Follow us

H εμφάνιση της Irina Shayk στο κόκκινο χαλί με H&M φόρεμα και παπούτσια που δεν θα περίμενε κανείς!

Το διάσημο μοντέλο εντυπωσίασε με το look της στο κόκκινο χαλί των βρετανικών βραβείων μόδας για το 2022 - και συζητήθηκε για τα παπούτσια της.

MissBloom TEAM
H εμφάνιση της Irina Shayk στο κόκκινο χαλί με H&M φόρεμα και παπούτσια που δεν θα περίμενε κανείς! Splash News / Ideal Images

Τη Δευτέρα 5 Δεκεμβρίου πραγματοποιήθηκε στο Royal Albert Hall του Λονδίνου η τελετή απονομής των βρετανικών βραβείων της μόδας για το 2022. Τα Fashion Awards 2022, όπως αποκαλείται η εκδήλωση, συγκέντρωσαν στο κόκκινο χαλί τα μεγάλα ονόματα της μόδας, από σχεδιαστές και επιχειρηματίες μέχρι celebrities και φυσικά διάσημα μοντέλα. Μία από τις εμφανίσεις που ξεχώρισαν ήταν αυτή του supermodel Irina Shayk.

H Irina Shayk επιλέγει Η&Μ για το glam look της

Το διάσημο μοντέλο έχει περπατήσει στις πασαρέλες για τους μεγαλύτερους οίκους μόδας και έχει φωτογραφηθεί για κορυφαία περιοδικά και καμπάνιες. Θα μπορούσε να ντυθεί με δημιουργίες υψηλής ραπτικής απ' όποιον κορυφαίο οίκο επιθυμεί, όμως για την εμφάνισή της στο κόκκινο χαλί των βρετανικών βραβείων μόδας στρέφεται σ' ένα προσιτό brand απ' αυτά που εμπιστεύονται εκατομμύρια fashionistas. Και επιλέγει ένα glam φόρεμα που σύντομα θα μπορείς να αποκτήσεις κι εσύ!

Η Irina Shayk, λοιπόν, εμφανίστηκε με μάξι, στράπλες βραδινό φόρεμα με παγιέτες και dramatic peplum λεπτομέρεια στη μέση, σε σοκολατί απόχρωση, από τα Η&Μ. Συγκεκριμένα, το φόρεμα ανήκει στη συλλογή Metaverse, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα Η&Μ από τις 8 Δεκεμβρίου.

H εμφάνιση της Irina Shayk στο κόκκινο χαλί με H&M φόρεμα και παπούτσια που δεν θα περίμενε κανείς!

Το φόρεμα με το οποίο εμφανίστηκε η Shayk έχει επίσης το χαρακτηριστικό ότι φτιαγμένο από βιώσιμα υλικά: οι διαφανείς πούλιες που το διακοσμούν είναι από ανακυκλωμένο πολυεστέρα από πλαστικά μπουκάλια, ενώ το ύφασμα προέρχεται από 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα.

Το φόρεμα κοστίζει 199,00 € και θα μπορείτε να το βρείτε εδώ

Voluminous sequined bandeau dress, Η&Μ

Η ανατρεπτική επιλογή σε παπούτσια

Αυτό, βεβαίως, που έκανε τη μεγαλύτερη εντύπωση ήταν τα παπούτσια με τα οποία η Irina Shayk συνδύασε το λαμπερό φόρεμά της. Το μοντέλο προσπέρασε τα ψηλοτάκουνα και τις πλατφόρμες, που συνήθως συνοδεύουν τις red carpet εμφανίσεις, και φόρεσε ένα ζευγάρι φλατ σουέτ mules, σε καφέ χρώμα, το οποίο θα μπορούσε άριστα να συντροφεύσει μία οποιαδήποτε καθημερινή της εμφάνιση.

Η Irina Shayk επιλέγει να είναι άνετη στη βραδινή της αυτή εμφάνιση κάνοντας ένα statement, το οποίο μπορείς να εκμεταλλευτείς και στα δικά σου εορταστικά looks.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ