Follow us

Η Σοφία Χατζηπαντελή βρέθηκε στα British Fashion Awards | Η Old-Hollywood εμφάνιση στο κόκκινο χαλί

Η εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο κόκκινο χαλί.

Σοφία Χατζηπαντελή Instagram @sophiahadjipanteli

Το βράδυ την Δευτέρας, το βλέμμα όλων των fashion lovers στράφηκε στο Λονδίνο, αφού εκεί πραγματοποιήθηκαν τα British Fashion Awards. Πιο συγκεκριμένα, το Βρετανικό Συμβούλιο Μόδας ανακοίνωσε τους νικητές σε μία άκρως εντυπωσιακή τελετή που πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall και είχε ως παρουσιάστρια την Jodie Turner-Smith. Εκτός από τους πρωταγωνιστές της βραδιάς, που ήταν φυσικά οι νικητές όπως η Bella Hadid που αναδείχθηκε ως το μοντέλο της χρονιάς και ο Pierpaolo Piccioli που απέσπασε το βραβείο του "καλύτερου σχεδιαστή”, ιδιαίτερο ενδιαφέρον είχαν και οι red carpet εμφανίσεις των καλεσμένων. Ανάμεσά τους μάλιστα ήταν και η Σοφία Χατζηπαντελή.

Σοφία Χατζηπαντελή | Η νέα κριτής του GNTM 5 αλλάζει τα πρότυπα ομορφιάς και έχει να μας μάθει πολλά με το στιλ της

Το μοντέλο έκανε πραγματικότητα το όνειρο που έχει κάθε fashion lover, παρακολούθησε δηλαδή τα βρετανικά βραβεία μόδας, ενώ περπάτησε στο κόκκινο χαλί με άκρως εντυπωσιακό στιλ. Πιο συγκεκριμένα, η Σοφία Χατζηπαντελή φόρεσε ένα maxi φόρεμα με halter neck σε μία πολύ ιδιαίτερη απόχρωση του μπλε. Η δημιουργία φέρει την υπογραφή του σχεδιαστή Daniel Fletcher, το οποίο γνωρίσαμε μέσα από τη συμμετοχή του στον διαγωνισμό μόδας "Next in Fashion” που προβλήθηκε στο Netflix. Το μοντέλο συμπλήρωσε το red carpet look της με αξεσουάρ του Christian Louboutin.

Η αγάπη της Σοφίας Χατζηπαντελή για τη μόδα είναι ευρέως γνωστή. Στη μέχρι στιγμής καριέρα της ως μοντέλο έχει καταφέρει να συνεργαστεί με κάποιους από τους σημαντικότερους τίτλους περιοδικών παγκοσμίως όπως Vogue, Elle, Harper's Bazaar, New York Times και Vanity Fair, αλλά και με οίκους μόδας όπως οι Chanel, Fenty Beauty και Jean Paul Gaultier. Εκτός από το πολύ εντυπωσιακό βιογραφικό της ωστόσο, η Σοφία Χατζηπαντελή μέσα από την πορεία της στον χώρο της μόδας αλλά και τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (το Instagram της μετρά περισσότερους από 530 χιλιάδες ακολούθους που ολοένα και αυξάνονται) έχει καταφέρει να παρουσιάσει μία διαφορετική οπτική της ομορφιάς και του στιλ, πιο απενοχοποιημένo, πιο προσωποποιημένο. Συγκεκριμένα, η Σοφία Χατζηπαντελή έχει ξεκινήσει το δικό της beauty κίνημα που φέρει το όνομα #UnibrowMovement, το οποίο προτρέπει όλες τις γυναίκες να αγαπήσουν τη "διαφορετική” εμφάνισή τους, απορρίπτοντας τα πρότυπα ομορφιάς. Η ίδια έχει γίνει ευρέως γνωστή για τα πυκνά φρύδια της, ένα στοιχείο που έχει κάνει σήμα κατατεθέν της στον κόσμο της μόδας.

Η εμφάνιση της Σοφίας Χατζηπαντελή στο κόκκινο χαλί

Η Σοφία Χατζηπαντελή βρέθηκε στα British Fashion Awards | Η Old-Hollywood εμφάνιση στο κόκκινο χαλί
Σοφία Χατζηπαντελή

Διαβάστε Επίσης

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ