Follow us

Hop on the trend | Στη Bershka θα βρεις τα πιο δημοφιλή παντελόνια της χρονιάς για να αναβαθμίσεις το στιλ σου

Ένα από τα βασικά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, το παντελόνι, φέτος παρουσιάζει ιδιαίτερο στιλιστικό ενδιαφέρον και αξίζει να το εκμεταλλευτείς.

MissBloom TEAM
Hop on the trend | Στη Bershka θα βρεις τα πιο δημοφιλή παντελόνια της χρονιάς Splash News / Ideal Images

Το 2022 πλησιάζει στο τέλος του αφήνοντας πίσω του διάφορα συναισθήματα και πολλές - μα πολλές- τάσεις. Μπορεί το πιο hot προϊόν των 3 τελευταίων μηνών, σύμφωνα με τον δείκτη του Lyst, να ήταν οι μπαλαρίνες Miu Miu χάρη στη φετινή τεράστια απήχηση της αισθητικής Balletcore, όμως ένα ακόμη κομμάτι που είχε την τιμητική του αυτή τη χρονιά ήταν τα παντελόνια.

Τα παντελόνια έπειτα από πολύχρονες κοινωνικές -και στιλιστικές- μεταρρυθμίσεις, εδώ και αρκετές δεκαετίες έχουν αναχθεί ως essentials της γυναικείας γκαρνταρόμπας. Και έχοντας αναβαθμιστεί, πλέον, μέσα από μα πιο θηλυκή ματιά, έχουν περάσει από διάφορα στάδια και trends. Φέτος ειδικότερα, το street style των μητροπόλεων της μόδας, που ακολουθεί πιστά τα fashion shows των σπουδαιότερων οίκων, είχε πολλά να πει πάνω στο κεφάλαιο "παντελόνι”.

Οι τάσεις

Ακολουθώντας μία γενικότερη τάση που κυριαρχεί και κλίνει προς την απλότητα, την άνεση και το "coolness", τα παντελόνια εμφανίζονται φέτος σε loose γραμμές, wide-leg χαμηλόμεσα ή και mid-rise, έτσι ώστε να μην πιέζουν αλλά να αγκαλιάζουν αρμονικά στο σώμα. Style icons όπως η Bella Hadid και η Hailey Bieber επιλέγουν συχνά για τις casual και μη καθημερινές εμφανίσεις τους τα on trend cargos, που βασικό τους χαρακτηριστικό είναι η πρακτικότητα χάρη στις τσέπες τους καθώς και τα ultra άνετα parachute pants. Ειδικότερα τον χειμώνα, τα διαχρονικά δερμάτινα παντελόνια επαναπροσδιορίζονται σε πιο φαρδιές, χαλαρές γραμμές και δίνουν έναν πιο edgy χαρακτήρα στο κάθε look.

Αν θέλεις να δώσεις ένα cool αέρα στο στιλ σου, τότε το παντελόνι είναι ο ιδανικός τρόπος φέτος. Στη Bershka θα βρεις όλες τις τάσεις που αναφέραμε, και πολλά παραπάνω. Άφησε για λίγο στην άκρη το αγαπημένο σου cigarette παντελόνι και δημιούργησε ένα πιο σύγχρονο office look με ένα wide leg γκρι παντελόνι, συνδυάζοντάς το με loafers και ένα μάλλινο, αμάνικο ζιβάγκο. Για τη βραδινή σου έξοδο επίλεξε ένα cargo δερμάτινο παντελόνι με ένα off-shoulder τοπ και το δερμάτινο τζάκετ σου. Τέλος, τώρα που πλησιάζουν οι γιορτές, εκμεταλλεύσου το metallic trend που επικρατεί φορώντας το ασημί δερμάτινο παντελόνι με μεταλλική υφή από τη Bershka μαζί με το στράπλες τοπ σου και λαμπερά κοσμήματα, και δημιούργησε ένα άκρως glamorous, και φυσικά, on trend look.

Hop on the trend

Φούτερ παντελόνι cargo, Bershka

Παντελόνι wide leg με θηλιές στη μέση, Bershka

Παντελόνι tailoring με φαρδύ μπατζάκι, Bershka

Παντελόνι parachute με εφέ δέρματος και stoppers, Bershka

Παντελόνι straight με εφέ δέρματος μεταλλιζέ, Bershka

Παντελόνι tailoring wide leg με λεπτή ρίγα, Bershka

Cargo σατινέ παντελόνι με τσέπες, Bershka

Παντελόνι straight cargo με εφέ δέρματος, Bershka

Φούτερ παντελόνι Ashmolean, Bershka

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ