Τα looks της Κλέλιας Ανδριολάτου από το ταξίδι της στο Άμστερνταμ είναι η έμπνευση που χρειάζεσαι για updated χειμερινό στιλ

Ζωηρά χρώματα και κλασικά κομμάτια επέλεξε η Κλέλια Ανδριολάτου για τα winter σύνολά της.

ΓΡΑΦΕΙ: MissBloom TEAM

Η Κλέλια Ανδριολάτου έχει μονοπωλήσει το ενδιαφέρον του κοινού και των μίντια το τελευταίο διάστημα χάρη στη συμμετοχή της στην άκρως πετυχημένη σειρά "Μαέστρο” του Χριστόφορου Παπακαλιάτη, την οποία θα δούμε και από το Netflix. Παρόλα αυτά, το ταλέντο της στην υποκριτική δεν είναι το μοναδικό χαρακτηριστικό της που αξίζει την προσοχή μας. Η ηθοποιός είναι από τις Ελληνίδες που ξεχωρίζουν με τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους, καθώς έχει βρει το προσωπικό της στιλ και ξέρει πως να το εκφράζει άριστα μέσα απ' αυτές.

Η boho chic αισθητική της αντικατοπτρίζεται σε κάθε της look και το αποτέλεσμα την ανταμοίβει. Είτε φοράει ένα βραδινό φλοράλ μίντι φόρεμα είτε μία τζιν σαλοπέτα και ένα μάλλινο πουλόβερ, παραμένει πιστή στο στιλ της, επιλέγοντας να επενδύσει σε τάσεις που την εκφράζουν.

Μέσω του προσωπικού της λογαριασμού στο Instagram είχαμε την ευκαιρία να πάρουμε μία γεύση από το πρόσφατο ταξίδι της στο Άμστερνταμ, που έρχεται λίγες μόνο μέρες μετά την επίσκεψή της στη Μαδρίτη. Η Κλέλια Ανδριολάτου, πουαγαπά τα ταξίδια, μοιράστηκε με τους ακολούθους της τα outfits που επέλεξε στην ολλανδική πρωτεύουσα.

Ο κρύος καιρός του Αμστερνάμ έδωσε στην Κλέλια την ευκαιρία να κάνει ένα από τα πιο hot outfits του χειμώνα που περιλαμβάνει το απόλυτα on trend puffer jacket και τις φλατ δερμάτινες μπότες. Η ηθοποιός τα συνδύασε με ένα κίτρινο μίνι φόρεμα και colourful γάντια που έσπασαν τη μονοτονία.

Η εναλλακτική πρόταση που επέλεξε για το σακάκι της η ηθοποιός μας άρεσε πολύ. Επιλέγοντάς το σε baby blue απόχρωση, αντί για κάποιο συνηθισμένο μουντό χρώμα, έδωσε ένα έξτρα ενδιαφέρον στο loose τζιν της και στο ριγέ εφαρμοστό ζιβάγκο της.

Από το " look book" του ταξιδιού δε θα μπορούσε να λείπει το διαχρονικό cozy πλεκτό πουλόβερ. Η Κλέλια Ανδριολάτου το φόρεσε σε φλούο ροζ απόχρωση που της ταίριαζε απόλυτα.

Συνοψίζοντας, και με έμπνευσης τα looks της Κλέλιας Ανδριολάτου από το Άμστερνταμ, θα σου λέγαμε ότι αν έχεις σκοπό να ταξιδέψεις κι εσύ μέσα στον χειμώνα ή τις γιορτές, βάλε στη βαλίτσα σου τα κλασικά κομμάτια της εποχής- puffer jacket, πουλόβερ, ζιβάγκο, τζιν- όμως φρόντισε να δώσεις χρώμα στις εμφανίσεις σου είτε επιλέγοντας τα ίδια αυτά κομμάτια στην εκδοχή του με χρώμα είτε ενισύχοντάς τα με αξεσουάρ με χρώματα.