Follow us

Αυτή είναι η πιο περίεργη fashion στιγμή του 2022 και έχει ως πρωταγωνίστρια την Carrie Bradshaw

Η ηρωίδα των "Sex and the City" και "And just like that" Carrie Bradshaw απασχόλησε για ακόμα μία φορά τον κόσμο της μόδας.

Carrie Bradshaw Splash News / Ideal Image

Μετά από έξι κύκλους και 94 επεισόδια της σειράς "Sex and the City” και δέκα επεισόδια του reboot "And just like that”, αυτό που είναι σίγουρο είναι πως η ηρωίδα Carrie Bradshaw είναι ένα από τα style icons της pop κουλτούρας που έχουν επηρεάσει σε τεράστιο βαθμό τη μόδα αλλά και συχνά το ντύσιμό μας. Εκτός από τη "Baguette bag” του οίκου Fendi και τις γόβες του Manolo Blahnik, η Carrie Bradshaw την οποία ενσάρκωσε η Sarah Jessica Parker κατάφερε να επηρεάσει μία ολόκληρη γενιά γυναικών με τον τρόπο που ντυνόταν και γενικώς με τον τρόπο που αντιμετώπιζε το στιλ της.

Διαβάστε Επίσης

Σήμερα, η Carrie Bradshaw βιώνει νέες και πιο ενήλικες περιπέτειες μέσα από το reboot της σειράς, το οποίο μετρά ήδη έναν κύκλο και με έναν δεύτερο να προετοιμάζεται. Σε μερικά νέα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα των επεισοδίων που είδαν των φως της δημοσιότητας, η ηρωίδα κατάφερε εκ νέου να γίνει αντικείμενο συζήτησης και να γράψει μία νέα σελίδα στην ιστορία της μόδας για το 2022. Πιο συγκεκριμένα, σε μία από αυτές τις εικόνες φαίνεται η Carrie Brandsaw μαζί με την καλύτερη φίλη της, Charlotte York Goldenblatt με την πρώτη να φορά μία denim ολόσωμη φόρμα με ψηλοτάκουνα πέδιλα και η δεύτερη να φορά μία μαύρη pencil φούστα ένα see through πουά πουκάμισο, μαύρες γόβες και μαύρη τσάντα χειρός.

Ωστόσο, κανένα από όλα τα items που προαναφέραμε δεν κατάφερε να τραβήξει την προσοχή των fans της σειράς. Εκείνο όμως που προκάλεσε τον ενδιαφέρον και τα σχόλια τους είναι το περιστέρι που φαίνεται να κρατά η Carrie στις εικόνες. Στην αρχή, κάποιοι υποστήριξαν πως λογικά πρόκειται για κάποιο αντικείμενο που σχετίζεται με την πλοκή της σειράς. Εκείνοι όμως που είναι καλύτεροι γνώστες της μόδας, ανακάλυψαν πως πρόκειται για το νέο it αξεσουάρ της σεζόν.

Η statement τσάντα της Carrie Bradshaw

Carrie Bradshaw

Πιο συγκεκριμένα, το περιστέρι που κρατά η Carrie Bradshaw είναι απλώς μία τσάντα, που φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή JW Anderson. Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που παρουσίασε ο δημιουργός στην ανδρική συλλογή που αφορά τη σεζόν Φθινόπωρο/Χειμώνας 2022. Όπως είχε δηλώσει και ο ίδιος ο σχεδιαστής για την παρουσίαση της εν λόγω συλλογής, ο στόχος του ήταν να δημιουργήσει μία collection που είναι "λαμπερή, αστραφτερή, πλούσια σε στοιχεία και διασκεδαστική”. Εκ του αποτελέσματος, μπορούμε να πούμε με σιγουριά πως τα κατάφερε.

Ωστόσο, γιατί αναφερόμαστε σήμερα, τόσους μήνες αργότερα, στα εν λόγω στιγμιότυπα; Η αφορμή είναι η λίστα που κυκλοφόρησε το Lyst, το site που ασχολείται με τη βιομηχανία της μόδας, καταγράφοντας τις αγοραστικές συνήθειες των καταναλωτών, τα πιο διάσημα brands, items κλπ. Στη λίστα που αφορά λοιπόν τα στοιχεία του 2022, το εν λόγω αξεσουάρ που κράτησε η Carrie Bradshaw έχει καταφέρει να αναδειχθεί ως η πιο "περίεργη και θαυμάσια στιγμή” της χρονιάς που πέρασε.

Διαβάστε Επίσης

Σύμφωνα λοιπόν με τα στοιχεία του Lyst, από τη στιγμή που κυκλοφόρησε η φωτογραφία της Sarah Jessica Parker ως Carrie Bradshaw να κρατά αυτή τη statement τσάντα-περιστέρι, το εν λόγω αξεσουάρ έχει ανάρπαστο και συγκεκριμένα sold-out από τα περισσότερα online shops όπου ήταν διαθέσιμο. Μέχρι σήμερα μάλιστα, υπάρχει συγκεκριμένη waiting list για όλους εκείνους που επιθυμούν να το αποκτήσουν, ενώ αναδείχθηκε ως το αντικείμενο με τις περισσότερες προβολές στο Lyst. Φυσικά, μόνο την πρώτη εβδομάδα του Οκτωβρίου, οι αναζητήσεις για τη συγκεκριμένη τσάντα αυξήθηκαν κατά 488%. Το σίγουρο πάντως είναι πως η δημιουργία του JW Anderson ανέβασε κατά πολύ τις μετοχές της μέσω αυτής της συγκυρίας και κατάφερε να γράψει ιστορία στα αρχεία της μόδας για το 2022.

Το pigeon clutch του JW Anderson

Pigeon clutch  JW Anderson
Pigeon clutch JW Anderson

Θα το βρεις εδώ.

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ