Follow us

Στη Zara βρήκαμε τα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν κάθε βραδινό σου look

Γάντια, glamorous κομμάτια, κοσμήματα και statement pieces που θα σε αναδείξουν στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς.

Στη Zara βρήκαμε τα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν κάθε βραδινό σου look Splash/Ideal Images

Αυτή την περίοδο χωριζόμαστε -συνήθως- σε δύο κατηγορίες: Σε εκείνες που λατρεύουν όσο τίποτα άλλο το party dressing και τη λάμψη της παγιέτας και σε εκείνες που ''ένα τζιν με ένα τοπ είναι παραπάνω από απλά εορταστικό και επίσημο''. Είναι σημαντικό προτού συνεχίσουμε να τονίσουμε πως σε όποια κατηγορία και αν ανήκεις, εμείς θα κάνουμε ακόμα πιο εορταστικές τις εμφανίσεις σου. Πώς; Με τα σωστά αξεσουάρ.

Είναι φτωχά τα λόγια μπροστά στη δύναμη που κατέχουν τα αξεσουάρ σε μία εμφάνιση. Μπορείς να το διαπιστώσεις σχεδόν σε κάθε επίπεδο: Στις ταινίες ένα αξεσουάρ μπορεί να είναι σημείο κλειδί για την εξέλιξη της υπόθεσης, ενώ στο street style μια μικρή πινελιά μπορεί να αναδείξει το μονόχρωμο σύνολο στο ''best dressed''. Επίσης, ως δώρο τα αξεσουάρ κατέχουν την πρώτη θέση στη shopping list, κάτι που έχεις διαπιστώσει αυτές τις ημέρες. Η στιλιστική αξία των αξεσουάρ είναι μεγάλη, ενώ για πολλές από εμάς μερικά έχουν και συναισθηματική αξία. Κοσμήματα, φουλάρια και τσάντες που είτε μας δώρισαν είτε αγοράσαμε εμείς οι ίδιες σε ιδιαίτερα μέρη και τα φορέσαμε σε ακόμα πιο ιδιαίτερες περιπτώσεις. Τα αξεσουάρ με λίγα λόγια είναι μία αναγκαιότητα και σήμερα θα εστιάσουμε σε εκείνα που χρειάζεται το εορταστικό και βραδινό ντύσιμο σου.

Η Zara σχεδίασε τα κομμάτια που θα σε αναδείξουν στην πρωταγωνίστρια της βραδιάς

Η Iris Apfel είχε τονίσει πως ''αν έπρεπε να ξοδέψω πολλά χρήματα σε αξεσουάρ ή φορέματα, πάντα θα επέλεγα τα αξεσουάρ. Νομίζω ότι αυτά μπορούν να αναβαθμίσουν ένα ντύσιμο περισσότερο από οτιδήποτε άλλο''. Από την άλλη πλευρά, η πιο διάσημη στιλίστρια Rachel Zoe είχε αναφέρει στο παρελθόν πως ''τα αξεσουάρ είναι το παν. Για μένα, είναι πιο σημαντικά από τα ίδια τα ρούχα''. Ακούγοντας τις συμβουλές τους αναζητήσαμε τα πιο χρήσιμα και αξιοζήλευτα επίσημα αξεσουάρ και τα βρήκαμε στη συλλογή της Zara. Επιβλητικές κάπες, αριστοκρατικά περικάρπια, σέξι chockers, statement κοσμήματα και εκκεντρικά φουλάρια είναι μόνο μερικά από τα αξεσουάρ που θα ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις σου τις επόμενες εβδομάδες.

Συνέχισε να σκρολάρεις για να τα ανακαλύψεις.

Choker με λεπτομέρεια σε σχήμα αστεριού, Zara

Βελουτέ βραχιόλι, Zara

Βελουτέ κάπα, Zara

Ημιδιάφανο φόρεμα με στρας, Zara

Κάπα με διαφάνεια, Zara

Statement σκουλαρίκια, Zara

Τουρμπάνι με στρας, Zara

Bralette με στρας, Zara

Choker με λεπτομέρεια, Zara

Περικάρπια με glam λεπτομέρειες, Zara

Διαφανή περικάρπια, Zara

Glam τοπ, Zara

Statement βραχιόλι, Zara

Φουλάρι με φλοράρ λεπτομέρεια, Zara

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ