Follow us

Black & Ivory | Δημιούργησε το απόλυτο look μέσα από δυο all-time favorite χρώματα

Πώς θα φορέσεις τις κομψές αποχρώσεις σαν πραγματική fashionista.

Black & Ivory | Το look που συνδυάζει δυο από τις καλύτερες αποχρώσεις Ειρήνη Καραγιάννη

Το μαύρο χρώμα είναι επιβλητικό και συγχρόνως μυστήριο. Είναι δυναμικό και sexy. Είναι ευέλικτο και άνετο. Από την άλλη, η απόχρωση του Ivory, του λευκού του ελεφαντόδοντου (ιβουάρ) αποπνέει class, καθαρότητα, κομψότητα. Έχει έναν πιο ''απαλό'' χαρακτήρα από το δυναμικό μαύρο, αλλά διατηρεί την ίδια στιλιστική ευελιξία. Αυτά τα δύο χρώματα αν και εντελώς αντίθετα μεταξύ τους, καταφέρνουν μαζί να δημιουργούν ένα συναρπαστικό και ταιριαστό αποτέλεσμα. Για να είμαστε πιο ακριβείς, το black και το ivory είναι δύο χρώματα που πρέπει οπωσδήποτε να δοκιμάσεις αυτή τη σεζόν, καθώς δεν θα σε απογοητεύσουν σε καμία περίσταση. Η Calvin Klein δημιούργησε το ιδανικό look με πρωταγωνιστές αυτά τα χρώματα, έτσι ώστε να τα φορέσεις σαν πραγματική fashionista, όπως ακριβώς τα φορούν στο street style στις πρωτεύουσες της μόδας.

Η πρόταση της Calvin Klein για ένα outfit σε Black&Ivory

Η Calvin Klein προτείνει να τις συνδυάσεις σε ένα day look, που θα σου χαρίσει τον τίτλο της πιο καλοντυμένης τόσο στο γραφείο όσο σε οποιαδήποτε άλλη πρωινή περίσταση. Το brand που φημίζεται για τη σύγχρονη urban αισθητική του και το κομψό μίνιμαλ στιλ του, προτείνει να φορέσεις ένα μαύρο shacket, το πανωφόρι που μονοπωλεί την προσοχή μας τις τελευταίες σεζόν. Συνδύασε το με ένα ivory ζιβάγκο, ένα κομμάτι που δεν πρέπει να λείπει από καμία γκαρνταρόμπα και που θα σε κρατήσει κομψή αλλά και ζεστή καθ'ολη τη διάρκεια της ημέρας. Για να ολοκληρώσεις το look σου πρόσθεσε ένα baggy ψηλόμεσο τζιν, που αναδεικνύει τη σιλουέτα, μαύρα ευέλικτα sneakers και ένα bucket καπέλο -το αγαπημένο αξεσουάρ των fashion insiders.

Από το day look σου δεν θα μπορούσε να λείπει μία τσάντα χειρός, μία tote με την κομψή διχρωμία του μαύρου και του ιβουάρ. Με απλά βήματα δημιουργείς το πιο stylish σύνολο με signature χρώματα, που εμπιστεύονται για σοφιστικέ εμφανίσεις οι λάτρεις της μόδας.

Black & Ivory | Δημιούργησε το απόλυτο look μέσα από δυο all-time favorite χρώματα

Τα κομμάτια του look ανήκουν στη νέα συλλογή της Calvin Klein και θα τα βρεις παρακάτω. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα hot fashion items του day look.

Η νέα συλλογή Calvin Klein Jeans Winter'22 είναι διαθέσιμη στα καταστήματα Calvin Klein, στο calvinklein.gr και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

Oversized τζάκετ σε στιλ πουκάμισο από συνθετικό δέρμα, Calvin Klein

Πουλόβερ με ζιβάγκο σε στενή γραμμή, Calvin Klein.

Ψηλόμεσο τζιν με άνετη γραμμή, Calvin Klein

Δερμάτινα sneakers, Calvin Klein

Τσάντα χειρός με λογότυπο, Calvin Klein

Υφασμάτινο καπέλο με λογότυπο, Calvin Klein

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ