Follow us

Η Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσαν το ίδιο bodysuit που είναι τέλειο για τα χριστουγεννιάτικα parties

Η Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Μπόμπα δημιούργησαν τα πιο μοντέρνα βραδινά looks.

Η Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Μπόμπα φόρεσαν το ίδιο bodysuit Instagram @eugeniasamara @chrismpo

Όσο περισσότερο πλησιάζει η εορταστική περίοδος τόσο περισσότερο ανυπομονούμε για να ξεκινήσουμε το Christmas shopping, που θα αφορά τα δώρα που θα προσφέρουμε στους αγαπημένους μας, αλλά και τα ρούχα που θα μας βοηθήσουν να δημιουργήσουμε τις πιο glam εμφανίσεις. Εκτός από τις νέες συλλογές των brands, πολύτιμη βοήθεια για να πετύχουμε τον στόχο μας είναι τα looks που δημιουργούν αυτή την περίοδο οι Ελληνίδες celebrities, οι οποίες μας προτείνουν πώς θα ντυθούμε κομψά σε κάθε χριστουγεννιάτικο party. Από όλα τα celebrity looks όμως, εμείς ξεχωρίσαμε μία εμφάνιση της Ευγενίας Σαμαρά και μία της Χριστίνας Μπόμπα, οι οποίες έχουν κάτι κοινό. Έχουν φορέσει το ίδιο bodysuit, το οποίο φέρει την υπογραφή ενός ελληνικού fashion brand.

Διαβάστε Επίσης

Το look της Χριστίνας Μπόμπα

Πιο συγκεκριμένα, πρόσφατα η Χριστίνα Μπόμπα έδωσε το παρών στα γενέθλια της καλής φίλης και κουμπάρας της, Μαρίνας Βερνίκου, φορώντας το ιδανικό party look. Η content creator συνδύασε ένα μπλε bodysuit από βελούδο με puff sleeves με μία μαύρη δερμάτινη φούστα σε μίνι μήκος και μαύρες δερμάτινες knee length μπότες. Ολοκλήρωσε το look της με ένα layering από κολιέ.

Το look της Ευγενίας Σαμαρά

Η Ευγενία Σαμαρά έχει φορέσει επίσης το ίδιο μπλε βελούδινο bodysuit, όπως φαίνεται στην παρακάτω ανάρτησή της στο Instagram. Η ηθοποιός ακολούθησε διαφορετικό styling, αφού το συνδύασε με ένα ψηλόμεσο τζιν παντελόνι.

Το εν λόγω bodysuit που έχουν αγαπήσει η Ευγενία Σαμαρά και η Χριστίνα Μπόμπα είναι μία δημιουργία του ελληνικού brand The C Edition. Ο λόγος που ξεχωρίσαμε τα looks των δύο celebrities είναι πως λειτουργούν ως πηγή έμπνευσης για τα looks που θα δημιουργήσεις στα χριστουγεννιάτικα parties. Πιο συγκεκριμένα, ένα bodysuit σε βελούδινο ύφασμα που είναι άκρως εορταστικό μπορεί να πρωταγωνιστήσει σε πολλά από αυτά. Μπορείς να το φορέσεις με το αγαπημένο σου τζιν όπως έκανε η Ευγενία Σαμαρά ή με την κορυφαία τάση της μόδας όπως η δερμάτινη φούστα όπως προτίμησε η Χριστίνα Μπόμπα. Και τα δύο looks είναι πολύ σύγχρονα και κομψά.

Get the Look

Bodysuit Daniela The C Edition
Bodysuit Daniela The C Edition

Θα το βρεις εδώ.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ