Follow us

Leather Weather | Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτο urban look

Το leather trend είναι η τάση που πρέπει να φορέσεις αυτή τη σεζόν και η Calvin Klein έχει την ιδανική πρόταση.

Leather Weather | Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτο urban look Ειρήνη Καραγιάννη

Η εποχή επιβάλλει σύνολα που θα μας κρατήσουν άνετες και κομψές χωρίς να χρειαστεί να κάνουμε εκπτώσεις στο στιλ μας. Ιδανικά για αυτή την περίοδο είναι τα δερμάτινα κομμάτια, τα οποία προσφέρουν τη μέγιστη ζεστασιά χωρίς να χρειάζεσαι περισσότερο layering και έτσι αποφεύγονται οι άκομψοι όγκοι, που δημιουργούν τα πολλά ρούχα σε ένα outfit. Τα δερμάτινα είναι ο πραγματικός MVP της χειμερινής γκαρνταρόμπας, και φέτος περισσότερο από κάθε άλλη σεζόν παίζουν πρωταγωνιστικό ρόλο στο street style. Έτσι δεν θα μπορούσαμε παρά να βρούμε την ιδανική πρόταση για να υιοθετήσεις με τον πιο κομψό τρόπο το leather look στο καθημερινό ντύσιμό σου. Η Calvin Klein δημιούργησε το πιο chic urban look με πρωταγωνιστή τα leather fashion outfits για άψογες εμφανίσεις.

Πώς θα φορέσεις το leather trend αυτή τη σεζόν σύμφωνα με τη Calvin Klein

H Calvin Klein λατρεύει το #LeatherWeather και προτείνει το πιο ευέλικτο, εύκολο και πάνω από όλα κομψό τρόπο για να προσθέσεις τα δερμάτινα κομμάτια στις καθημερινές εμφανίσεις σου σαν πραγματική fashionista. Όπως θα δεις στο look παρακάτω, χρειάζεσαι σίγουρα ένα δερμάτινο τζάκετ και ankle μποτάκια. Πρόκειται για δύο δερμάτινα fashion items, που ξεπερνούν τον χρόνο και φέτος επιστρέφουν δυναμικά στις τάσεις φέρνοντας τον edgy χαρακτήρα τους στο street style. Αποτελούν άκρως ευέλικτα κομμάτια που μπορείς να φορέσεις τόσο με ένα φόρεμα όσο και με το τζιν σου αλλά και με ένα office ready outfit για το γραφείο.

Η Calvin Klein, μάλιστα, συνδυάζει το leather με το αγαπημένο ντένιμ και πιο συγκεκριμένα με μία μίνι φούστα -μία ακόμη μεγάλη τάση της σεζόν Χειμώνας '22. Το look ολοκληρώνεται με crossbody καπιτονέ τσαντάκι σε μίνι εκδοχή και δερμάτινη όψη, που έχει σχεδιάσει η Calvin Klein ειδικά για το κινητό σου.

Leather Weather | Πώς θα δημιουργήσεις το απόλυτο urban look
Calvin Klein - leather

Όλα τα κομμάτια του look αποτελούν μέρος της νέας συλλογής της Calvin Klein και θα τα βρεις παρακάτω. Συνέχισε να σκρολάρεις για να κάνεις δικά σου τα must have leather κομμάτια της σεζόν για άψογες εμφανίσεις.

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans Winter'22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein, στο calvinklein.gr και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Μίνι ψηλόμεση denim φούστα, Calvin Klein.

Δερμάτινο biker τζάκετ σε άνετη γραμμή, Calvin Klein.

Δερμάτινες μπότες με τακούνι, Calvin Klein

Καπιτονέ θήκη κινητού από ανακυκλωμένα υλικά, Calvin Klein.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ