Follow us

X-Mas Wishlist | Τα καλύτερα πλεκτά από την H&M για να κάνεις δώρο τις γιορτές

Κάνε το ωραιότερο δώρο στον εαυτό σου ή στις φίλες σου με ένα ultra στιλάτο πλεκτό κομμάτι από την H&M.

MissBloom TEAM
X-Mas Wishlist | Τα καλύτερα πλεκτά από H&M Splash News / Ideal Images

Με τα Χριστούγεννα να έχουν σχεδόν φτάσει, τα δώρα της τελευταίας στιγμής είναι στο μυαλό μας. Είτε σκεφτόμαστε τι δώρο θα πάρουμε στην κολλητή μας ή στην αδερφή μας είτε σε εμάς τις ίδιες, όλες λίγο ή πολύ βρισκόμαστε σε πυρετό αναζήτησης. Συχνά αυτή η αναζήτηση συνοδεύεται από ...απελπισία, καθώς οι επιλογές είναι τόσες πολλές και ωραίες που δημιουργούν αναποφασιστικότητα και διλήμματα. Το tip από εμάς, που μπορεί να σε βγάλει από αυτή τη δύσκολη θέση, είναι να επιλέξεις κάτι διαχρονικό, πρακτικό, cozy και απόλυτα stylish. Φυσικά μιλάμε για το αγαπημένα σε όλους πλεκτά κομμάτια.

Με τα πρώτα κρύα του φετινού χειμώνα, σίγουρα και εσύ έχεις νιώσει την ανάγκη να νιώθεις ζεστή και άνετη όσο περπατάς στους στολισμένους δρόμους της Αθήνας. Πίστεψε μας, δεν είσαι μόνη σε αυτό. Και τι καλύτερο από ένα πλεκτό κομμάτι που θα συμπληρώσει άριστα το κάθε σου σύνολο από το πρωί μέχρι το βράδυ; Είτε θέλεις ένα πλεκτό για να εντάξεις στη δική σου γκαρνταρόμπα είτε οργανώνεις "Secret Santa" με την παρέα σου και ψάχνεις το κατάλληλο δώρο, ένα πλεκτό πουλόβερ, γιλέκο ή ζακέτα, θα σε γλυτώσουν από πολύ κόπο και σκέψη.

Η H&M διαθέτει μία μεγάλη ποικιλία τέτοιων κομματιών, oversized, εφαρμοστών, με χοντρή ή λεπτή πλέξη, σε όποιο χρώμα και pattern μπορείς να φανταστείς.

Ποια πλεκτά να διαλέξεις;

Βάλε χρώμα στα office looks σου με ένα πουλόβερ σε πράσινη απόχρωση ή μία άκρως κοριτσίστικη ροζ ζακέτα, συνδυάζοντάς τη με το tailored παντελόνι σου, μία φαρδιά ζώνη και τα αγαπημένα σου loafers. Ακόμα όμως και σε πιο εορταστικές περιστάσεις, όπως το χριστουγεννιάτικο party του γραφείου ή ένα gathering σε φιλικό σπίτι, μπορείς να επιλέξεις ένα πουλόβερ με χρυσοκλωστή για περισσότερο glam, που θα φορέσεις με το δερμάτινο παντελόνι σου και ένα ζευγάρι slingback γόβες.

Για εσένα που αναζητάς το ιδανικό χριστουγεννιάτικο δώρο, η φίλη σου που πάντα φοράει έντονα χρώματα θα αγαπήσει το magenta πουλόβερ με τις χάντρες αλλά και εκείνη η φίλη που χτίζει μία πιο preppy γκαρνταρόμπα θα ενθουσιαστεί με το μάλλινο, γαλάζιο γιλέκο που θα της προσφέρεις. Όποια επιλογή και να κάνεις, το σίγουρο είναι πως θα σε ανταμείψει.

Editor's picks

Πουλόβερ με χρυσοκλωστή, H&M

Ριμπ ζακέτα με φιογκάκια με στρας, H&M

Πλεκτό πουλόβερ, H&M

Έξωμο πουλόβερ με πλέξη ριμπ, H&M

Φαρδύ αμάνικο πουλόβερ με πλέξη ριμπ, H&M

Πουλόβερ ζιβάγκο με σχέδιο πλεξούδα, H&M

Ζακέτα με χρυσοκλωστή, H&M

Πουλόβερ με πλέξη ριμπ και φερμουάρ, H&M

Πλεκτό αμάνικο πουλόβερ, H&M

Φαρδύ πουλόβερ με χαμηλό λαιμό ζιβάγκο, H&M

Πλεκτό πουλόβερ, H&M

Ζακέτα σε φαρδιά γραμμή, H&M

Πουλόβερ με χάντρες, H&M

Πουλόβερ ζιβάγκο, H&M

Πουλόβερ με πλαστικές πέρλες στο γιακά, H&M

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ