Follow us

Πώς θα δημιουργήσεις day to night σύνολα για να είσαι πάντα κομψή

Οι προτάσεις από τη Pink Woman που θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη καθ' όλη τη διάρκεια των εορτών.

Native Pink Woman Courtesy of Pink Woman

Πλέον βρισκόμαστε σε εορταστικό κλίμα με το περιβάλλον γύρω μας να ''ντύνεται'' με χριστουγεννιάτικες διακοσμήσεις. Αυτό στιλιστικά σημαίνει ένα πράγμα: χρειαζόμαστε κομμάτια που να μπορούν να δημιουργούν ευέλικτα σύνολα για day- to-night εμφανίσεις. Η μέρα μας μπορεί να ξεκινάει από το γραφείο και τις υποχρεώσεις, όμως, τελειώνει με διασκέδαση σε εορταστικό mood και ανάλογα πρέπει να είναι και τα outfits. Οι εμφανίσεις μας οφείλουν να πληρούν τις απαιτήσεις της σεζόν και τον χαρακτήρα των ημερών που θέλει ένα σοφιστικέ glam όλη την ημέρα. Πώς θα τηρήσουμε αυτές τις προϋποθέσεις; Με ένα smart shopping στη Pink Woman, η οποία έχει δημιουργήσει τα ιδανικά day- to-night outfits, που θα μας βγάλουν ασπροπρόσωπες τόσο αυτή την περίοδο όσο και τους επόμενους μήνες.

Στη νέα συλλογή της Pink Woman θα ανακαλύψεις κομμάτια, που μπορούν να αξιοποιηθούν σε αμέτρητες περιστάσεις, καθώς σου επιτρέπουν να πειραματιστείς στιλιστικά μαζί τους για all day glam εμφανίσεις. Παρακάτω θα ανακαλύψεις 5 διαφορετικά σύνολα τόσο για το πρωί και το office ready look σου όσο και για το απόλυτο glam βραδινό στιλ σου. Πρωταγωνιστές δεν είναι άλλοι από το απόλυτο leather trend, οι πινελιές έντονου χρώματος και ένα ενδιαφέρον mix & match στιλιστικό παιχνίδι.

Θες να είσαι η πιο καλοντυμένη; Αυτά είναι τα Pink Woman looks για κάθε ώρα της ημέρας

Look No1 | Από την γκαρνταρόμπα σου δεν πρέπει να λείπει ένα πλεκτό oversized πουλόβερ, ένα δερμάτινο παντελόνι και φυσικά τα ευέλικτα και άνετα combat μποτάκια.

Πώς θα δημιουργήσεις day to night σύνολα για να είσαι πάντα κομψή

Look No2 | Το leather trend επιβάλλει total looks με δερμάτινα παντελόνια συνδυασμένα με matching τζάκετ, ενώ κομμάτια σε έντονες αποχρώσεις όπως το royal μπλε πουλόβερ, δίνουν περισσότερο χαρακτήρα. Η μικρή τσάντα χειρός με παγιέτα, με την οποία ολοκληρώνει το look η Pink Woman, θα γίνει η go to επιλογή σου αυτή την εορταστική περίοδο.

Courtesy of Pink Woman

Look No3 | Μπορείς να έχεις αρκετά δερμάτινα κομμάτια; Σύμφωνα με τη Pink Woman, πρέπει να έχεις! Από τις βραδινές εμφανίσεις σου δεν πρέπει να λείπει ένα μίντι δερμάτινο φόρεμα, που αγκαλιάζει μοναδικά το σώμα σου.

Courtesy of Pink Woman

Look No4 | Για να φορέσεις σαν πραγματική fashionista το leather dress θα πρέπει να το συνδυάσεις με ένα see through τοπ για το απόλυτο glam look. Extra πόντους θα προσθέσεις στο σύνολο με stacked κολιέ -μία τάση που λατρεύουν οι fashion insiders.

Courtesy of Pink Woman

Look No5 | Για την εορταστική περίοδο χρειάζεσαι σίγουρα ένα βελουτέ φόρεμα και η Pink Woman προτείνει το πιο σέξι με κρουαζέ σχέδιο και μίνι μήκος. Ολοκληρώνει το look με εντυπωσιακά chandalier σκουλαρίκια.

Courtesy of Pink Woman

Μπορείς να πειραματιστείς με τις προτάσεις της Pink Woman και να δημιουργήσεις αμέτρητα looks αυτή την περίοδο. Μπες τώρα στο site: www.pinkwoman-fashion.com/

Βρες όλα τα day to night fashion items της Pink Woman παρακάτω.

Μακριά σκουλαρίκια, Pink Woman

Μίνι κρουαζέ φόρεμα με βελουτέ υφή, Pink Woman

Midi φόρεμα σε όψη δερματίνης με άνοιγμα, Pink Woman

Κολιέ με 3 αλυσίδες, Pink Woman

Τσάντα πουγκί με παγιέτες, Pink Woman

Midi φόρεμα σε όψη δερματίνης, Pink Woman

Κολάν σε όψη δερματίνης με άνοιγμα, Pink Woman

See through τοπ με εφέ γκλίτερ, Pink Woman

Oversized ζιβάγκο πλεκτό, Pink Woman

Αρβυλάκια σε όψη δερματίνης με αγκράφα, Pink Woman

Cargo παντελόνι σε όψη δερματίνης, Pink Woman

Ζιβάγκο πλεκτό με cable πλέξη, Pink Woman

Overshirt σε όψη δερματίνης, Pink Woman

Τσαντάκι σε όψη δερματίνης με αλυσίδα, Pink Woman

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ