Follow us

Η Chiara Ferragni και η Τόνια Σωτηροπούλου αγαπούν τα ίδια πουλόβερ για τον χειμώνα

Τα κομψά πουλόβερ που αγαπούν όλες οι fashionistas.

MissBloom TEAM
Η Chiara Ferragni και η Τόνια Σωτηροπούλου αγαπούν τα ίδια πουλόβερ για τον χειμώνα Instagram @toniasotiropoulou, @chiaraferragni

Τα πουλόβερ είναι αναπόσπαστο κομμάτι του χειμερινού ντυσίματος. Είναι εκείνα που μας προστατεύουν από τη χαμηλή θερμοκρασία του χειμώνα και μας βοηθούν να δημιουργήσουμε τις πιο κομψές εμφανίσεις για κάθε περίσταση, casual ή ακόμα και formal. Φυσικά, λίγο πριν υποδεχτούμε και επίσημα τον χειμώνα, αξίζει να εμπλουτίσουμε τη γκαρνταρόμπα μας με τα πιο cozy πουλόβερ που φέρουν την υπογραφή της Falconeri. Το ιταλικό brand που φημίζεται για τα άριστης ποιότητας πουλόβερ έχει κυκλοφορήσει τη νέα συλλογή του με τίτλο Ultrasoft Cashmere Collection, την οποία έχουν ήδη λατρέψει celebrities όπως η Chiara Ferragni και η Τόνια Σωτηροπούλου.

Πιο συγκεκριμένα, η Ultrasoft Cashmere Collection της Falconeri αποτελείται από πουλόβερ που έχουν δημιουργηθεί από πολύ ζεστό λανσαρισμένο νήμα με volume εμφάνιση. Υπάρχουν μόνο δύο στριμμένα κασμίρ νήματα, με συνολικό μήκος 10 km, απαραίτητα για κάθε ένδυμα, για το καθένα εκ των οποίων παίρνει περισσότερο από μία ώρα για τη διαδικασία ύφανσης και άλλη μία για χειροκίνητο φινίρισμα. Αποτελεί από τις καλύτερες επιλογές για τον χειμώνα, χάρη στην ικανότητά του να παρέχει την απαραίτητη ζεστασιά στο σώμα. Τα πουλόβερ που θα βρεις στη συλλογή είναι τόσο σε ουδέτερες αποχρώσεις όσο και σε χαρούμενα χρώματα. Πώς θα φορούν όμως οι fashionistas;

Τα αγαπημένα πουλόβερ της Chiara Ferragni

Στο πρώτο look της, η Chiara Ferragni έχει συνδυάσει ένα maxi πουλόβερ σε ριμπ πλέξη από την Ultrasoft Cashmere συλλογή με τη μεγάλη λαιμόκοψη V, το οποίο συνδύασε με ένα ριμπ ζιβάγκο από την Ultrafine Cashmere συλλογή. Στο δεύτερο σύνολό της, η Chiara Ferragni έχει προτιμήσει ένα Ultrasoft Cashmere πουλόβερ με φουσκωτά μανίκια, το οποίο συνδύασε με μίνι δερμάτινη φούστα.

Τα αγαπημένα πουλόβερ της Τόνιας Σωτηροπούλου

Ακριβώς τα ίδια πουλόβερ αγαπά και επιλέγει να φορά συχνά και η Τόνια Σωτηροπούλου. Το ζιβάγκο από Ultrasoft Cashmere με φουσκωτά μανίκια, τη μπλούζα με στρογγυλή λαιμόκοψη με δύο νήματα ultrasoft cashmere σε ριμπ ύφανση και το maxi πουλόβερ με μεγάλη λαιμόκοψη.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ