Follow us

Zesty Orange is having a moment | Πώς θα φορέσεις το χρώμα - τάση της χρονιάς

Το έντονο πορτοκαλί θα δώσει ένταση και χρώμα στις χειμερινές σου εμφανίσεις. To look που προτείνει η Calvin Klein.

Zesty Orange is having a moment | Πώς θα φορέσεις το χρώμα - τάση της χρονιάς Ειρήνη Καραγιάννη

Το πορτοκαλί έκανε αισθητή την παρουσία του τη φετινή χρονιά με τις απανταχού fashionistas να το φορούν ασταμάτητα. Η δημοτικότητα του δεν προκαλεί έκπληξη, αφού τέτοιες έντονες αποχρώσεις επιλέγουμε κυρίως στη διάρκεια της σεζόν Άνοιξη/Καλοκαίρι. Αυτό που προκαλεί (ευχάριστη) έκπληξη, βεβαίως, είναι ότι το πορτοκαλί επιβάλλει την παρουσία του και στο στιλ του χειμώνα. Τόσο οι πασαρέλες όσο το street style μέχρι στιγμής έχουν αποδείξει πως τα bold χρώματα φοριούνται και χειμώνα, με το πορτοκαλί να ξεχωρίζει ανάμεσα τους. Ξέρουμε πως μπορεί να σε φοβίζει η ιδέα ενός χειμερινού look με πρωταγωνιστή αυτή την απόχρωση, όμως, η Calvin Klein έχει την ιδανική πρόταση για να το εντάξεις στο καθημερινό ντύσιμο σου αποφεύγοντας τα στιλιστικά ατοπήματα.

Orange is a vibe | Πώς θα φορέσεις το πορτοκαλί φέτος για άψογες εμφανίσεις

Η Calvin Klein εμπιστεύεται το πορτοκαλί και μας προτείνει να το φορέσουμε σε μία μίνι φούστα και όχι μάλιστα στην οποιοδήποτε, αλλά στην καπιτονέ εκδοχή της. Σημείωσε πως το εν λόγω σχέδιο αποτελεί άλλη μία μεγάλη τάση της σεζόν Χειμώνας '23 και οι fashionistas έχουν επενδύσει στιλιστικά στο εν λόγω trend. Δίνει την πιο cool διάθεση στις κλασικές μίνι φούστες και σε συνδυασμό με το πορτοκαλί αποτελεί ένα statement fashion item, που κερδίζει τις εντυπώσεις. Το brand τη συνδυάζει με ουδέτερες αποχρώσεις, για να εξισορροπήσει το look. Ένα λευκό T-shirt με την τάση της logomania, ένα άνετο μάλλινο τζάκετ και μάυρα δερμάτινα μποτάκια ολοκληρώνουν το look σε safe ευέλικτες αποχρώσεις, ενώ μία τσάντα βαρελάκι είναι το αξεσουάρ που το απογειώνει.

Zesty Orange is having a moment | Πώς θα φορέσεις το χρώμα - τάση της χρονιάς

Όλα τα κομμάτια του look αποτελούν μέρος της νέας συλλογής της Cavin Klein για τη σεζόν Χειμώνας '22 και θα τα βρεις παρακάτω. Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα hot σχέδια της σεζόν από την Calvin Klein.

Οι συλλογές Calvin Klein Jeans είναι διαθέσιμες στο calvinklein.gr , στα καταστήματα Calvin Klein Jeans και σε επιλεγμένα σημεία πώλησης.

*Ευχαριστούμε πολύ για τη φιλοξενία το καφέ μπαρ Salvador στην Πλατεία Μαβίλη

Μάλλινο τζάκετ με λογότυπο, Calvin Klein.

Καπιτονέ μίνι φούστα, Calvin Klein.

T-shirt με λογότυπο από οργανικό βαμβάκι, Calvin Klein.

Τσάντα χιαστί βαρελάκι, Calvin Klein.

Δερμάτινες μπότες αστραγάλου με τακούνι, Calvin Klein

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ