Follow us

Αισθησιασμός, θηλυκότητα και κομψότητα συναντιούνται στη συλλογή "Dangerous Liaisons" της Tsakiris Mallas

Ανακαλύψτε τη νέα συλλογή της Tsakiris Mallas με μοντέρνα σχέδια σε παπούτσια και ποικιλία χρωμάτων.

MissBloom TEAM
Η συλλογή "Dangerous Liaisons" της Tsakiris Mallas είναι εμπνευσμένη από τις δυναμικές γυναίκες Courtesy of Tsakiris Mallas

Απαλό βελούδο, μοντέρνα σχέδια και ποικιλία χρωμάτων για κάθε διάθεση και τύπο χαρακτηρίζουν τη νέα συλλογή F/W 2022 by Tsakiris Mallas. Η συλλογή "Dangerous Liaisons" είναι εμπνευσμένη από τη δυναμική γυναίκα αποθανατίζοντας την στον δρόμο προς την αποπλάνηση διατηρώντας την θηλυκότητα και την κομψότητα της. Ακολουθεί πιστά τις τάσεις των υψηλότερων catwalks και παράλληλα, επισφραγίζει την άνεση και τη μοναδικότητα.

Εμπνευσμένη από τη φημισμένη αναγεννησιακή τεχνική "Chiaroscuro” του Caravaggio, η καμπάνια μέσα από έντονες αντιθέσεις ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι, δημιουργεί τον απόλυτο αισθησιασμό και δίνει άλλη διάσταση ακόμα και στις πιο μικρές λεπτομέρειες, συνθέτοντας ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

Αισθησιασμός, θηλυκότητα και κομψότητα συναντιούνται στη συλλογή "Dangerous Liaisons" της Tsakiris Mallas

Η Tsakiris Mallas πιστή στις διαχρονικές της αξίες και το όραμά της, παντρεύει το κλασσικό με το μοντέρνο μέσα από ιδιαίτερες δημιουργίες υψηλών αισθητικών standards. Κάθε γυναίκα που επιλέγει τις υπέροχες αυτές δημιουργίες μεταμορφώνεται σε σαγηνευτική οντότητα που αποπνέει αισθησιασμό στο πέρασμά της. Ψηλοτάκουνα chunky loafers με χρυσές λεπτομέρειες, ψηλοτάκουνες γόβες με λουράκι, μπότες και μποτάκια αποτελούν τις πιο hot επιλογές για αυτή τη σεζόν.

νέα συλλογή F/W 2022 by Tsakiris Mallas.

Είτε πρόκειται για earthy & nude είτε για bold & eccentric tones, ένα είναι σίγουρο: με τα παπούτσια της νεάς συλλογή θα αφήνεις το αποτύπωμά σου σε κάθε σου βήμα. Δέρμα, λουστρίνι, suede και satin αποτελούν τις κλασσικές υφές που ντύνουν τα σχέδια της συλλογής και συνδυάζονται εύκολα είτε πρόκειται για ένα preppy yet trendy είτε για ένα extravagant & glamorous look, απογειώνοντας την εμφάνισή σου με την τελευταία λέξη της μόδας. Από μια εορταστική εμφάνιση μέχρι μια απλή μέρα στη δουλειά, τα υποδήματα της συλλογής θα σε συναρπάσουν και θα αποτελέσουν αναπόσπαστο κομμάτι της γκαρνταρόμπας σου.

νέα συλλογή F/W 2022 by Tsakiris Mallas.

Επιλέγοντας τα υποδήματα της φετινής συλλογής είναι σίγουρο ότι θα κάνεις όλα τα βλέμματα να στραφούν επάνω σου όχι μόνο για το για το στιλ αλλά και για την αυτοπεποίθηση που θα εκπέμπεις. Κατάκτησε τον στόχο σου και ανέδειξε την προσωπικότητά σου φορώντας ένα ζευγάρι της συλλογής "Dangerous Liaisons" by Tsakiris Mallas.

νέα συλλογή F/W 2022 by Tsakiris Mallas.

Συντελεστές της καμπάνιας ήταν ο Creative director & Set Designer Νίκος Υφαντής, ενώ πίσω από τον φωτογραφικό φακό βρέθηκε η καταξιωμένη φωτογράφος Μάρα Δεσύπρη. Το video της καμπάνιας είναι μια δημιουργία του Χρήστου Θεολόγου ενώ το styling και το Makeup & hair επιμελήθηκαν οι Nτάντα Ιωαννίδου, Χαρά Παπανικολάου και Στέφανος Βασιλάκης αντίστοιχα.

Ανακάλυψε το καταλληλότερο υπόδημα για να ολοκληρώσεις την εμφάνισή σου είτε σε κάποιο από τα φυσικά μας καταστήματα είτε online στο www.tsakirismallas.gr

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ