Follow us

Night out styling | Τα στιλιστικά tips για κάθε βραδινή έξοδο

Πώς θα ντυθείς κομψά σε μία βραδινή έξοδο σε ένα μπαρ, κλαμπ και νυχτερινό κέντρο; Το CÎROC Squad μας χαρίζει την απόλυτη έμπνευση για τα looks των γιορτινών εξόδων.

Ciroc

Η εορταστική περίοδος είναι μία ανάσα μακριά και το καθημερινό πρόγραμμα μας -πόσο μάλλον εκείνο του εορταστικού Σαββατοκύριακου- είναι γεμάτο με εκδηλώσεις, events και πολλές βραδινές εξόδους στους hot νυχτερινούς προορισμούς της πόλης. Έτσι το night out ντύσιμο παίρνει πρωταγωνιστικό ρόλο με αποτέλεσμα να θέλουμε έξτρα έμπνευση για να δημιουργήσουμε τα πιο ξεχωριστά γιορτινά looks. Για ακόμα μία φορά, το CÎROC Squad μας εμπνέει μέσα από τα fashion looks που επέλεξαν για τα city outings με αποτέλεσμα να έχουμε το απόλυτο styling guide για να δημιουργήσουμε αξιοζήλευτα looks στις βραδινές εμφανίσεις μας γεμάτες #CelebratewithCIROC mood! Tο dress code κάθε celebrational βραδιάς στην πόλη θέλει φυσικά glam και playful εμφανίσεις όπως τα outfits που επέλεξαν τα κορίτσια του CÎROC Squad, Κέισι Μίζιου, Χαρά Παππά, Κωνσταντίνα Κωνσταντινίδη και Ανδρομάχη Δημητροπούλου, οι οποίες μας καλούν να βγάλουμε τον πιο λαμπερό εαυτό μας!

Για ένα ποτό στο μπαρ

Glam, δυναμισμός και πολυτέλεια. Αυτό μας μαθαίνουν τα κορίτσια του CÎROC Squad για τις στιλιστικές επιλογές στο μπαρ. Βγαίνοντας σε ένα μπαρ με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα για ένα ποτό, οι επιλογές είναι απεριόριστες - το μόνο που χρειάζεται είναι να είσαι ο εαυτός σου.

Night out styling | Τα στιλιστικά tips για κάθε βραδινή έξοδο

Τα κορίτσια του CÎROC Squad έδωσαν ραντεβού στο Rock & Roll στο Κολωνάκι και οι επιλογές τους εντυπωσίασαν. Τι στιλιστικά tips μπορείς να κρατήσεις; Aξεσουάρ σε έντονο χρώμα μπορούν να μεταμορφώσουν ακόμα και το πιο απλό σύνολο - ένα ζευγάρι μπότες σε δυναμικό ροζ, μία γαλάζια γούνα ή ένα cowboy hat ίδιας απόχρωσης σίγουρα κερδίζουν τις εντυπώσεις. Από την άλλη, ένα total silver look, με ψηλόμεσο παντελόνι είναι πάντα trend και δίνει τον παλμό της βραδιάς.

ciroc bar

Ciroc

Για χορό στο κλαμπ

Όσον αφορά τη βραδινή έξοδο στο κλαμπ, εκεί επιβάλλεται δημιουργικότητα και bold looks. Μάλιστα όσο πιο εκκεντρικό είναι το look σου τόσο το καλύτερο. Τα κορίτσια του CÎROC Squad μας δείχνουν ότι ιδανικό για αυτή την περίσταση είναι το look με παγιέτες, το απόλυτο glam look για μία βραδινή έξοδο με διάθεση για πραγματική διασκέδαση με παρέα.

ciroc club

Τotal sequins look, γούνες και στρας είναι τα party looks που κέρδισαν τις εντυπώσεις στο απόλυτο dance spot της Αθήνας, το Dybbuk, όπου το CÎROC Squad χόρεψε στους ρυθμούς της ηλεκτρονικής μουσικής, αναδεικνύοντας έτσι την club σκηνή της πόλης.

Tα στιλιστικά μαθήματα που κρατάμε: Συνδύασε πιο απλά κομμάτια με έντονα αξεσουάρ, όπως ένα μονόχρωμο blazer με ένα ιδιαίτερο τοπ με rhinestones για ένα πολύ ενδιαφέρον mix&match αποτέλεσμα.

ciroc club

Φυσικά, το total sequins look δεν έχει καλύτερο εκπρόσωπο από ένα μίνι φόρεμα που μπορείς να φορέσεις σε πολλές περιστάσεις τις γιορτές.

ciroc club

Για αυθεντική διασκέδαση στο νυχτερινό κέντρο

Kαι φυσικά, ώρα για μπουζούκια. Δυναμισμός, πολλή γοητεία και αρκετό glam έντυσαν τα κορίτσια του CÎROC Squad στο Romeo Club & στο Fantasia Live, απολαμβάνοντας δύο πραγματικά Ελληνικές glam βραδιές! Τόσο η fun διάθεσή τους όσο και ο χορός, τα γαρύφαλλα και το 1ο τραπέζι δίπλα στην πίστα συνέβαλαν στην απόλαυση ενός μοναδικού city outing!

Ciroc mpouzoukia
Ciroc mpouzoukia

Τα στιλιστικά μαθήματα που πήραμε: Ένα sparkly ψηλόμεσο παντελόνι είναι το πασπαρτού κομμάτι που μπορεί να φορεθεί από ένα γιορτινό κάλεσμα στο σπίτι μέχρι τα μπουζούκια για χορό. Το βασικό keyword όμως είναι sparkle, sparkle, sparkle - ένα εντυπωσιακό headband ή ένα sequin look θα κλέψουν πάντα την παράσταση σε μια live σκηνή.

Ciroc mpouzoukia

Kαι αν θέλεις κάτι διαφορετικό, ένα βελούδινο outfit αποτελεί το ιδανικό look, ενώ σου προσφέρει ευελιξία να το συνδυάσεις και με πιο casual κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου. Ένα βελουτέ ή βελούδινο κοστούμι είναι μεγάλη τάση φέτος τόσο για το βραδινό ντύσιμο όσο και το εορταστικό.

Ciroc mpouzoukia

Ciroc mpouzoukia

Mπες κι εσύ σε playful διάθεση, φόρεσε το στυλ σου με αυτοπεποίθηση, πάρε την παρέα σου και διασκέδασε αυτές τις γιορτές με τα πιο #CIROCyourCity vibes!

Δες τι έγινε σε όλες τις εξόδους του CÎROC Squad, πάρε έμπνευση και #CelebratewithCIROC!

Απολαύστε υπεύθυνα

Το παρόν περιεχόμενο απευθύνεται αποκλειστικά σε άτομα άνω των 18 ετών.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr