Follow us

Βρήκαμε στη Stradivarius τα πιο κομψά πουλόβερ για άψογες χειμερινές εμφανίσεις

Η Stradivarius ανανεώνει το κλασικό πουλόβερ και μας υπενθυμίζει τη στιλιστική αξία του.

Βρήκαμε στη Stradivarius τα πιο κομψά πουλόβερ για άψογες χειμερινές εμφανίσεις Splash/Ideal Images

Ένα είναι σίγουρα για την χειμερινή γκαρνταρόμπα: Τα πλεκτά είναι αδιαμφισβήτητα ο ΜVP της. Τα συγκεκριμένα κομμάτια αγκαλιάζουν το σώμα με θαλπωρή και ζεστασιά, ενώ προσθέτουν πολυτέλεια και στιλ στις εμφανίσεις μας. Εμείς, ωστόσο, ξεχωρίζουμε τα πουλόβερ και πιο συγκεκριμένα τα νέα πλεκτά σχέδια της Stradivarius.

Τα πουλόβερ της Stradivarius είναι τα πιο κομψά πλεκτά της σεζόν

Καθώς αναζητούσαμε τα πλεκτά που θα μας κρατήσουν ζεστές φέτος το χειμώνα συναντήσαμε το νέο drop της Stradivarius. Το γνωστό fashion brand αφιέρωσε μία ολόκληρη συλλογή στα πλεκτά και κυρίως στα πουλόβερ, τον πρωταγωνιστή του χειμερινού ντυσίματος. Πρόκειται για κομμάτια που δεν θα σταματήσεις να φοράς τους επόμενους μήνες και θα προσφέρουν πολλούς στιλιστικούς πόντους στις εμφανίσεις σου.

Μην ξεχνάς πως τα πουλόβερ θεωρούνται στιλιστικοί θησαυροί για τις fashionistas και όχι αδίκως: Ένα ποιοτικό σχέδιο πέρα από τη ζεστασιά και την άνεση, που μπορεί να σου προσφέρει, έχει και στιλιστική αξία. Μπορεί να αναβαθμίσει ένα απλό look, να φέρει χρώμα σε ένα σκουρόχρωμο σύνολο και να φορεθεί με πολλούς τρόπους δημιουργώντας τους πιο stylish συνδυασμούς. Παράδειγμα αποτελεί το hack, που λατρεύουν να αναδημιουργούν οι fashion insiders για περισσότερο στιλ αλλά και άνεση: Φορούν το πουλόβερ στους ώμους σαν ένα κομψό κασκόλ πάνω από το παλτό τους.

Ακόμη, μην ξεχνάς πως τα πουλόβερ μπορούν να φορεθούν και σε βραδινές εξόδους, χωρίς να θυσιάσεις το απαραίτητο glam του nigh out look σου. Η Stradivarius έλαβε υπόψιν όλα τα παραπάνω και σχεδίασε μία σειρά με πουλόβερ, που φέρει μεγάλη ποικιλία καλύπτοντας πληθώρα στιλ, απαιτήσεων και αισθητικών. Oversized πουλόβερ, cable knit, έντονες αποχρώσεις, cropped και κλασικές μαρινιέρες είναι μερικά από τα σχέδια που θα ανακαλύψεις στον παρακάτω shopping guide.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να ανακαλύψεις τα κομψά πουλόβερ της νέας συλλογής της Stradivarius και να βρεις εκείνα που θα αναβαθμίσουν το χειμερινό σου look.

Cropped πλεκτό τοπ, Stradivarius

Oversized ριγέ πουλόβερ, Stradivarius

Κοντό cable knit πουλόβερ, Stradivarius

Τσόχινο πλεκτό πουλόβερ με φερμουάρ, Stradivarius

Κοντό πουλόβερ με φερμουάρ, Stradivarius

Oversized πουλόβερ, Stradiavrius

Oversized πουλόβερ, Stradiavrius

Κοντό ριγέ πουλόβερ, Stradivarius

Πουλόβερ μαρινιέρα με φερμουάρ, Stradivarius

Φούξια πουλόβερ, Stradivarius

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ