Follow us

Η νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Yamamay με άρωμα από την Ιταλία του '80

Η Yamamay μάς ταξιδεύει πίσω στον χρόνο για την απόλυτη glam χριστουγεννιάτικη εμπειρία.

MissBloom TEAM
Η νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Yamamay με άρωμα από την Ιταλία του '80 Courtesy of Yamamay

Ο ιδανικός χριστουγεννιάτικος προορισμός φέτος για την απόλυτη shopping εμπειρία είναι η Yamamay. Το διάσημο brand έχει αφιερώσει τη δημιουργικότητά του στην εορταστική περίοδο και παρουσιάζει τη νέα Xmas καμπάνια με άρωμα από την Ιταλία της δεκαετίας του '80. Η Yamamay μάς πάει πίσω στο χρόνο φέτος τα Χριστούγεννα, σε μία εποχή με έντονη ενέργεια και αισιοδοξία, μαξιμαλισμό και glam διάθεση -μία εποχή που εξακολουθεί να αποτελεί πηγή έμπνευσης για τη μόδα, τον κινηματογράφο και το design.

Έτσι, ανατρέποντας τις κλασικές παραδόσεις των Χριστουγέννων, η Yamamay ταξιδεύει στο παρελθόν προβάλλοντας τα χειμερινά της εσώρουχα πάνω στο χιόνι, σε ατμόσφαιρα που θυμίζει τη μαγική δεκαετία του 1980 και που χαρακτηρίζεται από μαξιμαλισμό και διασκέδαση: Πεντακάθαρα τοπία, φωτεινά χρώματα και φαντασία αλλά με σύγχρονη άποψη.

Η νέα χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Yamamay με άρωμα από την Ιταλία του '80

Η super χριστουγεννιάτικη καμπάνια της Yamamay

Για το γιορτινό κομμάτι της χειμερινής συλλογής, η Yamamay επίλεξε την Αυστραλέζα Tahnee Atkinson, τη Βελγίδα Maria Churchy και την Ιταλίδα Elia Cometti, οι οποίες και φωτογραφήθηκαν στο χιόνι υπό το επιδέξιο μάτι του Ισπανού φωτογράφου Xavi Gordo φορώντας εσώρουχα και ρούχα από την Yamamay Christmas '22 συλλογή, που είναι εμπνευσμένη από τα ‘80s. Για τη συλλογή με πιτζάμες για όλη την οικογένεια, τα μοντέλα φωτογραφήθηκαν σε στούντιο. Πρόκειται για μια μοντέρνα και ιδιαιτέρως ευέλικτη χριστουγεννιάτικη συλλογή που σχεδιάστηκε για όλα τα γούστα και τις ανάγκες.

Courtesy of Yamamay
Courtesy of Yamamay

Το βίντεο της καμπάνιας με τις νότες του εμβληματικού τραγουδιού των ‘80s ''Moonlight shadow'' του Mike Oldfield είναι ο πρωταγωνιστής της χριστουγεννιάτικης περιόδου σε όλα τα κανάλια κοινωνικής δικτύωσης της Yamamay. Παράλληλα, οι εικονογραφήσεις της καλλιτέχνιδας Bianca Cedrone, εμπνευσμένες από ορεινές ατμόσφαιρες ζωντανεύουν στα καταστήματα και τις βιτρίνες τους, καθώς και στις εορταστικές τσάντες αγορών της Yamamay.

Courtesy of Yamamay

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Yamamay και στο www.yamamay.com

Δες το βίντεο τη καμπάνιας:

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ