Follow us

Πώς θα κάνεις το πιο κομψό layering για να είσαι πάντα ζεστή

Οι στιλιστικές συμβουλές για άψογες εμφανίσεις που δεν θυσιάζουν την άνεση στο βωμό του στιλ.

Πώς θα κάνεις το πιο κομψό layering για να είσαι πάντα ζεστή Splash/Ideal Images

Η θερμοκρασία πέφτει σταδιακά με αποτέλεσμα να έχουμε ανάγκη από ζεστά σύνολα. Για να αποφύγουμε όμως τους υπερβολικούς όγκους, τους άκομψους συνδυασμούς αλλά και τις μη κολακευτικές εμφανίσεις συγκεντρώσαμε παρακάτω 6 στιλιστικές συμβουλές για το απόλυτο layering. Πρόκειται για την τεχνική, που χρησιμοποιούν οι απανταχού fashionistas για να μην θυσιάζουν τη ζεστασιά και την άνεση τους στο βωμό του styling. Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές, θα μπορέσεις και εσύ να κάνεις το πιο κομψό layering αποφεύγοντας τα κλισέ ατοπήματα της εποχής.

Styling tips | Πώς θα κάνεις το πιο κομψό layering φέτος τον χειμώνα

Φόρεσε knee high μπότες με τα τζιν αλλά και τα κολάν σου | Οι μπότες που φτάνουν έως τα γόνατα αποτελούν τάση και είναι κολακευτικές με κάθε σου look. Αυτή τη σεζόν συνδύασε τες με τα τζιν και τα κολάν σου για extra πόντους ζεστασιάς και στιλ.

Πρόσθεσε ένα oversized πουλόβερ πάνω από τους ώμους σου | Το look που θεωρείται τάση είναι αυτό, που επιβάλλει πάνω από το παλτό ένα πλεκτό πουλόβερ. Είναι το αξεσουάρ που ολοκληρώνει τα χειμερινά looks.

Συνδύασε knitted κομμάτια | Όσα περισσότερα είναι τα πλεκτά κομμάτια τόσο το καλύτερο. Πρόσθεσε πάνω από το πλεκτό πουλόβερ σου ή το knitted φόρεμα μία ζακέτα για να παραμείνεις ζεστή, όπως οι fashione experts. Μην ξεχάσεις να προσθέσεις το πλεκτό κασκόλ σου.

Πού είναι το μαύρο ζιβάγκο σου; | Το κομμάτι πασπαρτού για κάθε σύνολο είναι το μαύρο ζιβάγκο, που φοριέται διακριτικά κάτω από το τοπ, το πουκάμισο ακόμα και ένα ''V'' πουλόβερ.

Φόρεσε ένα τζάκετ κάτω από το παλτό σου | Ένα απλό styling hack που θα σου προσφέρει άνεση και ζεστασιά είναι να προσθέσεις ένα τζάκετ ή ένα blazer κάτω το παλτό σου.

Φόρα δερμάτινα ρούχα | Τα leather pieces όπως τα παντελόνια, τα tops και τα τζάκετ, αποτελούν τις πιο fashionable προτάσεις για ζεστές εμφανίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ