Follow us

Πώς θα φορέσεις ένα σέξι catsuit σε βραδινή έξοδο όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Το απόλυτο look για μία βραδινή έξοδο είναι αυτό της Σταματίνας Τσιμτσιλή.

MissBloom TEAM
To βελούδινο φόρεμα της Σταματίνας Τσιμτσιλή από τη Zara είναι αυτό που θέλουμε να φορέσουμε κι εμείς τις γιορτές! NDP

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή φημίζεται για το στιλ και κυρίως τις τηλεοπτικές της εμφανίσεις στο πλατό της πρωινής εκπομπής, που παρουσιάζει, στο κανάλι Alpha. Η ίδια επιλέγει πάντα άκρως θηλυκά looks με πρωταγωνιστές τις μίνι φούστες, τα φλοράλ κομμάτια και τις knee high μπότες. Μέσα από τις εμφανίσεις της στο ''Happy Day'', η παρουσιάστρια μοιράζει στιλιστική έμπνευση για τις καθημερινά looks μας και καταφέρνει πάντα να μπαίνει στο στιλιστικό ραντάρ μας. Σήμερα, ωστόσο, η Σταματίνα Τσιμτσιλή κεντρίζει την προσοχή μας με μία βραδινή εμφάνιση της, που αξίζει σίγουρα να αναδημιουργήσεις τις επόμενες εβδομάδες στα εορταστικά σου looks.

Το catsuit της Σταματίνας Τσιμτσιλή που χρειάζεσαι στη βραδινή γκαρνταρόμπα σου

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή διασκέδασε πρόσφατα στο νυχτερινό κέντρο ''Έναστρον'' μαζί με αγαπημένα της πρόσωπα, φίλους και συνεργάτες. Η ίδια πόζαρε μπροστά από το φωτογραφικό φακό του NDP και το look της έβαλε φωτιά στα φλας. Η παρουσιάστρια για να δημιουργήσει μία εντυπωσιακή εμφάνιση έμεινε μακριά από τις κλασικές επιλογές και εμπιστεύθηκε ένα look, που είδαμε ακόμα και στις πασαρέλες της σεζόν. Ο λόγος για την ολόσωμη φόρμα της, που ανέδειξε αδιαμφισβήτητα τη σιλουέτα της, ενώ την ξεχώρισε ανάμεσα στους παρευρισκόμενους.

Όπως θα δεις και στην παρακάτω φωτογραφία εμφανίστηκε με μία μαύρη ολόσωμη φόρμα (catsuit) που έφερε γυαλιστερή όψη. Μάλιστα, το συγκεκριμένο κομμάτι ανήκει στη συλλογή Saint Laurent Spring 2022, η οποία κολεξιόν επανέφερε δυναμικά στη μόδας τα catsuits. Η στενή γραμμή της αγκαλιάζει σφιχτά το σώμα της, ενώ το cut στο πάνω μέρος κεντρίζει την προσοχή. Η ίδια συνδύασε το must have του βραδινού ντυσίματος με ένα διαχρονικό δερμάτινο τζάκετ και glamorous μαύρα πέδιλα δίνοντας περισσότερη λάμψη στο look της.

Πώς θα φορέσεις ένα σέξι catsuit σε βραδινή έξοδο όπως η Σταματίνα Τσιμτσιλή

Μία ολόσωμη φόρμα σε αντίστοιχη γραμμή θα ανανεώσει το nigh out στιλ σου, προσφέροντας πολλούς πόντους στις εμφανίσεις σου. Είναι ιδανική επιλογή για εσένα που θέλεις να ξεχωρίσεις και να κάνεις τη διαφορά στη βραδινή έξοδο σου με ένα look που δεν συνηθίζεται τόσο πολύ. Παρακάτω συγκεντρώσαμε 3 προτάσεις για να υιοθετήσεις το look της Σταματίνας Τσιμτσιλή και να εντυπωσιάσεις.

Ολόσωμη φόρμα με halter λαιμόκοψη, Zara

Ολόσωμη φόρμα με σατινέ όψη, Bershka

Ολόσωμη φόρμα με cut out, Mango

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ