις ημέρες που δυσκολεύεσαι να συνδυάσεις τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου.

Ο λόγος για το tracksuit look, το οποίο αναβαθμίζει η Calvin Klein με τον πιο stylish τρόπο για να φέρεις την αισθητική του street style στις casual εμφανίσεις σου. Το outfit που λατρεύουν να φορούν τα supermodels, όταν δεν περπατούν στις πασαρέλες, είναι οι φόρμες συνδυασμένες με cool αξεσουάρ για το απόλυτο layering.

Το tracksuit casual chic look της Calvin Klein

Η Calvin Klein δίνει τη δική της πρόταση στο αγαπημένο off duty look των μοντέλων και προτείνει φόρμες που αξιοποιούν το trend της logomania και αξεσουάρ που προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στην εμφάνιση. Η Calvin Klein σχεδιάζει το πιο άνετο tracksuit set με loose εφαρμογή, στο οποίο ξεχωρίζει το φούτερ σε crop σχέδιο. Το brand συνδυάζει το tracksuit με denim πανωφόρι, knitted σκουφάκι, λευκά sneakers και μία crossbody τσάντα με λογότυπο. Πρόκειται για μία στιλιστική πρόταση που δεν θα σταματήσεις να φοράς στις χαλαρές βόλτες του Σαββατοκύριακου, στη σχολή αλλά και τις εκδρομές.

Tracksuit Chic | Το look που θα γίνει η νέα off-duty "στολή" σου

Μπορείς να βρεις όλα τα κομμάτια του casual chic look παρακάτω και να υιοθετήσεις το αγαπημένο outfit των supermodels στην πιο ανανεωμένη εκδοχή του από την Calvin Klein.

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans Winter'22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein, στο calvinklein.gr και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

The key- pieces

Cropped hoody από milano jersey, Calvin Klein

Παντελόνι φόρμας relaxed με λογότυπο στο πλάι, Calvin Klein

Ντένιμ dad τζάκετ, Calvin Klein

Σκουφάκι με waffle πλέξη και Logo, Calvin Klein

Τσάντα χιαστί με λογότυπο, Calvin Klein.

Δερμάτινα sneakers, Calvin Klein.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ