Follow us

Ο ιδανικός shopping προορισμός για τα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι η Carpisa

Στις συλλογές της Carpisa θα βρεις τα καλύτερα δώρα για τον εαυτό σου και τα αγαπημένα σου πρόσωπα φέτος τις εορτές.

MissBloom TEAM
Ο ιδανικός χριστουγεννιάτικος προορισμός για τα δώρα είναι η Carpisa Courtesy of Carpisa

Όλοι ακολουθούμε πια τον εορταστικό παλμό των Χριστουγέννων, τα οποία βρίσκονται μία ανάσα μακριά, με αποτέλεσμα η αναζήτηση του τέλειου δώρου για κάθε αγαπημένο μας πρόσωπο να έχει ήδη ξεκινήσει. Για να κάνουμε πιο εύκολη -και αρκετά πιο stylish- την αναζήτηση σου για τις φετινές εορτές, σου προτείνουμε τον ιδανικό shopping προορισμό για δώρα με μεσογειακό άρωμα και ιταλική φινέτσα. Ο λόγος για την Carpisa και τις συλλογές με τα απαραίτητα αξεσουάρ για όλους. Τσάντες, βαλίτσες παντός είδους, σακίδια, πορτοφόλια, νεσεσέρ, ζώνες, φουλάρια, ό,τι και αν αναζητείς θα το βρεις στην Carpisa.

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή Carpisa σου προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων, ώστε να διαλέξεις το τέλειο δώρο αλλά και το κατάλληλο αξεσουάρ που θα φορέσεις στις γιορτές σε τιμές που δεν φαντάζεσαι!

Η προσωποποιημένη διαφορά - Lucy

Για εσένα που αναζητείς πρακτικότητα κι ευελιξία στις εμφανίσεις σου, η σειρά Lucy από τσαντάκια ώμου είναι ιδανική. Κατασκευασμένη από υλικό με εφέ σαύρας διατίθεται σε κόκκινο, μαύρο, αλλά και σε μεταλιζέ χρυσό και ασημί, από υλικό saffiano καθώς και σε αστραφτερό ασημί. Τα τσαντάκια της σειράς Lucy μπορούν να συνδυαστούν και μ’ ένα αστραφτερό letter charm κάνοντας το δώρο ξεχωριστό και πρωτότυπο.

Για κάθε ώρα και κάθε μέρα – Marianna, Merak, Waikiki and Aretha

Σε shopping bag, τσάντα ώμου και σακίδιο πλάτης με κομψές και εκλεπτυσμένες γραμμές, οι τσάντες της σειράς αυτής συνδυάζουν πρακτικότητα και στιλ. Σε απλά και γραμμικά σχήματα, η γραμμή Marianna κατασκευασμένη από ύφασμα ζακάρ, αποτελείται από διάφορα εξατομικευμένα μοντέλα με μοτίβο μονογράμματος Carpisa, το οποίο ήταν πάντα ο πρωταγωνιστής των συλλογών του brand. Αυτά τα αξεσουάρ διατίθενται σε καφέ, μαύρο και με διχρωμία μαύρου με γκρι. Ανάλογα με το χρώμα τους, συνδυάζονται και τα φερμουάρ και οι γαλβανιζέ λεπτομέρειες σε χρυσό, ασήμι ή gunmetal.


Οι τσάντες Merak, διαθέσιμες σε 2 μεγέθη, μεγάλες και μεσαίες, φτιάχνονται από ανακυκλωμένο υλικό και διατίθενται σε 5 χρώματα: ταμπά, μπεζ, μαύρο, στρατιωτικό λαδί και λουλακί.

Ο ιδανικός shopping προορισμός για τα χριστουγεννιάτικα δώρα είναι η Carpisa

Η εκπληκτική σειρά Waikiki με μίνιμαλ και λειτουργικό στιλ αποτελείται από ένα ενιαίο μοντέλο χειροποίητων shopping bags σε 6 χρωματικές παραλλαγές και χαρακτηρίζεται από το κρεμαστό λογότυπο και τους ιμάντες ώμου σε φανταστικές χρωματικές αντιθέσεις.

Courtesy of Carpisa

Η σειρά Aretha, κατασκευασμένη από συνθετικό γρανάτη, διατίθεται τόσο σε μεταλλιζέ παραλλαγές όσο και σε trendy χρώματα, όπως βατόμουρο ή lipstick. Princess model με πολλαπλoύς χώρους εξοπλισμένο με ένα μικρό κρικάκι για να κρεμάσεις το αρχικό σου ή το γούρι της χρονιάς. Στην ίδια σειρά θα βρεις και backpacks και flap bags με ενσωματωμένο καθρεφτάκι -μία υπέροχη επιλογή.


Α glamorous twist to the look - Soraya

Η σειρά Soraya από ανάγλυφο υλικό αποτελείται από τσάντα, σακίδιο και clutch/flap bag. To ανάγλυφο της επιφάνειας χαρίζει μια πινελιά αίγλης στις εμφανίσεις, ενώ οι χρυσές λεπτομέρειες στην αλυσίδα εμπλουτίζουν αυτά τα μοντέλα καθιστώντας τα λαμπερά και ευέλικτα τόσο στη διάρκεια της μέρας όσο και στη βραδινή εμφάνιση. Διατίθενται σε: lipstick, μαύρο, cream και βατόμουρο.

Courtesy of Carpisa

Tο clutch που μας αναδεικνύει – Princess

Και να, ένα glitter τσαντάκι που φωτίζει κάθε εμφάνιση! Η Carpisa σχεδίασε τη σειρά Princess διακοσμημένη με αλυσίδες, στρας σε απαλό χρυσό, μαύρο, red wine και φίνο μεταλλιζέ γκρι. Τα μπορντό και τα μαύρα είναι από βελούδο. Ιδανικές για κομψές και εκλεπτυσμένες εμφανίσεις ειδικά τώρα στις γιορτές.

Courtesy of Carpisa


Ιδέες για δώρα

Ποια χριστουγεννιάτικα δώρα θα θέλαμε να βρούμε κάτω από το δέντρο; Ένα λειτουργικό αξεσουάρ είναι πάντα η σωστή λύση και στην Carpisa υπάρχει η τέλεια ιδέα δώρου για όλες τις ηλικίες. Πορτοφόλια, ταξιδιωτικά νεσεσέρ, organizers και ομπρέλες, όπως και υπέροχες κοσμηματοθήκες, γούρια, clutch bags, θήκες για ημερολόγιο, γάντια και κασκόλ, σου δίνουν μία τεράστια ποικιλία από επιλογές σε δώρα. Εν ολίγοις, όλα όσα θα θέλαμε να χαρίσουμε αλλά και να βρούμε κάτω από το δέντρο αυτά τα Χριστούγεννα, βρίσκονται στην Carpisa!

Courtesy of Carpisa

Η χριστουγεννιάτικη συλλογή είναι ήδη διαθέσιμη σε όλα τα καταστήματα Carpisa.

Ανακάλυψε παρακάτω τα σχέδια της Carpisa που ξεχωρίσαμε για να κάνεις δώρο στον εαυτό σου και τα αγαπημένα πρόσωπα σου.

Μεταλλιζέ τσάντα shopping, Carpisa.

Backpack τσάντα, Carpisa.

Δερμάτινη τσάντα χειρός, Carpisa.

Oικολογική βαλίτσα GOTECH, Carpisa.

Crossbody τσάντα, Carpisa.

Τσάντα ώμου, Carpisa.

Τσάντα ώμου, Carpisa.

Τσάντα με ανάγλυφη υφή και αλυσίδα, Carpisa.

Clutch με αλυσίδα, Carpisa.

Clutch με αλυσίδα, Carpisa.

Ταμπά τσάντα χειρός, Carpisa.

Backpack τσάντα, Carpisa.

Shopping τσάντα ώμου, Carpisa.

Οι πιο πρόσφατες Ειδήσεις

Διαβάστε πρώτοι τις Ειδήσεις για τάσεις και νέα στη Μόδα, Celebrity και Gossip News στο missbloom.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ