Follow us

Τα αθλητικά παπούτσια που μπορείς να φορέσεις σε μία γιορτινή εμφάνιση

Δώσε στα άνετα και cool αθλητικά παπούτσια την ευκαιρία να ολοκληρώσουν τα glam looks σου αυτές τις γιορτές.

MissBloom TEAM
Τα αθλητικά παπούτσια που μπορείς να φορέσεις σε μία γιορτινή εμφάνιση Splash News / Ideal Images

Καταλαβαίνουμε ότι διαβάζοντας τον τίτλο του άρθρου, ίσως να τον κοίταξες λίγο απορημένη. Ωστόσο, για να βρίσκεσαι ήδη εδώ, σημαίνει ότι είσαι έτοιμη να πάρεις στιλιστικά ρίσκα αυτή τη λαμπερή περίοδο. Τα αθλητικά παπούτσια όμως αξίζουν την προσοχή σου και θα σου αποδείξουν περίτρανα πως όποιος τολμά, ανταμείβεται!

Με τις γιορτές των Χριστουγέννων και της Πρωτοχρονιάς να απέχουν πλέον λιγότερο από ένα μήνα, οι ιδέες για holiday outfits δίνουν και παίρνουν, είτε μέσω συζητήσεων με την κολλητή σου είτε μέσω εξαντλητικής αναζήτησης στο internet για το σύνολο που φέτος θα σε κάνει να ξεχωρίσεις. Ένας βασικός προβληματισμός περιστρέφεται γύρω από το παπούτσι που θα συμπληρώσει το glam look σου, καθώς οι πιο λαμπερές περιστάσεις απαιτούν και πιο ιδιαίτερα κομμάτια, που όμως δεν πρέπει να σε περιορίσουν από τα να περάσεις ξέγνοιαστες, γεμάτες κέφι και χορό στιγμές.

Και κάπως έτσι επανερχόμαστε στον διχαστικό τίτλο του άρθρου. Μπορεί τα αθλητικά παπούτσια να είναι συνδεδεμένα με casual εμφανίσεις, όμως πλέον μπορείς να τα βρεις σε μεγάλη ποικιλία και σε επιλογές που αρμόζουν ακόμα και για τα πιο επίσημα ή party σύνολά σου. Άλλωστε αυτό το κομμάτι, πέρα από το ό,τι είναι άνετο και πρακτικό, θα δώσει ένα ιδιαίτερα σύγχρονο και cool vibe στο look σου. Επομένως για να αποφύγεις να μπεις στο 2023 με τη γνωστή φράση "γιατί το φόρεσα αυτό σήμερα;"- δηλαδή την άβολη 10ποντη γόβα στιλέτο, προνόησε και δες τα αθλητικά παπούτσια με διαφορετική ματιά.

Και επειδή όσο σημαντική είναι η άνεση, άλλο τόσο είναι και το στιλ, εμείς σου εγγυόμαστε πως δε θα χρειαστεί να το θυσιάσεις ούτε στο ελάχιστο. Για παράδειγμα, μπορείς να είσαι 100% on trend και festive φορώντας ένα ζευγάρι αθλητικά Diadora με μεταλλική υφή- καθώς τα metallics αποτελούν hot τάση αυτό τον χειμώνα- και να το συνδυάσεις ιδανικά με ένα little black dress και ένα διαχρονικό faux fur τζάκετ.

Αν προτιμάς να μη ρισκάρεις τόσο στο χρώμα, μπορείς πάντα να επιλέξεις ένα μαύρο δερμάτινο flatform sneaker όπως αυτό που βρήκαμε στη συλλογή Haralas, και να το συνδυάσεις με μία μίνι φούστα με πιέτες, ένα off shoulder τοπ και ένα ιδιαίτερο καλσόν με lace details. Ένα ακόμη αθλητικό παπούτσι που δεν θα σε απογοητεύσει αυτές τις γιορτές, αλλά ούτε και ποτέ, είναι τα ολόλευκα chunky sneakers από την Tsakiris Mallas, που θα ταιριάξουν με το μίντι σατέν φόρεμά σου, δίνοντας του μία πιο νεανική πνοή. Ολοκλήρωσε με το αγαπημένο σου biker jacket και είσαι έτοιμη για party!

Get the style

Chuck Taylor All Star lift forest glam, Converse.

Sneakers Chiarra Ferragni, Haralas. 

Sneakers με μεταλλική υφή, Diadora.

Γυαλιστερές πλατφόρμες με στρας, Bershka.

Sneakers Ted Baker, Kalogirou. 

Sneakers Renato Garini, Tsakiris Mallas.

Casual platform sneakers, Pull & Bear

Poser chunky sneakers, Envie Shoes.

Αθλητικά παπούτσια running με πλατφόρμα, Zara.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ