Follow us

Μας άρεσε το στιλ της Δέσποινας Ρόκκου | 5 looks της που θέλουμε να φορέσουμε

Η Δέσποινα Ρόκκου, η κόρη του Στέλιου Ρόκκου, είναι το πιο πρόσφατο στιλιστικό μας inspo.

MissBloom TEAM
Μας άρεσε το στιλ της Δέσποινας Ρόκκου | 5 looks της που θέλουμε να φορέσουμε Instagram

Η Δέσποινα Ρόκκου είναι κόρη του αγαπημένου τραγουδιστή Στέλιου Ρόκκου και φαίνεται πως θα μας απασχολήσει με το στιλ της. Πρώτα όμως λίγα πράγματα για εκείνη. Η όμορφη 23χρονη, καρπός του έρωτα του Στέλιου Ρόκκου και της πρώην συζύγου του, Μαρίας Χέλιου, αποφοίτησε από το πανεπιστήμιο περίπου ένα χρόνο πριν, έχοντας λάβει πτυχίο Πολιτικών Επιστημών. Πλέον κάνει το μεταπτυχιακό της ενώ παράλληλα ασχολείται με τη διαχείριση social media.

Η πολυάσχολη καθημερινότητα που φαίνεται να έχει η Δέσποινα, δεν την εμποδίζει να ασχολείται με τη μόδα και να φροντίζει το στιλ της, κρίνοντας από τα άκρως ενδιαφέροντα looks που έχουμε δει από εκείνη. Αν και μόλις 23 χρονών, φαίνεται να έχει βρει το προσωπικό της στιλ και αυτό να της ταιριάζει απόλυτα.

Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μοιράζεται συχνά με τους διαδικτυακούς της φίλους τα καθημερινά της outfits και εμείς ξεχωρίσαμε εκείνα που μας άρεσαν περισσότερο και σίγουρα θα φορούσαμε.

Το puffer jacket

Ένα από τα πιο hot κομμάτια αυτή τη στιγμή επέλεξε η Δέσποινα για το χειμερινό της outfit. Το μπουφάν puffer δεν πρέπει να λείπει από καμία γυναικεία γκαρνταρόμπα καθώς είναι απόλυτα ευέλικτο και μπορεί να φορεθεί στο γραφείο με ένα tailored παντελόνι και ένα ζευγάρι loafers, ή ακόμη και βράδυ με ένα metallic παντελόνι και ψηλοτάκουνες, δερμάτινες μπότες.

Το little black dress

Τα λόγια είναι περιττά για το διαχρονικό μικρό μαύρο φόρεμα. Η 23χρονη φόρεσε μία ultra θηλυκή εκδοχή του με λεπτομέρειες δαντέλας, που έδωσαν ένα ιδιαίτερο στοιχείο σε αυτό το κομμάτι. Ένα φόρεμα όπως αυτό μπορεί να φορεθεί ακόμα και πρωί, πάνω από το λευκό t-shirt σου και τα sneakers σου.

Το animal print αξεσουάρ

Το κασκόλ της Δέσποινας Ρόκκου είναι εκείνο το statement κομμάτι που μπορεί να δώσει ενδιαφέρον ακόμα και στα πιο basic looks. Μπορείς να το συνδυάσεις όπως εκείνη, με ένα cozy μάλλινο ζιβάγκο ή να το εντάξεις σε ένα total black σύνολο και λαμπερά κοσμήματα για πιο βραδινές περιστάσεις.

Το statement παλτό

Ακόμα και αν δεν είσαι fan του χρώματος, ένα παλτό όπως αυτό της Δέσποινας θα είναι μία ιδιαίτερα stylish προσθήκη στην γκαρνταρόμπα σου. Το chic σύνολο της απογειώθηκε με τα μυτερά ankle μποτάκια της που έδωσαν το δυναμικό vibe που χρειαζόταν.

Η ολόσωμη φόρμα

Στο δίλημμα φούστα ή παντελόνι, η Δέσποινα ψηφίζει ολόσωμη φόρμα. Το jumpsuit της αποπνέει κομψότητα και παράλληλα ένα αβίαστο coolness χωρίς να χρειάζεται ιδιαίτερο styling. Είτε επιλέξεις να το φορέσεις με τα sneakers σου για χαλαρή βόλτα στο κέντρο είτε με ψηλοτάκουνα μποτάκια, το σίγουρο είναι πως το αποτέλεσμα δε θα σε απογοητεύσει.

To feminine και συγχρόνως bold στιλ της Δέσποινας Ρόκκου αποτελεί, αναμφισβήτητα, έμπνευση και εμείς ανυπομονούμε για τα επόμενα looks που θα μοιραστεί μαζί μας.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ