Follow us

Gift Guide | 4+1 δώρα Χριστουγέννων για τον πιο ζεστό χειμώνα

Προτάσεις για τους αγαπημένους σου, για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί.

MissBloom TEAM
Gift Guide | 4+1 δώρα Χριστουγέννων για τον πιο ζεστό χειμώνα Courtesy of Minerva

Τα Χριστούγεννα πλησιάζουν ολοένα και περισσότερο με αποτέλεσμα όλοι να βρισκόμαστε σε ένα γιορτινό mood. Ήδη από τις πρώτες ημέρες του Δεκεμβρίου έχουμε ξεκινήσει να οργανώνουμε τα εορταστικά μας σχέδια και μέσα σε αυτά συμπεριλαμβάνεται και η λίστα με τα δώρα που θα θέλαμε να πάρουμε στα αγαπημένα πρόσωπα μας. Φέτος, λοιπόν, θα κάνουμε δώρο τα πιο ζεστά, άνετα και χρήσιμα fashion items από τη συλλογή της MINERVA με τα πιο stylish homewear κομμάτια, που χρειαζόμαστε όλοι.

Πιτζάμες, πιτζάμες, πιτζάμες

Ποιος μπορεί να αντισταθεί στις πιο απαλές, ζεστές και παιχνιδιάρικες πιτζάμες; Η απόλυτη επιλογή για φέτος το χειμώνα είναι οι πιτζάμες και τα homewear, που θα καλύψουν τις ανάγκες όλων, από το πρωί ως το βραδύ.

Gift Guide | 4+1 δώρα Χριστουγέννων για τον πιο ζεστό χειμώνα

Τα όρια, πλέον, μεταξύ πιτζαμών και ρούχων για κάθε μέρα έχουν γίνει ένα. Γυναικείες πιτζάμες, άνετες, ζεστές, βαμβακερές, φούτερ και βελουτέ, με έντονα χρώματα και τα πιο fun prints, θα ζεστάνουν κάθε στιγμή του φετινού χειμώνα. Και για τους άνδρες η άνεση και η ζεστασιά έρχεται σε fun σχέδια ή πιο κομψά μοτίβα και αποχρώσεις. Σε ίσια γραμμή ή με λάστιχο για να συγκρατεί τη ζέστη, με στρογγυλό γιακά ή ''V'', οι επιλογές για το σπίτι είναι αναρίθμητες.

Χουχουλιάρικες ρόμπες και ζακέτες

Όλοι περιμένουμε με ανυπομονησία την στιγμή που θα μπούμε σπίτι, θα αλλάξουμε ρούχα και θα καθίσουμε αναπαυτικά στον καναπέ, φορώντας μια ρόμπα ή ζακέτα.

Courtesy of MINERVA

Μοναδικές επιλογές σε fleece ρόμπες για τον άνδρα, τη γυναίκα και το παιδί, σε χρώματα που όλοι θα λατρέψουν. Για τη γυναίκα, οι επιλογές ποικίλουν σε υφές και χρώματα, ανάλογα με τη διάθεση. Το λαμπερό modal και σατέν θα κερδίσει τις εντυπώσεις, ενώ οι πλεκτές και βαμβακερές ρόμπες θα δώσουν την απόλυτη χουχουλιάρικη πρόταση στα φετινά σας δώρα.

Λέμε ''ναι'' σε ισοθερμικά και μάλλινα

Επειδή θέλουμε να νιώθουμε τη ζεστασιά και τη θαλπωρή του σπιτιού ακόμα και όταν λείπουμε από αυτό ή ακόμα και κατά τη διάρκεια των αθλητικών μας δραστηριοτήτων, η λύση σ’ αυτό είναι ισοθερμικά ή και μάλλινα κομμάτια.

Courtesy of MINERVA

Αποτελούν ένα πολύ χρήσιμο δώρο. Τα μάλλινα έχουν πολύ καλές ισοθερμικές ιδιότητες, αξεπέραστα απαλή και ζεστή υφή, που κανείς δε μπορεί να αντισταθεί. Τα ισοθερμικά, από την άλλη πλευρά, είναι απαραίτητα ρούχα για να μας κρατούν ζεστές σε κρύες συνθήκες. Έχουν μοναδικές ιδιότητες, που σίγουρα θα μας διευκολύνουν καθ’ όλη τη διάρκεια της ημέρας, με στενή εφαρμογή, ώστε να φοριούνται κάτω από τα ρούχα μας, χαρίζοντας ελευθερία κινήσεων και άνεση.

Εσώρουχα για όλους

Παρόλο που τα εσώρουχα είναι πολύ προσωπική επιλογή, σίγουρα είναι μια πολύ καλή πρόταση για δώρο.

Courtesy of MINERVA

Ανάμεσα στις αμέτρητες επιλογές σίγουρα θα βρεις το κατάλληλο για τους αγαπημένους σου. Για τον άνδρα, φανελάκια, σλιπ ή και μπόξερ από βαμβάκι, modal ή tencel, σε μονόχρωμες και διαχρονικές επιλογές ή και με τυπώματα. Γυναικεία εσώρουχα καθημερινής χρήσης ή και lingerie, όπως φανελάκια, κορμάκια, σουτιέν και γυναικεία σλιπ μέσα από μια ευρεία γκάμα γραμμών και εφαρμογών. Ακόμα, τα χαριτωμένα παιδικά εσώρουχα και τα βρεφικά φορμάκια από 100% βαμβάκι είναι επιλογές που σίγουρα θα λατρέψει κάθε γονιός και παιδί.

Κάλτσες - Scrunchies – Αξεσουάρ

Χριστούγεννα χωρίς χρωματιστές κάλτσες και αξεσουάρ δε γίνονται!

Courtesy of MINERVA

Επίλεξε πολλά, μικρά και διαφορετικά δωράκια, όπως κάλτσες, μάσκες ύπνου και λαστιχάκια μαλλιών. Για μοναδικές και ολοκληρωμένες χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις φρόντεσε να σετάρεις αυτά τα αξεσουάρ με τις πιτζάμες.

Ανακαλύψτε τα πιο ζεστά και άκρως χριστουγεννιάτικα δώρα από τη MINERVA στα φυσικά καταστήματα MINERVA σε Ελλάδα και Κύπρο, σε επιλεγμένα σημεία, shop n shop και στο eshop minerva.gr.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ