Follow us

Η Kate Middleton στη Βοστώνη | Οι λεπτομέρειες των looks της από την πρώτη μέρα του ταξιδιού της στις Η.Π.Α

Ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας βρίσκονται στην Αμερική για τα βραβεία Earthsoth Prize.

Τα looks της Kate Middleton στην Αμερική Splash News / Ideal Images

Στις Η.Π.Α, και συγκεκριμένα στη Βοστώνη της Μασαχουσέτης, βρίσκονται από χθες, Τετάρτη 30 Νοεμβρίου, ο Πρίγκιπας και η Πριγκίπισσα της Ουαλίας. Ο William και η σύζυγος του, Kate Middleton, ταξίδεψαν στις Η.Π.Α για να παραστούν την τελετή απονομής των βραβείων Earthshot Prize, τα οποία πραγματοποιήθηκαν πρώτη φορά πέρυσι στη Μεγάλη Βρετανία, αφού αποτελούν μία πρωτοβουλία για Πρίγκιπα William για το περιβάλλον. Αυτή είναι η δεύτερη απονομή και θα πραγματοποιηθεί στο MGM Music Hall της περιοχής Fenway της Βοστώνης την Παρασκευή 2 Δεκεμβρίου.

Kate Middleton: τα looks της πρώτης ημέρας

Το ενδιαφέρον, βεβαίως, των μίντια είναι στραμμένο πάνω στο δημοφιλές ζευγάρι της βρετανικής βασιλικής οικογένειας, και ασφαλώς στα looks που επέλεξε για τις εμφανίσεις της πρώτη ημέρας του ταξιδιού η Kate Middleton.

Με την άφιξή της στο διεθνές αεροδρόμιο Boston Logan, αποκαλύφθηκε η πρώτη κομψή επιλογή της Πριγκίπισσας σε ντύσιμο. Η Middleton φόρεσε ένα κοστούμι - με ζιβάγκο από μέσα - από τον αγαπημένο της οίκο Alexander McQueen, το οποίο είχε ήδη στη ντουλάπα της, και συγκεκριμένα, φόρεσε ένα κλασικό tailored σχέδιο του οίκου, το leaf crepe peak shoulder σακάκι με ασορτί tailored παντελόνι, σε navy απόχρωση. Στην ίδια απόχρωση ήταν και οι σουέτ Gianvito Rossi γόβες της, ενώ το σύνολό της ολοκλήρωσε με τα εντυπωσιακά σκουλαρίκια από ζαφείρια και διαμάντια που ανήκαν στην Πριγκίπισσα Diana.

Διάβασε τη συνέχεια στο harpersbazaar.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ