Follow us

Αυτά τα κλασικά μποτάκια ταιριάζουν με κάθε ρούχο της γκαρνταρόμπας σου

Τα μποτάκια ''φαινόμενο'' που έγιναν μέρος της χειμερινής γκαρνταρόμπας.

Αυτά τα κλασικά μποτάκια ταιριάζουν με κάθε ρούχο της γκαρνταρόμπας σου Splash/Ideal Images

Μέχρι στιγμής έχεις διαβάσει για όλες τις τάσεις στα παπούτσια της σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας '22/23, όπως τα ballet flats, τα μοκασίνια, οι knee high μπότες αλλά και οι κλασικές της ιππασίας. Σήμερα, όμως, θα κάνουμε λόγο για ένα σχέδιο που από τάση έγινε ένα από τα βασικά κομμάτια της χειμερινής και μεταβατικής γκαρνταρόμπας και όπως όλα δείχνουν αποτελεί και φέτος μία micro τάση. Ο λόγος για τα chelsea μποτάκια, εκείνα που θυμίζουν μία πιο κομψή εκδοχή των combat boots σε συνδυασμό με το σχέδιο των γαλοτσών, που φορούσαμε σε μικρή ηλικία κατά τη διάρκεια των βροχερών ημερών.

Τα chelsea μποτάκια μονοπώλησαν το ενδιαφέρον μας τόσο την pre-covid εποχή όσο και μετά το τέλος των κατ' οίκων περιορισμών. Βρίσκουν τη θέση τους στο αδιαμφισβήτητα κομψό στιλ των London Girls αλλά και των μοντέρνων Νεουρκέζων, ενώ ακόμα και οι σοφιστικέ Γαλλίδες δεν μπορούν να τους αντισταθούν. Για τις λάτρεις του μινιμαλισμού, τις Σκανδιναβές, τα chelsea μποτάκια είναι η go to επιλογή για day to night σύνολα χωρίς στιλιστικούς περιορισμούς. Για όλους αυτούς τους λόγους σκεφτήκαμε πως ήρθε η ώρα να βρούμε τους συνδυασμούς που θα ανανεώσουν το κλασικό look των chelsea boots.

Styling 101 | Τα chelsea μποτάκια ταιριάζουν με κάθε σου look

Παρακάτω συγκεντρώσαμε μερικά από τα πιο κομψά σύνολα με πρωταγωνιστές κάθε εκδοχή των chelsea boots. Θα ανακαλύψεις πρωινά και casual σύνολα όσο και πιο fancy, σε κάθε περίπτωση οι fashionistas τους έδωσαν την ψήφο εμπιστοσύνης τους.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις όλα τα looks που αποδεικνύουν πως τα chelsea μποτάκια ταιριάζουν με κάθε σύνολο σου.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ