Follow us

Στη Navy & Green βρήκαμε τα καλύτερα δώρα για τους αγαπημένους σου

Μία επίσκεψη στο κατάστημα της Γλυφάδας ήταν αρκετή για να εντοπίσω τα δώρα του πατέρα, του κολλητού και του ανιψιού μου για τα Χριστούγεννα.

navy &green

Χριστουγεννιάτικα δώρα και άντρες, αυτή η μάστιγα. Όταν πρόκειται για τον συγκεκριμένο συνδυασμό, το επίπεδο δυσκολίας είναι δυσθεώρητο. Αν μάλιστα, προστίθεται στη συνάρτηση και η έλλειψη προσωπικού χρόνου λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων, όπως και οι φρενήρεις ρυθμοί των γιορτών, τα πράγματα γίνονται ακόμη πιο σκούρα. Ή τουλάχιστον πλησίαζαν προς αυτήν την κατεύθυνση, ώσπου ανακάλυψα τη Navy & Green.

Μέχρι πρότινος πίστευα πως είναι ακατόρθωτο να βρεθεί ένα brand να καλύπτει τα βασικά μου κριτήρια -την ποιότητα, την αισθητική και τη διαχρονικότητα που απευθύνεται σε κάθε ηλικία- και προετοιμαζόμουν ψυχολογικά για ένα ακόμη μίνι σαφάρι στα μαγαζιά ψάχνοντας δώρα για τους άντρες της καρδιάς μου: τον πατέρα, τον κολλητό μου φίλο και τον ανιψιό μου. Τίποτα τέτοιο δε χρειάστηκε να συμβεί φέτος. Τσεκάροντας κατά τύχη τη βιτρίνα του καταστήματος Navy & Green στη Γλυφάδα και χωρίς καλά-καλά να το καταλάβω, βρέθηκα μέσα να κάνω συνδυασμούς για τους αγαπημένους μου. Για την ακρίβεια, δε χρειάστηκε καν να τους δημιουργήσω, διότι το μαγαζί είναι έτσι διαμορφωμένο ώστε να υπάρχουν ήδη συγκεκριμένες προτάσεις στις κρεμάστρες ως ολοκληρωμένα outfits, ανάλογα με το στυλ που μας ενδιαφέρει.

Δείτε περισσότερα στο madamefigaro.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ