Follow us

Η Ναταλία Γερμανού με το μπουφάν που μπορείς να φορέσεις και βράδυ

Το metallic μπουφάν τις παρουσιάστριας μπορεί να συμπληρώσει και τα βραδινά σου σύνολα.

MissBloom TEAM
Ναταλία Γερμανού Instagram @natalia_germanou

Δεν είναι κρυφό πως φέτος τα metallics "ζουν” τη στιγμή τους. Από το καλοκαίρι που πρωτοεμφανίστηκαν στα μαγιό μέχρι τη φθινοπωρινή/ χειμερινή σεζόν που τα βλέπουμε να κυριαρχούν στο streetstyle, σε κάθε μορφή, δεν θεωρούνται αδίκως ένα από τα κορυφαία trends της χρονιάς. Η μεταλλική υφή κάνει τα φετινά μας outfits λίγο πιο λαμπερά δίνοντας τους έναν αέρα '80s και disco νοσταλγίας. Αν και πλέον συναντάμε τα metallics σε κάθε είδους κομμάτι, από παντελόνια και σακάκια μέχρι μπότες, τα τζάκετ και τα μπουφάν είναι αυτά που κεντρίζουν ιδιαίτερα το ενδιαφέρον μας, όντας τα staples κομμάτια της σεζόν.

Αν αναζητάς έναν τρόπο να παραμείνεις ζεστή, ακολουθώντας πιστά τις τάσεις και αναδεικνύοντας παράλληλα το look σου, τότε το μπουφάν που φόρεσε η Ναταλία Γερμανού θα γίνει ο καλύτερος "σύμμαχός" σου

Η παρουσιάστρια, που φαίνεται να αγαπά και να παρακολουθεί τα trends, μοιράστηκε με τους ακολούθους της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, το σύνολο που προτίμησε για μία χαλαρή βόλτα της. Φόρεσε ένα loose τζιν παντελόνι, με ένα απλό t-shirt σε ανθρακί απόχρωση και λευκά αθλητικά παπούτσια. Ο πρωταγωνιστής του look της, όμως, ήταν αναμφισβήτητα το μπλε metallic μπουφάν της.

Το συγκεκριμένο μπουφάν, πέρα από το ότι αποτελεί statement κομμάτι, είναι και ιδιαίτερα ευέλικτο. Με άλλα λόγια, χάρη στη μεταλλική υφή που του δίνει μία πιο stylish υπόσταση πέρα από τη χρηστική, μπορείς άνετα να το βάλεις από το πρωί μέχρι το βράδυ.

How to style it

Φόρεσε το σε πρωινές εμφανίσεις με μάλλινο φόρεμα ζιβάγκο και τα αγαπημένα σου sneakers ή εναλλακτικά με ένα colourful πουλόβερ, το τζιν σου, και loafers. Αν πάλι θες να το φορέσεις βράδυ, ο πιο απλός τρόπος είναι να το εντάξεις σε ένα total black σύνολο που να αποτελείται από μία μίνι φούστα και ένα high neck τοπ, με μία φαρδιά ζώνη με μεγάλη αγκράφα να "σπάει” τη μονοχρωμία. Ολοκλήρωσέ το με ψηλοτάκουνες μπότες, επίσης σε μαύρο χρώμα, και θα έχεις να δημιουργήσει ένα ενημερωμένο night out σύνολο, διατηρώντας απαράμιλλο στιλ.

Το μπουφάν της Ναταλίας Γερμανού

Η Ναταλία Γερμανού με το μπουφάν που μπορείς να φορέσεις και βράδυ
Puffer jacket με metallic υφή, Staff Jeans.

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ