Follow us

Μποτάκια και loafers | Βρήκαμε τα πιο ωραία και άνετα παπούτσια για φέτος τον χειμώνα

Τα πιο ωραία μποτάκια και loafers της σεζόν.

MissBloom TEAM
tsouderos

Αν έπρεπε να επιλέξουμε δύο παπούτσια που θα φοράμε φέτος και κάθε χειμώνα, αυτά δεν θα ήταν άλλα από μποτάκια και loafers, a.k.a. μοκασίνια. Είναι τα παπούτσια πασπαρτού, που μπορούν να προσαρμοστούν σε κάθε περίσταση και να "σταθούν” εξίσου καλά, τόσο το πρωί με casual ρούχα, όσο και το βράδυ σε μια πιο επίσημη εμφάνιση.

Είναι ξεκάθαρα τα πιο versatile παπούτσια που μπορούν να φορεθούν με τα πάντα και παντού. Φορέματα, φούστες μακριές, μίνι ή μίντι, τζιν, oversized σακάκια, κοστούμια, ακόμα και κολάν. Με ό,τι και να τα φανταστούμε, τα loafers με τακούνι ή flat και τα μποτάκια, είτε είναι αρβυλαάκια, είτε καουμπόικα, είτε με chunky τρακτερωτή σόλα, ταιριάζουν. Και θα τα φοράμε για χρόνια! Γιατί τα μποτάκια και τα loafers δεν θα πάψουν ποτέ να είναι από τα classics, but always a good choice της παπουτσοθήκης μας. Είναι το σήμα κατατεθέν του ανεπιτήδευτου στυλ.

Εμείς λοιπόν, βρήκαμε μερικά statement κομμάτια για φέτος τον χειμώνα από το ελληνικό brand TSOUDEROS, που ξέρουμε και εμπιστευόμαστε χρόνια και δεν μας έχουν απογοητεύσει ποτέ, τόσο για την ποιότητα, όσο και για την αντοχή και την άνεσή τους. Γιατί κακά τα ψέματα, όσο όμορφο και να είναι ένα παπούτσι, αν δεν είναι άνετο, δεν θα το φορέσουμε.

Αρβυλάκια

Τα αρβυλάκια ήρθαν για να μείνουν. Παρόλο που εμφανίστηκαν πριν από λίγα χρόνια, παραμένουν ακόμα ψηλά στα trends. Είναι δικαιωματικά το πιο διαχρονικό παπούτσι της γκαρνταρόμπας μας. Και ο λόγος είναι ότι εκτός από άπειρα άνετα, δίνουν αμέσως έναν πιο ροκ χαρακτήρα τόσο σε ένα καλό floral ή glitter φόρεμα, όσο και σε απλό τζιν με ένα πουλόβερ. Είτε δερμάτινα, είτε suede επιλέξεις, θα τα φορέσεις non-stop!

Μποτάκια και loafers | Βρήκαμε τα πιο ωραία και άνετα παπούτσια για φέτος τον χειμώνα

Βρες όλα τα αρβυλάκια εδώ

Cowboy boots

Τα cowboy boots υπάρχουν στη fashion σκηνή εδώ και χρόνια. Και φέτος επέστρεψαν πιο δυνατά από ποτέ για να δώσουν λίγο αέρα άγριας δύσης στο style μας. Διάσημα fashion girls όπως η Kendall Jenner, η Emily Ratajkowski και η Dua Lipa, τα έχουν ήδη εντάξει στα outfits τους, δίνοντάς μας τέλειες ιδέες για συνδυασμούς.

Οι αγαπημένοι μας συνδυασμοί είναι: τα cowboy boots μας με στενό ή flared jeans και oversized καρό σακάκι και φυσικά με αέρινα φορέματα.

tsouderos

Βρες cowboy boots εδώ

Μποτάκια με τρακτερωτή σόλα

Τα μποτάκια με τρακτερωτή σόλα είναι ίσως η top τάση για το 2022. Μπορούν να φορεθούν από το γραφείο το πρωί μέχρι το βράδυ για ποτό. Όπως και τα αρβυλάκια έχουν κάτι grundy και ροκ που κάνουν ακόμα και το πιο girly φόρεμα λίγο πιο edgy.

tsouderos

Βρες όλα τα μποτάκια εδώ

Pointed μποτάκια

Και φυσικά, δεν πρέπει να λείπουν από την γκαρνταρόμπα μας και τα κλασικά μποτάκια με λίγο τακούνι και μύτη. Κολακεύουν το πόδι και είναι ιδανικά για πιο σέξι και κομψές εμφανίσεις. Φόρεσέ τα με μίνι φούστες, αέρινα φορέματα, αλλά και με wide-leg jeans. Τα μυτερά μποτάκια -συνήθως- λόγω του σχεδίου τους, δίνουν τη ψευδαίσθηση ότι μακραίνει το πόδι.

TSOUDEROS

Βρες όλα τα μποτάκια εδώ

Classic black loafers

Τα loafers έχουν αναδειχθεί σε κορυφαίο trend της σεζόν. Είτε εντελώς flat, είτε με chunky σόλα, δίνουν μια preppy but cool πινελιά στο στυλ μας.

Έχουν τη δυναμική να κάνουν αμέσως μια εμφάνιση statement, ακόμη και αν φοράμε ένα απλό μαύρο παντελόνι με ένα μαύρο πουλόβερ. Εμείς προτείνουμε να τα συνδυάσετε με λευκές κάλτσες ή κάλτσες με glitter, ενώ λατρεύουμε να τα βλέπουμε με moms jeans, κοντές φούστες, γιλέκα και σακάκια, αλλά και με μίνι φορέματα, γιατί έχουν τη δύναμη να εξισορροπούν τη σέξι αισθητική τους.

tsouderos

Βρες όλα τα loafers του Tsouderos εδώ

Loafers με τακούνι

Τα platform loafers είναι η αγαπημένη ανατρεπτική πρόταση στα trends του φετινού χειμώνα. Παρόλο που έχουν τακούνι, είναι τόσο άνετα που μπορούμε να τα φοράμε όλη μέρα.

tsouderos

Βρες loafers εδώ

Colorful Loafers

Αν έχεις ήδη μαύρα loafers, τότε ήρθε η ώρα να πάρεις χρωματιστά. Colorful loafers είδαμε και πάθαμε obsession σε πασαρέλες μεγάλων οίκων, όπως ο Emporio Armani, δίνοντας μας το κίνητρο που χρειαζόμασταν για να το τολμήσουμε.

TSOUDEROS

Βρες περισσότερα loafers εδώ

Περισσότερα παπούτσια από την A/W συλλογή του TSOUDEROS θα βρεις εδώ

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ