Follow us

Η νέα FW22 καμπάνια της Superdry θα σε κάνει να αγαπήσεις το athleisure στιλ

Η Superdry συστήνει τους πρωταγωνιστές της νέας καμπάνιας.

Superdry Courtesy of Superdry

Η νέα καμπάνια της Superdry για τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022, που μόλις κυκλοφόρησε είναι αφιερωμένη στο athleisure chic στιλ, το οποίο χαρακτηρίζει το brand και το έχει καθιερώσει στις καρδιές γυναικών και ανδρών. Για τη χειμερινή καμπάνια, η Superdry συνεργάστηκε με πέντε νέους και άκρως δημιουργικούς ανθρώπους που αγαπούν το αθλητικό ντύσιμο και εμπιστεύονται το label.

Η νέα FW22 καμπάνια της Superdry θα σε κάνει να αγαπήσεις το athleisure στιλ

Πιο συγκεκριμένα, ένας stylish, μία tattoo artist, μία επαγγελματίας χορεύτρια, ένας skater και ένα BMX rider πόζαραν στον φωτογραφικό φακό του Γιώργου Καπλανίδη και την κάμερα της Εύας Μπαλάση, έχοντας ως φόντο το κέντρο της Αθήνας. Οι πέντε πρωταγωνιστές της F/W22 καμπάνιας της Superdry, δηλαδή οι Vasilis Zafeiriou, Sitsan Shan, Vasilis Paraskevopoulos, Despoina Lagoudaki και Jason Efstathiou συναντήθηκαν στις αθλητικές εγκαταστάσεις του Σεραφείου και στη συνέχεια στον χώρο Art Factory, όπου απόλαυσαν τα αγαπημένα τους αθλήματα. Φυσικά, πολύ ξεχωριστό ήταν και το στιλ των πέντε ηρώων της καμπάνιας, αφού έφερε την υπογραφή της Superdry.

Superdry

Πιστή στο DNA του brand, για ακόμα μία χρονιά η Superdry ντύνει όσους αγαπούν το αθλητικό ντύσιμο με ρούχα που χαρακτηρίζονται από άνεση και υψηλή ποιότητα. Ταυτόχρονα, τα ρούχα και τα αξεσουάρ της Superdry έχουν έναν πολύ σημαντικό στόχο. Να κάνουν τον άνθρωπο που τα φορά να αισθανθεί ο εαυτός του. Να ταιριάζουν με την προσωπικότητα του και το μοναδικό στιλ του. Φορώντας τα άλλωστε, πρόκειται να δημιουργήσουν αναμνήσεις που θα κάνουν τον φετινό χειμώνα ακόμα πιο ξεχωριστό.

Superdry

Βρες τη νέα συλλογή Superdry σε επιλεγμένα καταστήματα σε όλη την Ελλάδα και στο bloobox.gr / Κεντρική διάθεση: Shop & Trade, τηλ. 210 3408400.

Editor's Picks

Fleece Φούτερ 'Vintage Printed Fleece Henley' Superdry

Φούτερ 'Code Core Sport Half Zip' Superdry

Βελούρ Ζακέτα Φούτερ 'Code S Logo Velour Track Top' Superdry

Φόρμα 'Code Velour Jogger' Superdry

Puffer Μπουφάν 'Hooded Spirit Sports'  Superdry

Fleece Φούτερ "Henley Borg" Superdry

Φούτερ Με Κουκούλα 'Vintage Logo Rainbow Hood' Superdry

Αντιανεμικό Μπουφάν 'Ultimate Windcheater' Superdry

Duvet Μπουφάν 'Code XPD Longline Puffer JKT' Superdry

Σκουφί 'Code MTN Knitted Hat' Superdry

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ