Follow us

Τα glam καλσόν που θα σε αναδείξουν ως party queen την περίοδο των Χριστουγέννων

Τα καλσόν που θα αναβαθμίσουν τα party looks σου.

calzedonia Instagram @calzedonia

Λίγο πριν υποδεχτούμε επισήμως την περίοδο των Χριστουγέννων, τα brands έχουν αναλάβει να μάς βάλουν άμεσα σε εορταστικό mood, κυκλοφορώντας τις νέες party συλλογές τους. Εκτός από τα ρούχα, τα παπούτσια, τις τσάντες και τα κοσμήματα υπάρχει ένα πολύ ιδιαίτερο αξεσουάρ που αξίζει την προσοχή μας. Γιατί; Πρόκειται να μας βοηθήσει να αναβαθμίσουμε εύκολα ένα βραδινό σύνολο, ενώ πρόκειται να λειτουργήσει ως η λεπτομέρεια που θα κάνει τη διαφορά στα looks μας. Ο λόγος για τα καλσόν και πιο συγκεκριμένα εκείνα της νέας συλλογής που κυκλοφόρησε το ιταλικό brand Calzedonia.

Τα καλσόν είναι ένα από τα πιο χρήσιμα και πρακτικά αξεσουάρ, αφού έχουν διττό ρόλο. Πρώτον, μάς κρατούν ζεστές όταν έχει κρύο και δεύτερον έχουν την ικανότητα να κάνουν μία εμφάνιση πολύ πιο εντυπωσιακή. Τα καλσόν της νέας Calzedonia συλλογής είναι διακοσμημένα με μικρά στρας, έχουν γκλιτέρ, μικρούς βελούδινους φιόγκους, πουά αλλά και μικρές αλυσίδες, κάνοντας τα να μοιάζουν με κοσμήματα.

Όσον αφορά στο styling, οι τρόποι για να φορέσεις ένα εντυπωσιακό καλσόν είναι πολλοί, ώστε να επιλέξεις ανάλογα με το στιλ σου. Ένας κομψός τρόπος είναι να τα συνδυάσεις με ένα διαχρονικό item όπως το μαύρο φόρεμα ή μία mini/midi φούστα. Εναλλακτικά και εάν θέλεις ένα ακόμα πιο glam αποτέλεσμα, μπορείς να συνδυάσεις ένα τόσο εντυπωσιακό καλσόν με τα party dresses σου. Σε κάθε περίπτωση, το σίγουρο είναι πως πρόκειται να λάμψεις την περίοδο των Χριστουγέννων.

Editor's Picks

Διαφανές Καλσόν 20 Den με Γκλίτερ Christmas Carol Calzedonia

Διχτυωτό Καλσόν με Γκλίτερ και Τρουκ Calzedonia

Διαφανές Καλσόν 30 Den με Πουά και Γκλίτερ All Over Calzedonia

Διαφανές Καλσόν 30 Den με Ρίγα και Καθρεφτάκια Calzedonia

Διαφανές Καλσόν 30 Den με Πουά και Γκλίτερ Calzedonia

Καλσόν 20 Den με γκλίτερ Calzedonia

Οπάκ Καλσόν 60 Den με Αλυσίδα από Στρας Calzedonia

Οπάκ Καλσόν 50 Den με Φλοκωτά Πουά και Γκλίτερ Calzedonia

Καλσόν από Τούλι Γκλίτερ με Βελούδινους Φιόγκους Calzedonia

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ