Follow us

Τα κομμάτια που θα κερδίσουν τα περισσότερα κομπλιμέντα στα looks σου

Απλές προσθήκες στην γκαρνταρόμπα σου που, δικαίως, θα συγκεντρώσουν τα πιο θετικά σχόλια.

MissBloom TEAM
Τα κομμάτια που θα κερδίσουν τα περισσότερα κοπλιμέντα στα looks σου Splash News / Ideal Images

Η μόδα είναι ένα μέσο έκφρασης της προσωπικότητας και της διάθεσης μας, που αξιοποιούμε καθημερινά και πολλές φορές χωρίς καν να το αντιλαμβανόμαστε. Αν και πάνω από όλα ντυνόμαστε για να αισθανόμαστε εμείς όμορφα με τον εαυτό μας, η αναγνώριση από τρίτους είναι απλώς ένα bonus που επιβεβαιώνει πως κάτι κάνουμε καλά. Δε χρειάζονται πολλά κομμάτια για να καταφέρεις να εντυπωσιάζεις σε κάθε σου εμφάνιση. Όπως λέει και ο σοφός λαός, δεν θέλει κόπο, θέλει τρόπο και φυσικά κάτι τέτοιο ισχύει και στη μόδα.

Επένδυσε, λοιπόν, σε κομμάτια-κλειδιά στην γκαρνταρόμπα σου, έτσι ώστε να έχεις πάντα ένα ιδιαίτερο στοιχείο στα σύνολά σου που θα τα απογειώνει. Ακόμα και αν είσαι λάτρης του μίνιμαλ στιλ, δεν σημαίνει πως θα εγκαταλείψεις την αισθητική σου και θα φορέσεις παγιέτα ή εμπριμέ. Τα κομμάτια που θα επιλέξεις δεν είναι ανάγκη να "φωνάζουν", απλώς να δηλώνουν την παρουσία τους με bold τρόπο.

Με αυτή τη σκέψη στο μυαλό μας, εντοπίσαμε τα κομμάτια-κλειδιά που θα συμπεριλάβεις στα outfits σου και θα καταφέρεις να είσαι τόσο μοναδική όσο και on trend. Η προσπάθειά σου αναμφισβήτητα δεν θα περάσει απαρατήρητη και θα σε αναδείξει ως μία άκρως ενημερωμένη και "cool" fashionista.

1. Παλτά με feather details

Με τον χειμώνα να βρίσκεται επίσημα στην πόρτα μας, αυτό είναι το statement κομμάτι που θα ολοκληρώσει τα outfits της εποχής. Μπορείς να το επιλέξεις με ένα μονόχρωμο σετ και τα sneakers σου αλλά φυσικά ταιριάζει και σε πιο "formal" περιστάσεις. Φόρεσέ το με το αγαπημένο σου little black dress και τα αρβυλάκια σου ή για edgy εμφανίσεις, με βινύλ παντελόνι και ψηλές μυτερές μπότες.

2. Τσάντες-πουγκιά

Αυτό το σχέδιο τσάντας θα δώσει girly χαρακτήρα στα σύνολά σου, σε ό,τι χρώμα και print κι αν το επιλέξεις. Πέρα από το ό,τι είναι πρακτικό, όπως οφείλει να είναι κάθε τσάντα, είναι και ιδιαίτερα ευέλικτο. Με άλλα λόγια, μπορείς να το φορέσεις από το πρωί μέχρι το βράδυ. Για το brunch με την παρέα σου, επίλεξε να συνδυάσεις την τσάντα-πουγκί με το μάλλινο γιλέκο σου, ένα χαμηλόμεσο τζιν και μπαλαρίνες, για να είσαι και απόλυτα εναρμονισμένη με τις τάσεις. Στη βραδινή σου έξοδο, θα ταιριάξει ιδανικά με ένα μίντι στράπλες φόρεμα και ψηλές square toe μπότες.

3. Boxer boots

Ένα πιο εκκεντρικό κομμάτι, που όμως μπορεί να ενταχθεί και να απογειώσει και τα πιο απλά looks σου. Τα boxer boots είναι ουσιαστικά δετά παπούτσια σχεδιασμένα για το άθλημα του μποξ, όμως, τελευταία το βλέπουμε αρκετά στο street style. Αναμφισβήτητα θα δώσουν το ιδιαίτερο στοιχείο που λείπει από τα σύνολά σου. Για εσένα που σου αρέσει το girly στιλ, μπορείς να συνδυάσεις ένα babydoll μίνι φόρεμα με τα boxer boots για να δημιουργήσεις την απόλυτη αντίθεση ή, αν προτιμάς λιγότερο εκκεντρικά outfits, ισορρόπησε την ιδιαιτερότητα τους με ένα oversized hoodie και το κολάν σου.

4. Φιόγκοι

Μικροί, μεγάλοι, μονόχρωμοι ή με pattern, οι φιόγκοι αξίζουν μία θέση στα καθημερινά σου looks. Τους συναντάμε σε γιακάδες, ως λεπτομέρειες σε μπλούζες και φορέματα, και φυσικά ως αξεσουάρ στα μαλλιά. Είναι ένα ιδανικό στοιχείο για να δώσεις playful χαρακτήρα στα σύνολά σου, με διακριτικό τρόπο. Για παράδειγμα, μπορείς να φορέσεις ένα total black outfit, με slingback γόβες και έναν μεγάλο φιόγκο στο γιακά ή στα μαλλιά σου για να αναδείξεις το look σου στο 100%.

5. Διακοσμητικές ζώνες-κόσμημα

Αφήσαμε για το τέλος το κομμάτι που θα δώσει λάμψη και ένα πιο "εξωτικό" χαρακτήρα στα σύνολά σου. Μιλάμε για χρυσές ή και ασημένιες πληθωρικές αλυσίδες που μπορεί να μην είναι ιδιαίτερα χρηστικές όπως έχουμε συνηθίσει τις ζώνες, όμως είναι σίγουρα stylish. Επομένως, θεώρησε τες περισσότερο κόσμημα παρά αξέσουαρ και ενσωμάτωσε τες στα looks σου, με τον ίδιο τρόπο που θα φορούσες το κολιέ ή τα σκουλαρίκια σου. Εμείς προτείνουμε να φορεσεις τη ζώνη- κόσμημα είτε με ένα σετ από μάξι φούστα και crop top είτε πάνω από το αγαπημένο σου στενό φόρεμα είτε ακόμα και περασμένη στο τζιν σου σε πιο casual εμφανίσεις.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ